Sergej konačno otišao iz Hrvatske: "Vlaški brabonjci, slobodno napišite još jednu poternicu"!

I sam vidiš da je to daleko od tvrdnje na koju sam odgovorio da 80% Srba ljetuje po svijetu i da se radi o milijunima turista oko kojih se bore turistička tržišta.
Šta si ti objasnio...nrmoj se brukati.

Screenshot_2023-09-17-10-15-07-059-edit_com.android.chrome.jpg

Podatci iz agencija,gde su neregistrovani gosti,nemaš ti pojma o životu ali da voliš da pišeš,voliš.

Neće Srbi u ustašku Hrvatsku,puca vam turizam,kraj prevare.Bog vam dao prelepo more ali odvratan ste narod,beže svi od vas kao od kuge.

Netačni su ti podaci. Ima nas svugde svakog leta. Ja sam prešpartao ceo mediteran u poslednjih par godina (osim Jadrana). Svugde sam bio okružen Srbima. Hrvata ni jednog nisam video. Počni od činjenice da samo Grčku godišnje poseti 700 do 800 hiljada Srba. A Srbi rado letuju i u Turskoj,Španiji,Egiptu,Tunisu i Kipru. Dodaj tome i C.Goru,Hrvatsku, Maltu, na kojoj se već priča srpski,te neke eksluzivnije destinacije za one sa dubljim džepom

Ваистину. Срба на гомилама има свуда где сам био, док сам Хрвате у неком значајнијем броју видео само у ЦГ (и једном јако давно у Грчкој) Додуше, једном сам био у Египту у хотелу са једном госпођом из Загреба и њене две ћерке. Интересантно је било то да су уплатиле преко наше агенције, па су ишле са Сурчина, јербо је код њих тај исти аранжман био толико скупљи да им се исплатило да се млатарају до Бг и од Бг.

Pogledajte prilog 1411214

Podatci iz agencija,gde su neregistrovani gosti,nemaš ti pojma o životu ali da voliš da pišeš,voliš.

Neće Srbi u ustašku Hrvatsku,puca vam turizam,kraj prevare.Bog vam dao prelepo more ali odvratan ste narod,beže svi od vas kao od kuge.
Егејска обала северне Грчке је традициинално веома популарна међу српским туристима. Мада задњих година све више Срба летује и на јонској обали као и на грчким острвима.

Море Хрватима није дао Бог, него Јосип Броз Тито.

Sad kad ste na temi letovanje, ziveo sam dugo u Dablinu, ulaskom Hrvatske u EU, veliki broj hrvata je došao u Irsku. I upoznao sam veliki broj njih koji kažu da je isplativije i bolje otići u Spaniju( tipa Kanarska Ostrva, Malaga Itd…) nego bilo gde na hrvatskom primorju.
Хрвати а и Црногорци у неким деловима тако претерује са ценама да су се чак и западни туристи почели жалити да им је прескупо.

Далмација није хрватско приморје иако је у саставу Хрватске, хрватско приморје је једна друга регија https://sr.wikipedia.org/wiki/Хрватско_приморје

I sam vidiš da je to daleko od tvrdnje na koju sam odgovorio da 80% Srba ljetuje po svijetu i da se radi o milijunima turista oko kojih se bore turistička tržišta.
Naravno da ne ide 80% Srba na letovanje širom sveta. Ali ne ide ni 20-tak posto. Ipak je više od toga. A s' obzirom da se uglavnom vrzmamo po jednim te istim zemljama, svakako da je na nekom dobitku ona zemlja koja nam je najpristupačnija iz ovog ili onog razloga. Grčka vodi već dugo vremena

Pogledajte prilog 1411214

Gdje su ti milijuni Srba turista, po tebi su Srbi brojniju turisti od Nijemaca.

Što će nama Grčka, Španjolska, Egipat, Turska, kad imamo najljepšu zemlju na svijetu, s najljepšim morem na svijetu. Ne zovemo si domovinu bezveze lijepa naša!
Čisto da vidiš nešto drugo. Npr. , ja sam ovde u Srbiji primetio da ljudi koji nisu nigde išli van zemlje (ne zato što ne mogu, nego jer ih to ne zanima) pomalo zaostaju u kognitivnom smislu

Razlika je ogromna.

Evo Novak Djokovic reklamira rakiju sa Drazinim likom i da li je bilo ko osim vas Hrvata i muslimana u svetu pisnuo na to? Hajde da vidimo sta bi bilo da Luka Modric reklamira vino sa likom Pavelica? A znas zasto? Zato sto sav normalan svet zna da razlika postoji samo je u vasim malim glavicama to isto.

Cetnickih zlocina je bilo sigurno a ustase cu sistematski pocinili genocid nad Srbima.
Draža Mihailović je ratni zločinac, ali to SAD niječe, jer im je bio potreban u borbi protiv komunista. Tako su Amerikanci obučavali i surađivali s Osamom bin Ladenom, a tek kada je njih napao proglasili su ga teroristom.

