Ванда
Elita
- Poruka
- 18.051
Има ли неко искуства са боравком на селу, али не код бабе и деде
, него у неким туристичким варијантама?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam dvospratnu kicu na selo.18.000kvadrata imanja , malu farmu,koka nosilja, bilo je tu i krava ,poljoprivrednih proizvoda,voca u izobilju.Kako ja vise ne mogu to odrzavati polako se smanjuje .Djeca rade nemaju ni interesa ni vremena .Kakav "seoski turizam"divota . Kraj u kom zivim prelijep , brzo dostupan i razlicit.Lov, ribolov, splavarenje,setnje puno lijepih ideja.Za sve kocnica pare.Има ли неко искуства са боравком на селу, али не код бабе и деде, него у неким туристичким варијантама?
Valjevska podvala![]()
Има ли неко искуства са боравком на селу, али не код бабе и деде, него у неким туристичким варијантама?
А где ћеш лепше него код бабе и деде? А мирис врућих уштипака са пекмезом од шљива?![]()
Seoski turizam?! lepo,korisno i zdravo.Ali kako posle gospodja da pokaze "farbu"koleginicama na posu.![]()
Pa ako gospođa hoće i da zaradi,može da ode na selo bez turizma,npr. da bere maline,biće definitivno i korisno i zdravo,a "farba" ima da joj bude bolja nego da je došla sa Maldiva![]()
Да госпођа бере малине у купаћем? Или топлесу?![]()
Seoski turizam?! lepo,korisno i zdravo.Ali kako posle gospodja da pokaze "farbu"koleginicama na posu.![]()
Kakvu ja farbu imam Mirko, bez seoskog turizma, sa sopstvene njive u Panonskom moru, nemaš pojma. Ne bih se postidela ni jedne morske boje, ni sa jednog mora...