Sergej konačno otišao iz Hrvatske: "Vlaški brabonjci, slobodno napišite još jednu poternicu"!

Тихи

Starosedelac
Poruka
174.607

Sergej konačno otišao iz Hrvatske: "Vlaški brabonjci, slobodno napišite još jednu poternicu"!!!​

Dan nakon što je uhapšen u Splitu, Sergej Trifunović se ponovo oglasio na Instagramu i novom objavom vređao splitske policajce.
IZVOR: INDEX.HR NEDELJA, 10.09.2023. | 10:45 -> 11:00

Podeli

Foto: A.K./ATAImages

Foto: A.K./ATAImages

Trifunović je u u objavi na Instagramu pomenuo Loru, Francetića, struju, Blajburg...

"Hvala hrvatskim policajcima na graničnom prelazu Bajakovo, na ljubaznosti i zaista predivnom ophođenju. Njihovim splitskim kolegama, na tri hapšenja u 30 sati, psihofizičkom maltretiranju te iznudi od preko hiljadu i po eura. Nadam se da ćete od tih para sašiti sebi nove, lepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke, na koje se ovom prilikom pos*rem po članovima 5, 17 i 36, biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopiladi", napisao je Sergej na Instagramu i dodao:

"Znam da vam je žao što niste stigli da mi otvorite Loru u po noći i pokažete strujomjer. Sad, vlaški brabonjci, slobodno raspišite još jednu poternicu. Ako Plenković i Vučić potpišu ugovor o ekstradiciji, naručite moje dupe poštom. Dotad, vidimo se u Grčkoj. Ako ne, onda u Blajburgu. Bićemo na identičnim stranama kao onomad", napisao je Trifunović.
Napao je i Bojana Ivoševića

Podsetimo, Sergej je nakon hapšenja na svojim društvenim mrežama objavio da više nikada neće doći u Split.

image_2023-09-11_102611810.png

"Ok, ajmo ovako: Maltretiranje koje sam danas doživeo se može uporediti sa istorijskim slikama u kome gradom paradiraju policijske snage sa nekakvim prasećim glavama i majicama sa kragnom i Pit Bull security bedžom, koji maltretiraju meštane i vlasnike kafića koji se ne ližu sa gradskom vlašću.

Maltretiranja koja sam danas istrpeo nisam nikad i nigde. Da kontraparafraziram Olivera Dragojevića: Nikada više neću doći u Split“, napisao je Sergej na Instagramu.

"Adio. A bilo je lepo i svi moji dragi prijatelji iz Splita su uvek dobrodošli. A Ivošević, koji je danas namerno došao da se šatro slika za ćaleta (koji je divan čovek, moj kolega i potpuno isključen iz ove priče) specijalno da mi se napaše j*ja, g*vance malo“, dodao je Sergej.

https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2023&mm=09&dd=10&nav_id=2396923

Jos jedan Srbin je skapirao da vecina Hrvata mrze Srbe bez obzira bili oni prvosrbijasi ili drugosrbijasi....

Setimo se da ce ceo split svojevremeno jurio vaterpoliste da ih bije zbog srpske zastave .

Poslednja izmena:
Imao sam neki sneaking suspicion da je Sergej džiber, ali sad više nemam suspicion.

Sad sam siguran.
Сержијо је инфлуенсер и ''селбрти'', наравно да ће њега да Усташе таргетују...

неће тебе безвезњака и плебс сигурно...

Ne kontam otkud Vlasi u priči?

splicani su poznati kao VlaJi

Vlaji je, najčešće pejorativan, izraz koji se na dalmatinskoj obali koristi za stanovništvo dalmatinskog zaleđa, Dalmatinske Zagore (područje poviše Kliškog tunela). Naziv potiče od izraza Vlasi. Uz njega se obično vezuju negativni kulturni stereotipovi kao što su primitivizam, rustikalnost i "barbarstvo" nasuprot "urbane" kulture i civilizacije vezane uz dalmatinske gradove.

Nema opozicija boljeg od Sergeja Trifunovića.Eventualno ali eventualno Ćuta i Rada Trajković.
Pazi, nema ovo veze sa politikom... kad čitaš tu nejgovu objavu jasno ti je da je on džiber na političkom i vanpolitičkom nivou.

