Semir Osmanagić

Nije tacno da su Zemlju posetili ili na Zemlju dosla samo jedna vrsta vanzemaljaca jer prema izjavama brojnih svedoka sirom sveta i po raznim dokumentima se spominje cak i na desetine razlicitih vanzemaljskih vrsta koja su posecivala Zemlju a neke su direktno i uticale na razvoj nase civilizacije.

Izjave ljudi u današnje vreme i istorijski zapisi od pre više hiljada godina nisu isto.
Danas ljudi mogu svašta da izjavljuju - samo da bi dospeli na TV.
Nekima se može verovati, ali velikoj većini ne.

Sad najvise se spominju "sivi" (medju kojima ima vise podvrsta) , reptiloidi (humanoidni reptili) i "Nordijci" (koji izgledaju veoma slicno kao ljudi ali ne bas identicno ( dosta su fizicki snazniji od ljudi ,imaju mnogo duzi zivotni vek, imaju veoma bledu, tanku i osetljivu kozu cija boja moze biti bela ili plavkasta (moguce da i kos njih postoje razlicite etnicke grupe kao i kod ljudi i da je boja koze, ociju, kose...itd su raznovrsna kategorija) , pepeljasto plavu kosu i pomalo krupnije bademaste oci ) , tkodje se i u nekim izvestajima a pogotovo kroz istoriju se pominju dosta i ribolika amfibijska bica , takodje ima jos nekih vrstasce koje se pominju ali ove su najcesce i o njima najvise ima izvestaja, svedocanstava........itd.

Reptiloidi ili amfibije su vanzemaljci o kojima pričam.
Reptiloidi je pogrešan naziv, jer odmah asocira na neka ljudolika bića sa gušterskim glavama - što nema veze sa istinom.
Reptiloidi su po tome što imaju hladnu krv, kao i sva bića sa njihove planete.
Oni su faktički vodozemci, a izgledom pomalo mačkasti , sa rasečenom gornjom usnom (nepcem).
"Sivi" su oni u zaštitnim odelima.
Nordijci su Nordijci - njihovi mešanci sa Zemljanima, a ne vanzemaljska vrsta.
Tako je i nastala bela rasa, čiji najčistiji pripadnici tako izgledaju.
A oni moraju da se mešaju i sa ljudima (odabranim) jer nisu velika zajednica.
S' vremena na vreme moraju se ubaciti sveži geni.

Takodje u nekim drevnim istorijskim spisima a ima i literature o tome se spominje i veliki kosmicki rat izmedju humanoida ("Nordijaca" i nekih njima srodnih rasa ljudskog oblika) i reptiloida i da je taj rat trajao hiljadama godina (a moguce i da jos uvek traje) i da je uticao na zivot na zemlji i da se cesto indirektno pominje u raznim drevnim spisima, religijama, mitologijama......itd.
Navodno i rat koji se vodio na Zemlji izmedju civilizacija Atlantide i Lemurije je bio rat izmedju te 2 vrste.

Nikakav takav rat se ne spominje u drevnim dokumentima.
Najveći predPotopni rat je bio izmedju sledbenika vodje divova (prve generacije mešanaca Rasa i ljudi-Neandertalaca) poznatog kao Lučifar i sledbenika vodje Rasa, kada su uništeni njihovi Svemirski gradovi.
To je opisano najpodrobnije u Indijskim tekstovima.
Atlantidu je pominjao Platon, a rat je vodila sa nakom starom Grčkom civilizacijom (po njemu).
Lemuriju je jedini pominjao (izmislio je ) Džejms Čerčvord.
Niko drugi nikada nije pominjao Lemuriju.
Ako izuzmemo moderne naučnike, koji tako zovu hipotetičku kopnenu prevlaku izmedju Indije i Madagaskara (Afrike).

Sad vec malo zalazimo malo i u neke druge stvari koje su prilicno neproverive i koje verovatno vecini ljudi zvuce mitologija ili naucna fantastika , ali poenta je bila da danas svedocanstva ljudi sirom sveta i razni tajni i polu tajni dokumenti raznih sluzbi govore o tome da Zemlju posecuje (ili su vec ovde negde stacionirani) vise vanzemaljskih vrsta a ne samo jedna.

Pitanje je samo - koliko im se može verovati?

Koliko sam ja shvatio Reptiloidnu rasu,ona zaista podseća na reptile,ne samo po hladnoj krvi,pa zato vole topla mesta.
Imaju čvrstu kožu poput krokodila,imaju jezik zmijski,negde krljušt,dva srca,veću fizičku snagu,ne mogu da izgovaraju čovečji jezik kako treba,zbog oblika čeljusti i oblika jezika..
Oni su pomogli Hitleru malo..vole rituale..

Koliko sam ja shvatio Reptiloidnu rasu,ona zaista podseća na reptile,ne samo po hladnoj krvi,pa zato vole topla mesta.
Imaju čvrstu kožu poput krokodila,imaju jezik zmijski,negde krljušt,dva srca,veću fizičku snagu,ne mogu da izgovaraju čovečji jezik kako treba,zbog oblika čeljusti i oblika jezika..

Da , reptiloidi i amfibije nisu ista bica, reptiloidi su bas reptiloidnog, zmijolikog izgleda i imaju cvrstu kozu kao krokodil i bipedalni su (hodaju na dve noge), izrazito su ratoborna vrsta i izrazito neprijateljski raspolozena prema ljudima , dok amfibijska bica (sa kojim su se izmedju ostalog sreli i ljudi iz plemena Dogona u zapadnoj Africi) izgledaju vise "riboliko", takodje su bipedalna vrsta i imaju veoma tanku i osetljivu kozu (bas kao ribe) i dosta su neznije fizicke gradje i za razliku od reptiloida navodno su dobronamerni prema ljudima.

Nordijci nisu mesanci "amfibija" i ljudi vec posebna humanoidna rasa iz sazvezdja Plejada i nemaju veze sa belom rasom ljudi na Zemlji, uostalom svi ljudi na Zemlji su potomci jednog coveka i svih 7 milijardi ljudi deli onaj isto pocetni inicijalni gen iliti "Adamov" gen koji se prenosi sa oca na sina i belci su zapravo nastali od crnaca (prvi originalni ljudi su bili crne puti), uostalom i dan danas je moguce da crni par gde su oboje 100% crni dobije belo dete (i to ne "albino" vec pravo belo dete), sansa za to je jako mala, mozda 0,00001% ali ipak postoji, dok je obrnut slucaj nemoguc (da beli par dobije crno dete), sto dokazuje da je crni gen stariji i da su belci isto potomci crnaca.
Iako su nauka i genetika to dokazale ta teza ipak nije previse popularna jer ipak i dalje zivimo u svetu gde uglavnom belci kolo vode i generalno ljudi (pogotovo na Zapadu i pogotovo te vladajuce strukture) su i dalje puni predrasuda i zive u iluziji o nekakvoj belackoj superiornosti i kad bi ta teorija zazivela to bi ipak znacilo da bi morali malo da promene svoje stavove (pre svega u politickom smislu) i da prihvate da to sto su beli ih ne cini nista posebnim a to im vec ne odgovara, pogotovo ne odricanje od raznih privilegija. (Ali ok ovo je sad vec malo pitanje koje i nije za ovaj deo foruma).

Takodje ima literature gde se govori o ratu izmedju reptiloida i "Nordijaca" i da su na Zemlji Atlantida i Lemurija zapravo bile neka vrsta njihovih centara na Zemlji, citao sam o tome , a i mislim da je i jedan Rus napisao interesantne stvari na tu temu.
Takodje mislim da se i u knjizi "Atlanti" moze naci nesto o tome.

Inace da satanisticki rituali jesu donekle povezani sa reptiloidima, recimo Dejvid Ajk je objasnio termin 'plava krv' , gde navodno je svetska aristokratija i vladajuce porodice su zapravo hibridi izmedju ljudi i reptila (koji cak i menjaju oblik) i da za razliku od ljudi krv reptiloida nije bazirana na gvozdju vec cini mi se na kobaltu i da kad krene da oksidira dobija neku plavicastu boju i da oni hibridi koji imaju delimicno njihovi krv zato nose taj naziv.

Ti bizarni satanisticki rituali su uglavnom vezani sa negativna bica iz vise astralne ravni (neka vrsta energetskih vampira), takozvani demoni, koji nisu u fizickom obliku ali se mogu materijalizovati i da se oni uglavnom hrane ljudskom energijom, pogotovo negativnim vrstama osecanja kao sto su strah, uplasenost, mrznja, agresija, razne forme devijantnog ponasanja.....itd i sad zasto su ljudi u paganska vremena prinosili zrtve, jer ti entiteti su sebe predstavljali kao "bogove" i ljudi su ih tako percipirali i oni su ljudima navodno obecali neke privilegije kao sto su recimo poboljsanje vremenskih uslova i bolja i plodonosnija zetva, pobede u nekim ratovima i prosirenje teritorija, jacanje ugleda i moci.....itd a zauzvrat bi ljudi njima prinosili zrtve a sad mozemo samo da zamislimo tu strahotu kako se neka osoba oseca u momentu kada ceka da joj neko odsece glavu i da bude zrtvovana, znaci neposredno pre toga koja je to izbezumljenost i koja doza straha i adrenalina (i kakva "porcija" za te demonske entitete koji se hrane tom energijom).

Zato je najveca prekretnica u istoriji covecanstva zapravo prelazak iz paganstva i politeizma u monoteizam, pogotovo kad je Isus Hrist rekao da nema vise laznih "bogova" , nema vise prinosenja zrtava i nema krvne osvete.

Sad naravno da drevni spisi i izjave ljudi u danasnje vreme nije isto , ali ako se te dve stvari poklapaju u izvesnoj meri onda verovatno da tu ima nesto.

Koliko se kome moze verovati , to je vec licna stvar pojedinca, njegove percepcije i stvar intuicije, takve stvari su gotovo neproverive i nedokazive i sto se vise bavimo takvim stvarima pitanja je sve vise a odgovora sve manje i pravu i egzaktnu istinu niko od nas nece saznati sa sigurnoscu i to uopste ne treba da lozimo oko toga.
Prosto postoje neke stvari koje su iznad nas.

E sad prema nekim tezama ti energetski vampiri ne navode ljude na zlo direktno vec su vise kao lesinari , tamo gde ima negativna energija tamo se okupljaju i da zapravo cesto ljudi njih koriste kao izgovor za svoje nedela , poenta je da covek emituje pozitivnu energiju, da se sto je moguce vise oslobodi negativnih osecanja kao sto su agresivnost, gordost, mrznja, zavist, nastranost....itd i da odrzava takozvanu duhovnu higijenu e onda mu ta bica ne mogu nista, kad bi svi ljudi ziveli tako i po Bozijim pravilima ti energetski vampiri bi prakticno umrli od gladi.

Inace postoji jos jedno interesantno filozofsko pitanje o kome se dosta raspravlja , a to je da li je Bog zapravo stvorio i djavola kako bi ojacao coveka, jer covek kad je izlozen iskusenjima na njemu je da bude jak i karakteran i da ih pobedi i na taj nacin jaca svoj duh i svoju duhovnost , zapravo jaca taj duhovni imunitet , na slican nacin kao sto covek mora malo da bude izlozen virusima i bakterijama da bi jacao imuni sistem organizma, jer covek kad ne bi bio izlozen iskusenjima i kad ne bi bilo duhovnog "treninga" verovatno bi stagnirao kao duhovno bice a potom i degradirao.

Prvo da kažem,ta bića ne bi umrla od gladi,samo bi bili oslabljeni,ne mogu da umru,ili nestanu,ali bi bili kao izgladneli pas koji nema energiju za ništa.
Verujem da bog nije stvorio djavola,već je samo stvorio slobodnu volju za sve,i svi rešili da rade šta žele,tako na svakom nivou postojanja svako je radio šta želi,pojavio se bahati baja i rešio da iskoristi svoju prednost nad ovim svetom koji je ispod njega,najjača stvar i prednost za njega je to što smo mi slepci iz njegovog ugla jer ga ne vidimo niti vidimo njegove postupke. U ovome svetu postoji karma,drugim rečima milo za drago,prirodni zakon,tu se mnoge vračare zaebale i oni koji su se bavili crnom magijom,zato taj nazovimo ga djavo (ja ga zovem bahati baja sa mogućnostima) ne pojavljuje se ovde fizički,jer će ga uhvatiti taj zakon,pa sve obavlja preko drugog koji živi ovde,a on ko pica,čiste ruke.

Ima jedna priča,zaboravio sam i gde sam čuo,da kada stigneš do Stvoritelja,jer si eto želeo tamo,on te pita: "Gde želiš da ideš dalje"?
Kao dete koje se izigralo u jednom dvorištu,smorilo se ,želi do roditelja,ode do njega,i roditelj te pita: Gde bi sad?

To su vam sve CIA trolanja i skretanja paznje sa glavne radnje, ili sifrovane price.

Btw, "reptiloidi" je zargon za psihopate, "Nordijci" za duhovnjake.

Atlantida je bila u Mediteranu, i mnogo je ljudi poginulo kada je Santorini eksplodirao, razneo Grcku, a moguce i napravio prolaz u sadasnji Jadran i Crno more.
Dakle, mi smo potomci Atlantidjana, po tome.

@Istrazivac9 : Pricao sam sa Semirom, lik deluje malo izgubljeno, kao tipicni lower-level produkt CIA operisanja ovuda; ima slican i u Bugarskoj, taj je neki bivsi oficir.
Shvati da su takvi likovi zapadni agenti (Semir je ziveo u Hjustonu dugo) koji pricaju ili sifrovano ili da zamajavaju narod dok mu rade o glavi za interese americkih gospodara.

- - - - - - - - - -

E sad prema nekim tezama ti energetski vampiri ne navode ljude na zlo direktno vec su vise kao lesinari , tamo gde ima negativna energija tamo se okupljaju i da zapravo cesto ljudi njih koriste kao izgovor za svoje nedela , poenta je da covek emituje pozitivnu energiju, da se sto je moguce vise oslobodi negativnih osecanja kao sto su agresivnost, gordost, mrznja, zavist, nastranost....itd i da odrzava takozvanu duhovnu higijenu e onda mu ta bica ne mogu nista, kad bi svi ljudi ziveli tako i po Bozijim pravilima ti energetski vampiri bi prakticno umrli od gladi.

Delimicno si u pravu, ali si zaboravio bol - "vampiri" mogu da se ukace i na bolna secanja za koje covek mozda i ne zna, a svako ih ima.

- - - - - - - - - -

Prvo da kažem,ta bića ne bi umrla od gladi,samo bi bili oslabljeni,ne mogu da umru,ili nestanu,ali bi bili kao izgladneli pas koji nema energiju za ništa.
.

Procitaj lyrics pesme "I want to rape the Sun" banda Disharmony..

- - - - - - - - - -

Ima jedna priča,zaboravio sam i gde sam čuo,da kada stigneš do Stvoritelja,jer si eto želeo tamo,on te pita: "Gde želiš da ideš dalje"?
Kao dete koje se izigralo u jednom dvorištu,smorilo se ,želi do roditelja,ode do njega,i roditelj te pita: Gde bi sad?

Nema gde - samo sa svojom/svojim draganom. :)

Znam za energetske vampire i drevne rituale na kojima se oni hranili kao na gozbi. Ostalo takodje sam upoznat. Možda ne delimo isti izvor informacija,ali je informacija ista.

Da li i tebe ova scena podseca na vampirizam (tj isisavanje energije):

(iz videa za Ashes to ashes Dejvida Bouvija)

a2a.jpg

Poslednja izmena:
Ne reptiloidi i "Nordijci" nije nikakva metafora ili sifra vec se radi nedvosmislenoo 2 vanzemaljske vrste , bar sudeci po raznim dokumentima i svedocanstvima ljudi.

Sto se tice Atlantide tesko da je bila locirana medju grckim ostrvima , jer Atlantinda je navodno bila kontinent (a ne neko ostrvce) , pa ako j e bila kontinent , pa i da je bila manja i od Australije mogla je da bude samo negde na otvorenom okeanu , verovatno je bila locirana tamo negde u Atlantiku , u predelu Kariba.

Ne reptiloidi i "Nordijci" nije nikakva metafora ili sifra vec se radi nedvosmislenoo 2 vanzemaljske vrste , bar sudeci po raznim dokumentima i svedocanstvima ljudi.

To sto mi prevodimo sa vanzemaljac se na engl kaze alien, sto moze znaciti dosljak, stranac, neobican tip za lokalni nivo, kapiras...

Sto se tice Atlantide tesko da je bila locirana medju grckim ostrvima , jer Atlantinda je navodno bila kontinent (a ne neko ostrvce) , pa ako j e bila kontinent , pa i da je bila manja i od Australije mogla je da bude samo negde na otvorenom okeanu , verovatno je bila locirana tamo negde u Atlantiku , u predelu Kariba.

Poznati grcki istoricar bas rece da je bila u Mediteranu, i da je tu pricu cuo u Egiptu. Ne kazem da nije bila kontinent, nego da je eksplozija bila tako jaka da ga je raznela i napravila ostrvca i nova mora koja dotad nisu postojala (Jadransko, Crno). Nije nepoznato da se jadranska obala nekada protezala minimalno do pola sadasnjeg Jardanskog mora, a nije nemoguce da je ustvari bila spojena sa Italijom. A verovatno je Grcka bila spojena sa Sirijom.

Atlantida je bila u Mediteranu, i mnogo je ljudi poginulo kada je Santorini eksplodirao, razneo Grcku, a moguce i napravio prolaz u sadasnji Jadran i Crno more.
Dakle, mi smo potomci Atlantidjana, po tome.

)

Platon smešta Atlantidu u Atlantski okean.
Širom sveta postoje potopljena područja i ne može se svako od njih povezati sa Atlantidom.
Još malo pa će i onaj objekat pored obala Japana biti proglašen za Atlantidu.
To su besmislice.

Santorini je pokušaj zvanične nauke da objasni uništenje Mikenske civilizacija, a na prirodan način.
Vulkanska erupcija - i eto objašnjenja.
Normalno... ne mogu reći da je uništena atomskom bombom - što je bio slučaj u stvarnosti.

Vulkanska erupcija - i eto objašnjenja.
Normalno... ne mogu reći da je uništena atomskom bombom - što je bio slučaj u stvarnosti.

A-tomska bomba ti je = vulkanska erupcija.

Verovatno tada nije eksplodirao samo Santorini, nego i Etna, moguce Durmitor, i jos stosta po okolini, ukljucujuci Balkan. Poznato je recimo da je i Avala bivsi vulkan, i ustvari cela Srbija lezi iznad magme,

A-tomska bomba ti je = vulkanska erupcija.

Verovatno tada nije eksplodirao samo Santorini, nego i Etna, moguce Durmitor, i jos stosta po okolini, ukljucujuci Balkan. Poznato je recimo da je i Avala bivsi vulkan, i ustvari cela Srbija lezi iznad magme,

Vulkanska erupcija nije atomska bomba.
Kada vulkanska erupcija zatrpa neki grad, ljudi nastavljaju posle toga da žive na tom mestu, malo dalje - ali su svakako tu.
Kada eksplodira atomska bomba - zbog radijacije tu više niko ne može da živi.
Gradovi Mohendžo Daro, Harape, Knosos su napušteni i nisu obnavljani.
Kao i neki u Južnoj Americi.

