Septembar gde otici?

Ja sam baš danas ispitala Kopilota o svim mogućnostima... Interesovao me je Krit i to septembar. Znači, unesi šta te zanima - zemlju i mesto koje te interesuje (ili nek ti on predloži), datum odlaska i povratka, cenu avio karte, kao i cene prevoza do hotela, okvirno cifru koju možeš da izdvojiš, da li želiš polupansion, itd. Izvući će ono što bi ti po svim parametrima najviše odgovaralo.

Koliko je novca potrebno za Palma de Majorku, sa avio kartom u septembru?
7 dana?
na palmi sam bio pretprosle godine..mogu ti reci samo - skupo :D

gledao sam ove godine sve je skuplje jedno 200€ nago tad
ja sam bio 11 nocenja i aprokismativno za 7 ce te izaci oko 1.000€ po osobi iole solidan hotel i to u varijanti polupansiona

ali septembar ume tamo da bude kisovit. ja sam bio krajem jula i bilo je super, drugarica je bila u septembru i od 11 nocenja, 4 su bila pod kisom.

za septembar bolje uzmi tursku ili egipat..mnogo je bolje vreme.
portugal nikako okean je prehladan tad.. slicna stvar je i sa kosta de solom.. jedino kosta bravu ako vec hoces spaniju.

postoji mogucnost uvecanja cene karata ili otkaza cartera zbog goriva sto rece kcerka ali ima jos dosta vremena do tad i mislim da ce se situacija regulisati.

na palmi sam bio pretprosle godine..mogu ti reci samo - skupo :D

gledao sam ove godine sve je skuplje jedno 200€ nago tad
ja sam bio 11 nocenja i aprokismativno za 7 ce te izaci oko 1.000€ po osobi iole solidan hotel i to u varijanti polupansiona

ali septembar ume tamo da bude kisovit. ja sam bio krajem jula i bilo je super, drugarica je bila u septembru i od 11 nocenja, 4 su bila pod kisom.

za septembar bolje uzmi tursku ili egipat..mnogo je bolje vreme.
portugal nikako okean je prehladan tad.. slicna stvar je i sa kosta de solom.. jedino kosta bravu ako vec hoces spaniju.

postoji mogucnost uvecanja cene karata ili otkaza cartera zbog goriva sto rece kcerka ali ima jos dosta vremena do tad i mislim da ce se situacija regulisati.

Znaci dobro krizarica placa.

Otpada Turska i Egipat. Prvo zbog situacije u svetu.

Drugo, ne volim begere i sirotinju, prodavce zlatnih lanaca i pizdarija.

Hvala na informacijama, korisne su. I dalje ostaje Spanija.

Ja bih Rodos ili Krit ali supruga nece u Grcku. Ne voli nase sto idu tamo.

ako se odlucis za palmu obavezno mi se javi na pp da ti dam neke preporuke i savete.

Gledao sam dosta snimaka na YT, Robert Dacesin, Dusan Nikolic, otprilike znam sta da ocekujem i sto sam video svidja mi se.

Supruga zna spanski sto je prednost.

Mada Italija je ok, samo nzm gde bih. Neko hvali tipa Siciliju i Sardiniju a neko kaze sirotinja, kradu itd... Bolonja mozda, Napulj...

Otpada Turska i Egipat. Prvo zbog situacije u svetu.

Drugo, ne volim begere i sirotinju, prodavce zlatnih lanaca i pizdarija.
ne nasedaj na gluposti..nema toga u turskoj i egiptu..mislim ima ako trazis ali ako ne trazis neces to ni videti.

egipat je prelep i treba ga posetiti, em ima sta da se vidi em je pravi odmor..resorti su potpuno drugacije koncipirani nego u evropi ili turskoj tako da je to pravo uzivanje.. ako zelis da se odmoris i opustis idi u egipat..i bezbedno je.. ljubazan narod, sve u svemu prepun sam najpozitivnijih utisaka o egiptu..

a i turska je isto super.. jedino sto je antalijska regija malo blizu sukobima, onda bolje idi u marmairs ili tako nesto...

ne nasedaj na gluposti..nema toga u turskoj i egiptu..msilim ima ako trazis ali ako ne trazis neces to ni videti.

egipat je prelep i treba ga posetiti, em ima sta da se vidi em je pravi odmor..resorti su potpuno drugacije koncipirani nego u evropi ili turskoj tako da je to pravo uzivanje.. ako zelis da se odmoris i opustis idi u egipat..i bezbedno je.. ljubazan narod, sve u svemu prepun sam najpozitivnijih utisaka o egiptu..

a i turska je isto super.. jedino sto je antalijska regija malo blizu sukobima, onda bolje idi u marmairs ili tako nesto...
Ne volim Egipat iskreno. Nikada me nije privlacio uopste. Niti u igricama. Ne volim njihovu istoriju, nista.

Evropa broj jedan.

Turska deluje lepo ali ne bih sada.

Ne volim Egipat iskreno. Nikada me nije privlacio uopste. Niti u igricama. Ne volim njihovu istoriju, nista.

Evropa broj jedan.

Turska deluje lepo ali ne bih sada.
brate luxor i dolina kraljeva..prelepo

snorkling..znas kako je prelep vodeni svet..crveno more ima najlepsi vodeni svet dostupan snorklingom.

evo fotke koje sam napravio tamo.

Open GX010344.png

@smokva moras i ti ovako..zaroni i uzivaj :D

e dobar si :D
pazi majorka je ostrvo.
palma je glavni grad.
retko ko ide bas u palmu da letuje jer agencije nemaju tamo smestaje a apartamani su preskupi..a i imas samo gradsku plazu do koje moras busem..daleko je...
zbog toga je i podignuta silna frka sa turistima u spaniji i one demonstracije o kojima si verovatno cuo... cene smestaja na palmi su otisle u nebesa, ja sam gledao..jeftiniji je hotel sa hranom nego samo da zakupis apartman..
tako da u samom gradu palma sigurno neces odsesti :D

zato ti i rekoh..ako se odlucis za majorku.. javi se na pp da ti dam savete

e dobar si :D
pazi majorka je ostrvo.
palma je glavni grad.
retko ko ide bas u palmu da letuje jer agencije nemaju tamo smestaje a apartamani su preskupi..a i imas samo gradsku plazu do koje moras busem..daleko je...
zbog toga je i podignuta silna frka sa turistima u spaniji i one demonstracije o kojima si verovatno cuo... cene smestaja na palmi su otisle u nebesa, ja sam gledao..jeftiniji je hotel sa hranom nego samo da zakupis apartman..
tako da u samom gradu palm:Da sigurno neces odsesti

zato ti i rekoh..ako se odlucis za majorku.. javi se na pp da ti dam savete

Placa Djilas dobro :zloca:

Back