- Poruka
- 46.811
Nemoj da kafana slučajno ne sazna da joj šalješ u pp nešto...ode tvoja reputacija@Mika, sad ću da ti se javim nešto na pp. xD

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da kafana slučajno ne sazna da joj šalješ u pp nešto...ode tvoja reputacija@Mika, sad ću da ti se javim nešto na pp. xD

Taman posla, znaš da mi je do reputacije najviše stalo! xDNemoj da kafana slučajno ne sazna da joj šalješ u pp nešto...ode tvoja reputacija![]()
Znamo!!!Taman posla, znaš da mi je do reputacije najviše stalo! xD

Cisto da znam da se zasad ne kacim. Za svaki slucaj.Da se @Nemesis ne oseti zapostavljeno, javiću se i tebi. xD
Fender ako se ne varam ?
Meni na ovoj slici stvarno fali glava.

Da, vintage japanska kopija bolja od originalaMislim da je kopija.
@Mita Komita resi nam misteriju.
kako fali, vidiš da ima glava crnog pantera!Meni na ovoj slici stvarno fali glava.![]()
Ne vidim! Ali vidim da ovde pola forumaša bez glave...kako fali, vidiš da ima glava crnog pantera!

ja sam se uredno upisaoNe vidim! Ali vidim da ovde pola forumaša bez glave...![]()

Hej ti, imamo ispisanih već 17 strana na ppu, jel ima nešto novo ? hahahaaPaula, moram i tebe nešto da pitam na pp.![]()
De govoriš to, ko zna šta će ljudi da pomisle.Hej ti, imamo ispisanih već 17 strana na ppu, jel ima nešto novo ? hahahaa
Pomisliće evo dva intelektualca, razgovaraju o knjigama i poeziji...De govoriš to, ko zna šta će ljudi da pomisle.![]()
Da, naravno, ne znam o čemu bi mogli drugom.Pomisliće evo dva intelektualca, razgovaraju o knjigama i poeziji...![]()