Draža Mihailović je ratni zločinac, ali to SAD niječe, jer im je bio potreban u borbi protiv komunista. Tako su Amerikanci obučavali i surađivali s Osamom bin Ladenom, a tek kada je njih napao proglasili su ga teroristom.

Draza Mihajovic je heroj. On je ratni zlocinac samo u glavicama ustasa.

Pozdrav :)

A Ante Pavelic bio za komuniste pa ga USA ne voli? :D :D
Mihailović je surađivao s fašistima i nacistima, ali nije imao podršku i organizaciju potrebnu za provesti daleko masovnije zločine, ali nije da se on i ostali četnici nisu trudili. Samo u 3 dana su u Višegradu zaklali preko 1000 Bošnjaka.

Mihailović je surađivao s fašistima i nacistima, ali nije imao podršku i organizaciju potrebnu za provesti daleko masovnije zločine, ali nije da se on i ostali četnici nisu trudili. Samo u 3 dana su u Višegradu zaklali preko 1000 Bošnjaka.

Cek odgovori mi na pitanje, jednostavno je. Da li je Pavelic bio komunista i ako nije zasto ga USA nisu odlikovali? Hajde kolega :)

Ustaso nikada necemo biti isti. Prihvati to. Sto pre to bolje. Dzabe krecis.

Pa nismo mi Hrvati da se svi svrstamo u jedan red kad treba klati Srbe. Jbga, hvala Bogu da nismo isti, o tome ti i pricam.

Nije to nekad tako bilo. Dalmatinci su bili najveci Jugosloveni i mahom su bili u partizanima. Ovi sto sada orgijaju po Splitu su potomci tih istih. Ima medju njima Hrvata, ali kad se pogledaju prezimena onda preovladjuju talijanska, srpska pa tek onda hrvatska. Asimilaciona moc te nacije je zastrasujuca. Uglavnom, Sergej mora da nauci da se ponasa. Mene je odusevio nekoliko puta, isto toliko i razocarao. Mislim da nije los covjek, samo sto mu nedostatak poznavanja osnova istorije i politike predstavlja ogroman problem, plus vuce tu buntovnicku pankersku crtu iz mladjih dana.
A pre nego li su postali partizani i crveni Jugosloveni, bili su centar ORJUN-a, dočekivali i oplakali srpskog kralja, osnovali Hajduk.
Iskustvo govori da se sa Dalmatincima mora biti jako oprezan. Četnik večera, partizan ode u krevet, ujutru se probudi domobran. Ponekad i ustaša.

Naravno da nije sarađivao, sa izuzetkom izolovanih pripadnika JVuO preko Drine, koji su sarađivali sa Italijanima. U cilju zaštite srpskog stanovništva od ustaških pokolja.
Sa istim Italijanima, za koje im London još 1941. godine šalje lire, kako bi pripadnici mogli od njih kupovati municiju i oružje.
Na kraju sa istim Italijanima, istim jedinicama koje su partizani prigrlila 1943. godine.
Ali nije to važno.
Ne može se činjenje JVuO, bilo pozitivno ili negativno, porediti sa delima pripadnika NDH.
Potonji su imali iza sebe državu veličine pola Jugoslavije i saveznika koji je okupirao celu Evropu.
"Četnici" samo šumu, preko Drine Italijane i to za lovu. U Srbiji tek ponekad Nedićevce. Sa svima ostalima su se rokali.

Netačni su ti podaci. Ima nas svugde svakog leta. Ja sam prešpartao ceo mediteran u poslednjih par godina (osim Jadrana). Svugde sam bio okružen Srbima. Hrvata ni jednog nisam video. Počni od činjenice da samo Grčku godišnje poseti 700 do 800 hiljada Srba. A Srbi rado letuju i u Turskoj,Španiji,Egiptu,Tunisu i Kipru. Dodaj tome i C.Goru,Hrvatsku, Maltu, na kojoj se već priča srpski,te neke eksluzivnije destinacije za one sa dubljim džepom
90% Hrvata ljetuje na Jadranu, pa nije to čudno, ako ideš ma Maltu, ideš prije ili poslije, ali od 15.7. do 15.8. ima da si na Jadranu. Ili imaš nešto svoje, ili se uvališ frendu, ili odete čoprativno u apartmane, tako je oduvijek bilo

Naravno da ne ide 80% Srba na letovanje širom sveta. Ali ne ide ni 20-tak posto. Ipak je više od toga. A s' obzirom da se uglavnom vrzmamo po jednim te istim zemljama, svakako da je na nekom dobitku ona zemlja koja nam je najpristupačnija iz ovog ili onog razloga. Grčka vodi već dugo vremena

Ja bih reka da ide bar 50%

Back