Шемсудин Мехмедовић: ЕУ због литијума помаже Србији да негира геноцид

Casual Observer

Stara legenda
Poruka
81.545
5EB4E8E8-F55D-4D50-B5B6-F8455BDBB3E0.jpeg

Део бошњачких политичких, медијских и друштвених структура не може да се помири са доласком делегације ЕУ у Братунац где су положили цвеће за невине српске жртве рата. Сматрајући себе ексклузивнимносиоцем права да буду жртве геноцида, редом су започеле оштре реакције, па чак и претње члановима делегације ЕУ.​

Бошњачки политичар Шемсудин Мехмедовић поручио је да чланови делегације доласком у Братунац праве знак једнакости између геноцида и негатора геноцида по директном наређењу из Брисела и то због литијума, односно Самита у Београду на којем је потписан Меморандум између ЕУ и Србије.

- Посета је инструирана из врха ЕУ уочи самит у Београду о сировинама са негатором геноцида Вучићем. Жртве геноцида су на продају као и литијум. Тај приступ вам се већ обија о главу у Украјини. Европа нападом руског света, а његова микро верзија је српски свет коме се додворавате због пословних уговора и сировина у Србији - написао је Мехмедовић.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...itijuma-pomaze-Srbiji-da-negira-genocid-video

Opsesije Srbijim i Srbima ne prestaju. Litijumom protiv genocida, šta li je sledeće?

Nek misle šta hoće, režim me ne zanima, još manje postkomunistički titoisti.
onda jedino sa smorishom da te uporedim, verovatno smo dule i ja za 1 generaciju stariji od vas, pa nismo naivni kao vi

simptomaticno je to idenje niz dlaku rezimu, kao vesbole npr. a kao za neku ste javnu raspravu fer plej itd

Zamisli koja je to prljavstina od Srba, da nabedjuju da raste moc Srbije tako sto se truju gradjani Srbije...
Koliko treba tona radioaktivnog otpada da se ubaci u pijacu vodu Srbije da bi Srbima bila dobra trgovina za vize ili strah bosanaca u bih....?

Jeste da ste forumasi a ja da se ne osecam Srbinom, ali ja sam uvek covek, a vi Srbi...

Mislim da ovo nema nikakve veze sa tim da li je iskopavanje litijuma dobro ili loše po Srbiju već su jednostavno u pitanju ljudi kojima je jedini prihvatljivi način ophođenja prema Srbiji konstantno pominjanje kojekakvih genocida i etničkih čišćenja. Očito da EU ima interes da se to kopa pa malo moraju koristiti ljepše riječi prema Srbiji pogotovo da malo umire i javnost koja je itekako zabrinuta koje su posljedice kopanja litijuma ali ovima u Sarajevu i Prištini ni te mrvice bontona koje EU pokazuje prema Srbiji nisu prihvaltjive.

Zamisli koja je to prljavstina od Srba, da nabedjuju da raste moc Srbije tako sto se truju gradjani Srbije...
Koliko treba tona radioaktivnog otpada da se ubaci u pijacu vodu Srbije da bi Srbima bila dobra trgovina za vize ili strah bosanaca u bih....?

Jeste da ste forumasi a ja da se ne osecam Srbinom, ali ja sam uvek covek, a vi Srbi...
Pogledaj samo komentare botova/skotova na b92 i kurViru. Treba da posalju svoju decu na kopanje litijuma.
Nema sta, Srbija nema narod.

Pogledaj samo komentare botova/skotova na b92 i kurViru. Treba da posalju svoju decu na kopanje litijuma.
Nema sta, Srbija nema narod.
Zar mislis da bi mi B92 dozvolio registraciju, nemoj da si naivan....
I ovde sam jedva zato sto znaju da imam veze sa nekim bezbednjacima po prijateljskoj osnovi....upoznali se dok je DB regrutovala visoki IQ....

Zar mislis da bi mi B92 dozvolio registraciju, nemoj da si naivan....
I ovde sam jedva zato sto znaju da imam veze sa nekim bezbednjacima po prijateljskoj osnovi....upoznali se dok je DB regrutovala visoki IQ....
Tek meni ne mogu nista, imam odlicne veze sa vanzemaljcima.

Back