Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 174.607
Sergej konačno otišao iz Hrvatske: "Vlaški brabonjci, slobodno napišite još jednu poternicu"!!!
Dan nakon što je uhapšen u Splitu, Sergej Trifunović se ponovo oglasio na Instagramu i novom objavom vređao splitske policajce.
IZVOR: INDEX.HR NEDELJA, 10.09.2023. | 10:45 -> 11:00
Podeli
Foto: A.K./ATAImages
Trifunović je u u objavi na Instagramu pomenuo Loru, Francetića, struju, Blajburg...
"Hvala hrvatskim policajcima na graničnom prelazu Bajakovo, na ljubaznosti i zaista predivnom ophođenju. Njihovim splitskim kolegama, na tri hapšenja u 30 sati, psihofizičkom maltretiranju te iznudi od preko hiljadu i po eura. Nadam se da ćete od tih para sašiti sebi nove, lepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke, na koje se ovom prilikom pos*rem po članovima 5, 17 i 36, biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopiladi", napisao je Sergej na Instagramu i dodao:
"Znam da vam je žao što niste stigli da mi otvorite Loru u po noći i pokažete strujomjer. Sad, vlaški brabonjci, slobodno raspišite još jednu poternicu. Ako Plenković i Vučić potpišu ugovor o ekstradiciji, naručite moje dupe poštom. Dotad, vidimo se u Grčkoj. Ako ne, onda u Blajburgu. Bićemo na identičnim stranama kao onomad", napisao je Trifunović.
Napao je i Bojana Ivoševića
Podsetimo, Sergej je nakon hapšenja na svojim društvenim mrežama objavio da više nikada neće doći u Split.
"Ok, ajmo ovako: Maltretiranje koje sam danas doživeo se može uporediti sa istorijskim slikama u kome gradom paradiraju policijske snage sa nekakvim prasećim glavama i majicama sa kragnom i Pit Bull security bedžom, koji maltretiraju meštane i vlasnike kafića koji se ne ližu sa gradskom vlašću.
Maltretiranja koja sam danas istrpeo nisam nikad i nigde. Da kontraparafraziram Olivera Dragojevića: Nikada više neću doći u Split“, napisao je Sergej na Instagramu.
"Adio. A bilo je lepo i svi moji dragi prijatelji iz Splita su uvek dobrodošli. A Ivošević, koji je danas namerno došao da se šatro slika za ćaleta (koji je divan čovek, moj kolega i potpuno isključen iz ove priče) specijalno da mi se napaše j*ja, g*vance malo“, dodao je Sergej.
https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2023&mm=09&dd=10&nav_id=2396923
Jos jedan Srbin je skapirao da vecina Hrvata mrze Srbe bez obzira bili oni prvosrbijasi ili drugosrbijasi....
Setimo se da ce ceo split svojevremeno jurio vaterpoliste da ih bije zbog srpske zastave .
Poslednja izmena: