Septembar gde otici?

Pa ne znamo šta želiš. Ukoliko ide vas dvoje ne morate da platite dva velika kofera, možda vam je dovoljan jedan mali i jedan veliki. Ne znamo koji datum, koji periodu, to moraš sam. Pogledaj malo, razmisli o opcijama. Možda ti se isplati da platiš članarinu i da ti se isplati zbog popusta.

Pa detaljno sam opisao koliko nas ide od pocetka :) a i pise na slici detaljno.

Nema veze, Veliki petak je danas da se ne stresiram nepotrebno :mrgreen:

kad ti se desi otkaz leta u poslednjem trenutku ili problem sa onlajn cekiranjem i propustis let zbog toga shvatices o cemu pricam.
Znam i nije mi bilo svejedno. Čekirala sam se online 24 sata pre leta, školski, pa sam na aerodromu proverila da li je sve u redu na šalteru... Štampala karte za svaki slučaj... Ma... I mene nervira ta nervoza i nesigurnost ali opet, sve je moguće.

a gledao sam za rajan i wiz na aerodromima kad ih teraju da kofere guraju u neku kutiju i ako moze da stane ulazi ako ne moze ili ostavljas ili doplacujes.
Zato sam ja kupila ranac po njihovim merama.
koliko znam uvek je muka ta refundacija kod njih.
Ne vrate pare nego taj iznos računaju kao neki depozit koji ostaje kod njih i možeš da ga iskoristiš u sledećih godinu dana.

Tebi se zamerio Wizz kao meni Vucic :mrgreen:
pa ne..samo gledam da ti dam realan odgovor jer sam dosta istrazivao wizair..i ja volim jefitine letove da se razumemo :D
sto rece pinokina, radije bih na odmor na maltu nego u sokobanju ako ce me prevoz isto kostati :D

nego ljudi cesto i lazu da bi delovali kako su oni super prosli a gomilu sitnica ne ispricaju (ne pricam o @Pinocchio ona je cool i ona govori istinu) nego pricam uopsteno o nasem coveku..gde da ti prizna da se zezno.

Back