Sergej konačno otišao iz Hrvatske: "Vlaški brabonjci, slobodno napišite još jednu poternicu"!

To su ti Žuti utjerali strah u kosti, tako je meni isto bilo za strahovlade SDP-njara, pluća mi se vidjela koliko sam pao u kilaži.
Danas je hvala dragom bogu HDZ na vlasti, pa se ima.
U Srbiji ne vidim da je nešto drukčije, standard strelovito raste, nemaš se čega plašiti.
Свестан сам, али се и даље плашим све док не дође решење за пензију. Е, када нагрну те највеће пензије плус њихова највећа повећања и ја ћу да се бахатим.

On sam je rekao.

SERGEJ Trifunović progovorio je o prekršajima u Splitu te protjerivanju i zabrani ulaska u Hrvatsku i EU na godinu dana. Objasnio je da je sve počelo kad je sa psom došao na plažu Obojena. Policija je u petak pozvana zato što pas nije smio biti na plaži.

"Taj znak je oblijepljen s 28 naljepnica i ne vidi se apsolutno ništa. Odlazimo na sud i ja sam u jednom trenutku pitao 'Vi baš želite da me jebеte?' To je okarakterizirano kao uvreda", rekao je za Dnevnik Nove TV.

Pričaj o jebаnju sa policijom, i eto ti kazne.
Другосрбијанци,југословени српског порекла а хрватске провинијенције су се обрушили на свог Сергеја, и тиме јасно показују да им је важнија хрватска, то јест, јасно показују где им је централа.

Обрисали ми пост. Одкуд је ово спам, кеве ти? :
"На страну што је Трифуновић џукела са уличним манирима и што је овакав третман одавно заслужио на домаћем терену, што за причу није толико битно, интересантна ми је реакција јавности.
Није толико интересантно што су се Хрвати сладили тиме што могу да шиље ***** на неком Србину, макар то био и Србин са дна каце, што доказује њихову инфантилност и злурадост која надвисује промућурност, јер би им Трифуновић и њему слични заправо могли бити од користи, но то је ваљда јаче од њих; занимљива ми је реакција другосрбијанштине.
Сви су као хијене скочили на њега, јер је очигледно да им је битније шта Загреб или Сплит мисле и раде, него један од њих. Чиме демонстрирају где им је централа. Ти људи су буквално страна агентура од утицаја, макар и незнатног."

Neće im dlaka s glave pasti, nisu Grci idioti da dozvole skandal, već ih lijepo drže usčuvane i čekaju da se Hrvatska isprsi s otkupninom, koju ću među ostalim i ja platiti.

Ваистину. И треба да је платиш, ипак су ти дећки један од симбола Хрватске, по којима је препозната у Европи.

Којој, уосталом, припада.

Ma neće im se ništa dogoditi, to je ono najtragičnije, vidiš da su digli cijelu priču u sferu politike.
Šta bi dao da ih Grci kolektivno pošalju robijati jedno 25 godina, ali problem je u tome što neće, pa nisu ludi.
Prisilni rad je zabranjen, ovi bi im praktički sve te godine bili na novčaniku, plus što je sada Hrvatska prisiljena isprsiti se s otkupninom.
Ja bi jedino volio da se ustanovi tko je potegnuo nožinu, zbog toga što još uvijek mislim da je jedan od tamnoputih, grčkih gnomova, što ne mijenja činjenicu da bi sve BBB paušalno osudio na radni logor i bacio ključ od kapije.
Na žalost, tako nešto u današnjoj EU nije moguće.
Naravno da im se neće ništa dogoditi, izaći će puno prije nego se misli. Pa nisu bezveze naši u zadnjih mjesec dana 3 puta slali kanadere u Grčku gasiti požare.

Pitaj ti zagrebačke srednjoškolce kako se prođe u Splitu kad samo čuju “Purgere”.
Mitovi i legende. Svake godine 30 000 dalmatinaca ide studirati u Zgb. I svake godine 500 000 purgera se spusti na obalu. Zagreb je najveći dalmatinski grad. Tu i tamo se navijači dogovore pa odmjere snage negdje na pol puta, ali to je ionako svuda normalno za navijačku scenu .

Što se tiče Srba kao takvih, obala im uopće nije riskantna, problema mogu imati u zaleđu, potez Sinj, Vrlika, Drniš, Benkovac, Obrovac, i to ovi što su '95 pobjegli, pa se sad idu nešto razjašnjavati. Svi koji se normalno ponašaju i ne provociraju su dobrodošli.

