Sergej konačno otišao iz Hrvatske: "Vlaški brabonjci, slobodno napišite još jednu poternicu"!

или иду на паметније дестинације.
Кад сам дошао доле 1. септембра рече ми таксиста да су претходног дана тј. задњег дана Августа 'реке' туриста напустиле Добру Воду. И поред тога је било доста туриста у првој половини Септембра. Чини ми се да су међу западним туристима популарнији Бока Которска и будвански крај него онај доле барско-улцињски део.

Кад сам дошао доле 1. септембра рече ми таксиста да су претходног дана тј. задњег дана Августа 'реке' туриста напустиле Добру Воду. И поред тога је било доста туриста у првој половини Септембра. Чини ми се да су међу западним туристима популарнији Бока Которска и будвански крај него онај доле барско-улцињски део.
Verujem, lično izbegavam sfrj. Eventualno je preletim ako mora.

Ви имате сваке године хиљаде усташких испада, парадирају вам проусташке групе по улицама, истичу се натписи о убијању српских жена и деце, певају се "Јасеновац и Градишка Стара", слободно се пише и узвикује "Убиј Србина", "За дом спремни".
Nikoga to ne zanima, to je samo moneta s kojom Vučić voli napaljivati narodnu masu.

Očito nekome to u Srbiji smeta.
Prvom smeta ljubitelju parizera..

То је зато што је он против одмора генерално. Као појаве. Сам никада не иде на одмор.
Хрватска је ту није без значаја, али је ипак секундарна.

Можда некоме у Србији смета, али се очигледно томе не придаје пажња. Верујем да смета и некима у Хрватској.

Поента је да то није никакав аргумент за стање односа.

Иронично, у Хрватску из Србије највише иду управо они који вас највише мрзе, јер тамо имају куће и имовину.

Добро, Сергеј је прошао као Вучић са паризером, али не хвалите се каква су искуства ваших у грчким затворима? Да ли је све по еуропским стандардима? Пре свега мислим да ли се поштују заштите од сексуално преносивих болести?

Добро, Сергеј је прошао као Вучић са паризером, али не хвалите се каква су искуства ваших у грчким затворима? Да ли је све по еуропским стандардима? Пре свега мислим да ли се поштују заштите од сексуално преносивих болести?
Cujem da se modri momci žale na nedostatak vode. Nešto sumnjam da ne uzimaju neku drugu tečnost punu proteina

Да ли је све по еуропским стандардима? Пре свега мислим да ли се поштују заштите од сексуално преносивих болести?
Ma neće im se ništa dogoditi, to je ono najtragičnije, vidiš da su digli cijelu priču u sferu politike.
Šta bi dao da ih Grci kolektivno pošalju robijati jedno 25 godina, ali problem je u tome što neće, pa nisu ludi.
Prisilni rad je zabranjen, ovi bi im praktički sve te godine bili na novčaniku, plus što je sada Hrvatska prisiljena isprsiti se s otkupninom.
Ja bi jedino volio da se ustanovi tko je potegnuo nožinu, zbog toga što još uvijek mislim da je jedan od tamnoputih, grčkih gnomova, što ne mijenja činjenicu da bi sve BBB paušalno osudio na radni logor i bacio ključ od kapije.
Na žalost, tako nešto u današnjoj EU nije moguće.

Ma neće im se ništa dogoditi, to je ono najtragičnije, vidiš da su digli cijelu priču u sferu politike.
Šta bi dao da ih Grci kolektivno pošalju robijati jedno 25 godina, ali problem je u tome što neće, pa nisu ludi.
Prisilni rad je zabranjen, ovi bi im praktički sve te godine bili na novčaniku, plus što je sada Hrvatska prisiljena isprsiti se s otkupninom.
Ja bi jedino volio da se ustanovi tko je potegnuo nožinu, zbog toga što još uvijek mislim da je jedan od tamnoputih, grčkih gnomova, što ne mijenja činjenicu da bi sve BBB paušalno osudio na radni logor i bacio ključ od kapije.
Na žalost, tako nešto u današnjoj EU nije moguće.
Морам да се у потпуности сложим са коалиционим партнером.

Морам да се у потпуности сложим са коалиционим партнером.
Mislim da će ih držati još nekih četiri, pet mjeseci da se sačuva obraz, a onda slijedi žešći ustupak Hrvatske, najvjerojatnije neke pare ispod stola.
Evo ja bi bio spreman platiti i duplo od toga što Grci traže, ukoliko bi obećali da ih neće vratiti, već ih na 30 godina zatvoriti u kamenolom.

Mislim da će ih držati još nekih četiri, pet mjeseci da se sačuva obraz, a onda slijedi žešći ustupak Hrvatske, najvjerojatnije neke pare ispod stola.
Evo ja bi bio spreman platiti i duplo od toga što Grci traže, ukoliko bi obećali da ih neće vratiti, već ih na 30 godina zatvoriti u kamenolom.
Лако је теби да се расипаш еурима из еуропске баште, ја морам да шпарам сваки динар у Србијанији.

Srbin sam
Ti si Hrvat? Okej
Није Okej.
Живео сам у заблуди да имам поданство Србије и да сам Србин и српскога рода, али онда ме гу(с)лари и ини убедише да сам Србијанац. И шта ћу? Зови ме и шерпа и лонац, немој само да ме разбијеш.

Није Okej.
Живео сам у заблуди да имам поданство Србије и да сам Србин и српскога рода, али онда ме гу(с)лари и ини убедише да сам Србијанац. И шта ћу? Зови ме и шерпа и лонаца, немој само да ме разбијеш.
Dok god si pristojan, i ja sam, sve 5

Лако је теби да се расипаш еурима из еуропске баште, ја морам да шпарам сваки динар у Србијанији.
To su ti Žuti utjerali strah u kosti, tako je meni isto bilo za strahovlade SDP-njara, pluća mi se vidjela koliko sam pao u kilaži.
Danas je hvala dragom bogu HDZ na vlasti, pa se ima.
U Srbiji ne vidim da je nešto drukčije, standard strelovito raste, nemaš se čega plašiti.

Back