SERBIAN WORLD TEAM na DVD-u

eddie1973bgd

Početnik
Poruka
9
Sredinom avgusta na DVD izlazi serijal „Put oko sveta“ – atraktivno i živopisno svedočenje srpske ekspedicije koja je obišla planetu na motociklima. Svih 18 epizoda biće dostupno zaljubljenicima u motocikle i avanturu.

Kroz priču o hrabrosti i pozitivnoj energiji grupe ljudi koje žele da predstave Srbiju na jedan drugačiji i smeliji način, imate priliku da sa njima pređete put od preko 30.000 kilometara koji je trajao 78 dana, da upoznate ljude sa kojima su se susretali i da prisustvujete svim izazovima koje su pratile ovu ekspediciju.

Komplet DVD „Put oko sveta“ se sastoji od 6 DVD u zasebnim omotima, spakovanih u kutiju, i poklona – kvalitetno tkanom prišivkom amblema ekspedicije.
Cena kompleta je 1450 dinara

www.putokosveta.com
/mozete pogledati kako sve to izgleda/
http://trzistesrbije.com/putokosveta/
/na ovoj adresi mozete pogledati 1 i 2 epizodu do nedavno emitovanog serijala na rts-u /
interesuje me vase misljenje o serijalu , o ceni ,o poklonu
svaka sugestija i kritika moze uticati da projekat bude bolji

hvala najlepse SWT

Poslednja izmena:

Exaybachay

Gost
Poruka
4.333
Zvuci kao totalni rip off - Long way round & Long way down

long-way-round-dvd.jpg

main.jpg

Ali nema veze - obavesti kada zavrsi na torrentima :)

hahahaha

Zainteresovan član
Poruka
293
Sredinom avgusta na DVD izlazi serijal „Put oko sveta“ – atraktivno i živopisno svedočenje srpske ekspedicije koja je obišla planetu na motociklima. Svih 18 epizoda biće dostupno zaljubljenicima u motocikle i avanturu.

Kroz priču o hrabrosti i pozitivnoj energiji grupe ljudi koje žele da predstave Srbiju na jedan drugačiji i smeliji način, imate priliku da sa njima pređete put od preko 30.000 kilometara koji je trajao 78 dana, da upoznate ljude sa kojima su se susretali i da prisustvujete svim izazovima koje su pratile ovu ekspediciju.

Komplet DVD „Put oko sveta“ se sastoji od 6 DVD u zasebnim omotima, spakovanih u kutiju, i poklona – kvalitetno tkanom prišivkom amblema ekspedicije.
Cena kompleta je 1450 dinara

www.putokosveta.com
/mozete pogledati kako sve to izgleda/
http://trzistesrbije.com/putokosveta/
/na ovoj adresi mozete pogledati 1 i 2 epizodu do nedavno emitovanog serijala na rts-u /
interesuje me vase misljenje o serijalu , o ceni ,o poklonu
svaka sugestija i kritika moze uticati da projekat bude bolji

hvala najlepse SWT

Tj hteo si reci da je ukupno 1450 - da svi gledaju zar ne :)

eddie1973bgd

Početnik
Poruka
9
postoji mala razlika izmedju gore pomenutih i nas :)
oni su svoje putesestvije zapoceli na BMW GS 1200 adventure /motor koji je i predvidjen za putovanje po bespucu ,/
za razliku od nas koji smo ovako nesto uradili na crouser-ima i bez tovarenja istih tih motora na kamion zato sto nam je tesko
kada se pojavi na netu i pogledas serijal videces o cemu pricam :)

Exaybachay

Gost
Poruka
4.333
postoji mala razlika izmedju gore pomenutih i nas :)
oni su svoje putesestvije zapoceli na BMW GS 1200 adventure /motor koji je i predvidjen za putovanje po bespucu ,/
za razliku od nas koji smo ovako nesto uradili na crouser-ima i bez tovarenja istih tih motora na kamion zato sto nam je tesko
kada se pojavi na netu i pogledas serijal videces o cemu pricam :)

Naravno da nisam mislio nikakav disrespect,svaka cast...jos je neverovatnije sto ste to uradili na crouser-ima kako ti kazes ...meni je samo bilo upalo u oko to sto ste uzeli istu rutu kao i oni ...preko sibira ...verovatno ste od njih i dobili tu ideju...

Jedino se ne slazem da su oni tovarili motore na kamione zato sto im je bilo tesko ...kolko se ja secam oni su isli posle zime kada su reke nabujale i kada je bilo nemoguce ih preci ...

Mene recimo zanima kako su se ti vasi motori ponasali ... oni su se valjda zalili da su im motori teski i kada se jednom zaneses nema ti pomoci nego da padnes ...ovi vasi koliko vidim nisu za offroad ...pa me to zanima ...verovatno su i oni teski kao crna zemlja,ali da li pomaze to sto su niski ...

To cisto da znam da li da uzimam bembaru ili ktm,ili moze i hurley kada jednom krenem na put oko sveta za 80 dana;):D

Pozz

Poslednja izmena:

eddie1973bgd

Početnik
Poruka
9
Ruta kroz Sibir desila se sllucajno :), tek smo posle Mongolije saznali da kroz Kinu sa nasim mopedima nemozemo. Tada smo bili prinudjeni da krenemo kroz Sibir. Imali smo 1200 km bez asfalta i velika je sreca sto smo prosli bez ozbiljnijih posledica.Verovatno razlog vise i motor koji nije za takav put pa vozis daleko opreznije i sporije /ceo dan na mopedu i predjes 80 ak km/ Upadali smo u pesak i ostaljali u njemu pa cupas vadis i nastavis dalje. Takodje deo kroz Sibir koji smo mi vozili je nekakav magistralni put koji za 10 godina koliko ce im trebati da ga zavrse vise nece biti zanimljiv za voznju :)
Oni su se kroz Mongoliju /Gobi/ dosta patili ,a mi sa asfalta nismo sisli
Ima na sajtu http://trzistesrbije.com/putokosveta/ okacena prva i druga epizoda pa ako imas vremena pogledaj da vidis kako je to kod nas odradjeno
puno pozdrava
uzmi neku afriku za 2000 da se slatko navozis
i ja cu :)