Srbija ne leži iznad magme.
Uopšte, cela Evropa je geološki gledano - najstabilniji deo sveta.

Kada vulkanska erupcija zatrpa neki grad, ljudi nastavljaju posle toga da žive na tom mestu, malo dalje - ali su svakako tu.

Kako ne moze, eno u Cernobilu zivot lepo cveta.

.

Ovo nije tacno, informisi se.

- - - - - - - - - -

Semir Osmanagić je običan šarlatan i vrhunski marketinški stručnjak. Osobno sam ga upoznao i to mu rekao u lice.

Da je mutan govori i cinjenca da nikada ne pominje Rtanj kao piramidu, a dobro mu je poznato da je funkcionalna isto kao i one u Visokom (tj cak jaca, i to on sigurno zna).

Kako ne moze, eno u Cernobilu zivot lepo cveta..

Černobil nije grad.
Da je grad i da je bačena atomska bomba na njega - niko tamo ne bi živeo.
Kao što ne živi ni u Pripjatu, gradu koji je u blizini atomske centrale.
Stanovništvo je iseljeno.

Informisan sam.
Evropa ne leži na magmi.
Ispod Evrope nije neprekidni sloj magme, već nešto što bi se moglo opisati kao "podzemne reke" magme.
One izbijaju tu i tamo, ali to nije ni blizu vatrenom pojasu Pacifika, koji je najaktivniji.

Ово није тема о ванземаљцима...
Што се тиче Османагића питао сам неке Босанце шта мисле о њему и кажу - тежак преварант, сам је ископа тунеле па их представио као већ постојеће.

Evo ih svuda oko nas, medzik efekat, kako li samo uspeju brzo da se preobraze, :lol:

- - - - - - - - - -

Znam za energetske vampire i drevne rituale na kojima se oni hranili kao na gozbi. Ostalo takodje sam upoznat. Možda ne delimo isti izvor informacija,ali je informacija ista.

Mora da to rade , dobro skriveni od javnosti, :lol:

- - - - - - - - - -

Gradovi Mohendžo Daro, Harape, Knosos su napušteni i nisu obnavljani.
Kao i neki u Južnoj Americi.

Uopšte, cela Evropa je geološki gledano - najstabilniji deo sveta.

Ma nemoj, a gde zive stanovnici Hirosime, :?:

- - - - - - - - - -

Kako ne moze, eno u Cernobilu zivot lepo cveta.

- - - - - - - - - -

Da je mutan govori i cinjenca da nikada ne pominje Rtanj kao piramidu, a dobro mu je poznato da je funkcionalna isto kao i one u Visokom (tj cak jaca, i to on sigurno zna).

Njemu je interes da Bosnu turisticki razvija, a o Rtnju neka brine drzava Srbija, :)

Evo ih svuda oko nas, medzik efekat, kako li samo uspeju brzo da se preobraze, :lol:

- - - - - - - - - -

Mora da to rade , dobro skriveni od javnosti, :lol:

- - - - - - - - - -

Ma nemoj, a gde zive stanovnici Hirosime, :?:

- - - - - - - - - -

Njemu je interes da Bosnu turisticki razvija, a o Rtnju neka brine drzava Srbija, :)

Oni su baš tu pored tebe,u ovom trenutku. Čekaju.

Ово није тема о ванземаљцима...
Што се тиче Османагића питао сам неке Босанце шта мисле о њему и кажу - тежак преварант, сам је ископа тунеле па их представио као већ постојеће.

Otidji i poseti tunele, pa ces se uveriti i za prolaze, i za energiju, i za megalire, NE pisi nebuloze, :)

Back