cns | Kimi
Domaćin
- Poruka
- 4.417
koj sam ja mentalac...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bio sex celu noc
P.S Sta radis na forumu u 5 sati covece???![]()

Bio sex celu nocpa me mrzelo da legam ponovo ima se ukomiram a brzo ce 7 sati pa treba da idem na fax
![]()

pa tek sam sad video da je lik napisao![]()
.. salim se..
nego, da li Eva zaista ide sa Raulom u Indiju 
onda si promasio temu.. trebao si da napises to na Muzici.. salim se..
jao, tek sutra Seranovi, ko ce docekati..nego, da li Eva zaista ide sa Raulom u Indiju
![]()
sacekaj sutra pa ces saznati...![]()
hmm....evo ja se javljam dobrovoljno da ih kontaktiram sto se tice tog pitanja, mislim da cemo naci zajednicki jezik...E ljudi da kazemo mi ovim barabama iz studija B da nam puste Seranove svaki dan al ne reprizu kao sto sad rade nego nove epizode.Znaci lepo od ponedeljka do nedelje svako vece.Sta mislite o tome?

normalno da cu sacekati da odgledam.. samo sam pitala za informaciju, jer vi svi ovde ste to vec gledali pa ne bi trebalo da vam je tabu ako zelim saznati dan ranije sta ce se desavati..mislim, ako nije problem..

hmm....evo ja se javljam dobrovoljno da ih kontaktiram sto se tice tog pitanja, mislim da cemo naci zajednicki jezik...
Jezik ce te naci al sad dal zajednicki to je diskutabilno![]()
normalno da cu sacekati da odgledam.. samo sam pitala za informaciju, jer vi svi ovde ste to vec gledali pa ne bi trebalo da vam je tabu ako zelim saznati dan ranije sta ce se desavati..mislim, ako nije problem..
problem je!![]()
ma nije problem,nece otici zajedno,............msm nnece niko otici

Diego je poludeo zbog incesta.. 

Incesto, incesto(neznam kako se pise na spanskom oprostite) lik je najaci majke mi
I mercury jesi cula odgovor na tvoje postavljeno pitanje dao ti ga je Kuro na kraju emisije ako si pazljivo pratila![]()

...e kad je poceo da ga psuje:''budala, svinja degenerik..''
....najbolji je kuro, kad se igrao tarzana po zavesama..... xxaxaxaxaxaaxaxaaxaxa

decija posla