Pazi, nema ovo veze sa politikom... kad čitaš tu nejgovu objavu jasno ti je da je on džiber na političkom i vanpolitičkom nivou.

To ima veze sa mrznjom.

Npr HRT ne prenosi finale svetskog prvenstva u kosarci jer u njemu ucestvuju Srbi i tako to :)

Сержијо је инфлуенсер и ''селбрти'', наравно да ће њега да Усташе таргетују...

неће тебе безвезњака и плебс сигурно...
Svako ko pušta takvog psa da slobodno šeta bez korpe i treba da dobije kaznu, i u Beogradu i u Splitu i na Novom Zelandu.

E sad to što je on džiber i ne razume da to ne može da radi, to je više do njega. Pas tu nije kriv.

Не само то...

Наша држава је обавезна да заштити наше грађане од дискиминаторних спиновања закона ЕУ, ма ком политичком чопору да припада...
Šetao kera bez korpe.

Znaš ono - pitbull rastrgao bebu u kolicima.

Srbijansko kučkarsko pravo na javnu površinu (čitaj: što dalje od mog prozora što bliže tvom)

Svako ko pušta takvog psa da slobodno šeta bez korpe i treba da dobije kaznu, i u Beogradu i u Splitu i na Novom Zelandu.

E sad to što je on džiber i ne razume da to ne može da radi, to je više do njega. Pas tu nije kriv.
За казну се слажемо... али, велико али, једно је новчана глоба, а једно малтрет у апсу и иживљавање са депортцијом и забранама...

Усташе, не да су претерале, него не знају где биЈу...

Pa mora negde Džeki da sere....

А како Џеки од Боре Јухе уредно сере по парку у најчистијој земљи на свету Словенији, а Бора Јуха скупља гоманца Џекијева?

Зашто не би и Сергејев Џеки срао заједно са Џекијем Боре Јухе?

Šetao kera bez korpe.

Znaš ono - pitbull rastrgao bebu u kolicima.

Srbijansko kučkarsko pravo na javnu površinu (čitaj: što dalje od mog prozora što bliže tvom)
Слажемо се то, кучкари су острашћени, и морају под дисциплину...

али, није овде реч о Сержију, већ о усташама и њиховој државној хајци на утицајне Србе

За казну се слажемо... али, велико али, једно је новчана глоба, а једно малтрет у апсу и изивљавање са депортцијом и забранама...
A ti misliš da je deportaciju dobio zato što je šetao psa... pa nije.

Tačno mogu da pretpostavim kako je to išlo - umesto da plati zasluženu kaznu i veže psa po propisu, on je verovatno krenuo da se busa "znate li vi ko sam ja", da se svađa i da vređa, pa su mu ovi napakovali još par kazni i tek onda je popio deportaciju.

To bi mu možda prošlo u Beogradu, ali u Splitu nije imao sreće.

A ti misliš da je deportaciju dobio zato što je šetao psa... pa nije.

Tačno mogu da pretpostavim kako je to išlo - umesto da plati zasluženu kaznu i veže psa po propisu, on je verovatno krenuo da se busa "znate li vi ko sam ja", da se svađa i da vređa, pa su mu ovi napakovali još par kazni i tek onda je popio deportaciju.

To bi mu možda prošlo u Beogradu, ali u Splitu nije imao sreće.
Дај не измишљај...

Прати фабулу и извештаје...

Дај не измишљај...

Прати фабулу и извештаје...
On sam je rekao.

SERGEJ Trifunović progovorio je o prekršajima u Splitu te protjerivanju i zabrani ulaska u Hrvatsku i EU na godinu dana. Objasnio je da je sve počelo kad je sa psom došao na plažu Obojena. Policija je u petak pozvana zato što pas nije smio biti na plaži.

"Taj znak je oblijepljen s 28 naljepnica i ne vidi se apsolutno ništa. Odlazimo na sud i ja sam u jednom trenutku pitao 'Vi baš želite da me jebеte?' To je okarakterizirano kao uvreda", rekao je za Dnevnik Nove TV.

Pričaj o jebаnju sa policijom, i eto ti kazne.

Back