Seranovi

u epizodi od petka Eva je rekla Marcosu da ce ici na letnji raspust u Indiju, i Raula pozvala da krenu zajedno jer je on sada u frci zbog svadje njegovih roditelja, kao razvode se.. i on pristao da idu.. blablabla.. zato pitam..

E ljudi da kazemo mi ovim barabama iz studija B da nam puste Seranove svaki dan al ne reprizu kao sto sad rade nego nove epizode.Znaci lepo od ponedeljka do nedelje svako vece.Sta mislite o tome?

E ljudi da kazemo mi ovim barabama iz studija B da nam puste Seranove svaki dan al ne reprizu kao sto sad rade nego nove epizode.Znaci lepo od ponedeljka do nedelje svako vece.Sta mislite o tome?
hmm....evo ja se javljam dobrovoljno da ih kontaktiram sto se tice tog pitanja, mislim da cemo naci zajednicki jezik...:mrgreen:
normalno da cu sacekati da odgledam.. samo sam pitala za informaciju, jer vi svi ovde ste to vec gledali pa ne bi trebalo da vam je tabu ako zelim saznati dan ranije sta ce se desavati.. :roll: mislim, ako nije problem..

problem je!:mrgreen:

Incesto, incesto :D:D:D(neznam kako se pise na spanskom oprostite) lik je najaci majke mi :hahaha:
I mercury jesi cula odgovor na tvoje postavljeno pitanje dao ti ga je Kuro na kraju emisije ako si pazljivo pratila ;)

Back