Nekih 20% Srba si može priuštiti odlazak na ljetovanje van Srbije, od tih 20%, trećina ima nešto svoje gdje mogu otići pa i nisu ciljna grupa.
Netačni su ti podaci. Ima nas svugde svakog leta. Ja sam prešpartao ceo mediteran u poslednjih par godina (osim Jadrana). Svugde sam bio okružen Srbima. Hrvata ni jednog nisam video. Počni od činjenice da samo Grčku godišnje poseti 700 do 800 hiljada Srba. A Srbi rado letuju i u Turskoj,Španiji,Egiptu,Tunisu i Kipru. Dodaj tome i C.Goru,Hrvatsku, Maltu, na kojoj se već priča srpski,te neke eksluzivnije destinacije za one sa dubljim džepom

Imao sam neki sneaking suspicion da je Sergej džiber, ali sad više nemam suspicion.

Sad sam siguran.

Zasto podrzavas ustase koji su Sergeju sekli gume i trpali zemlju u rezervoar?

Znaci covek je dziber je ne zeli vise da trpi ustaskoNATOvski teror nad sobom?

Ti bi sa druge strane da si bio na njegovom mestu skinuo gace i naguzio se a?

Mitovi i legende. Svake godine 30 000 dalmatinaca ide studirati u Zgb. I svake godine 500 000 purgera se spusti na obalu. Zagreb je najveći dalmatinski grad. Tu i tamo se navijači dogovore pa odmjere snage negdje na pol puta, ali to je ionako svuda normalno za navijačku scenu .

Što se tiče Srba kao takvih, obala im uopće nije riskantna, problema mogu imati u zaleđu, potez Sinj, Vrlika, Drniš, Benkovac, Obrovac, i to ovi što su '95 pobjegli, pa se sad idu nešto razjašnjavati. Svi koji se normalno ponašaju i ne provociraju su dobrodošli.

To je cista laz ko god ode u NDHaziju juznije od istre moze ocekivati samo neke probleme, neprijatnosti i stetu .

Eto Sergej Trifunovic je u Splitu doziveo da mu vise puta seku gume i trpaju zemlju u rezervoar automobila.

O grebanju vozila i lomljenju retrovizora tek da ne pricamo.

Vi Hrvati ste najgori divljaci . Cast izuzecima kojih ima mali broj.

Sto vidite auto sa srpskim tablicama vama padne mrak na oci i momentalno smisljate neko zlo.

I jos odlazi u Split u tkz. grad slucaj. Dalmatinici uz hercegovce su najzece ustase.
Nije to nekad tako bilo. Dalmatinci su bili najveci Jugosloveni i mahom su bili u partizanima. Ovi sto sada orgijaju po Splitu su potomci tih istih. Ima medju njima Hrvata, ali kad se pogledaju prezimena onda preovladjuju talijanska, srpska pa tek onda hrvatska. Asimilaciona moc te nacije je zastrasujuca. Uglavnom, Sergej mora da nauci da se ponasa. Mene je odusevio nekoliko puta, isto toliko i razocarao. Mislim da nije los covjek, samo sto mu nedostatak poznavanja osnova istorije i politike predstavlja ogroman problem, plus vuce tu buntovnicku pankersku crtu iz mladjih dana.

Netačni su ti podaci. Ima nas svugde svakog leta. Ja sam prešpartao ceo mediteran u poslednjih par godina (osim Jadrana). Svugde sam bio okružen Srbima. Hrvata ni jednog nisam video. Počni od činjenice da samo Grčku godišnje poseti 700 do 800 hiljada Srba. A Srbi rado letuju i u Turskoj,Španiji,Egiptu,Tunisu i Kipru. Dodaj tome i C.Goru,Hrvatsku, Maltu, na kojoj se već priča srpski,te neke eksluzivnije destinacije za one sa dubljim džepom
I sam vidiš da je to daleko od tvrdnje na koju sam odgovorio da 80% Srba ljetuje po svijetu i da se radi o milijunima turista oko kojih se bore turistička tržišta.

Zasto podrzavas ustase koji su Sergeju sekli gume i trpali zemlju u rezervoar?

Znaci covek je dziber je ne zeli vise da trpi ustaskoNATOvski teror nad sobom?

Ti bi sa druge strane da si bio na njegovom mestu skinuo gace i naguzio se a?
Podržavam sve dobre ljude, nevezano odakle su. To se nekako i oseti, pa nemam problema nigde, a hvala Bogu proputovao sam dosta. Nikad nigde problema.

Loši ljudi uvek imaju problema, čak i u svojoj zemlji, kao ti recimo u Beogradu. Loša karma prati čoveka u stopu, kao senka.

Back