- Poruka
- 5.356
Koliko znam ima 5 kontinenata, kako to da je i Antarktik kontinent
Pogrešno si informisan.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko znam ima 5 kontinenata, kako to da je i Antarktik kontinent
Nije tacno da su Zemlju posetili ili na Zemlju dosla samo jedna vrsta vanzemaljaca jer prema izjavama brojnih svedoka sirom sveta i po raznim dokumentima se spominje cak i na desetine razlicitih vanzemaljskih vrsta koja su posecivala Zemlju a neke su direktno i uticale na razvoj nase civilizacije.
Sad najvise se spominju "sivi" (medju kojima ima vise podvrsta) , reptiloidi (humanoidni reptili) i "Nordijci" (koji izgledaju veoma slicno kao ljudi ali ne bas identicno ( dosta su fizicki snazniji od ljudi ,imaju mnogo duzi zivotni vek, imaju veoma bledu, tanku i osetljivu kozu cija boja moze biti bela ili plavkasta (moguce da i kos njih postoje razlicite etnicke grupe kao i kod ljudi i da je boja koze, ociju, kose...itd su raznovrsna kategorija) , pepeljasto plavu kosu i pomalo krupnije bademaste oci ) , tkodje se i u nekim izvestajima a pogotovo kroz istoriju se pominju dosta i ribolika amfibijska bica , takodje ima jos nekih vrstasce koje se pominju ali ove su najcesce i o njima najvise ima izvestaja, svedocanstava........itd.
Takodje u nekim drevnim istorijskim spisima a ima i literature o tome se spominje i veliki kosmicki rat izmedju humanoida ("Nordijaca" i nekih njima srodnih rasa ljudskog oblika) i reptiloida i da je taj rat trajao hiljadama godina (a moguce i da jos uvek traje) i da je uticao na zivot na zemlji i da se cesto indirektno pominje u raznim drevnim spisima, religijama, mitologijama......itd.
Navodno i rat koji se vodio na Zemlji izmedju civilizacija Atlantide i Lemurije je bio rat izmedju te 2 vrste.
Sad vec malo zalazimo malo i u neke druge stvari koje su prilicno neproverive i koje verovatno vecini ljudi zvuce mitologija ili naucna fantastika , ali poenta je bila da danas svedocanstva ljudi sirom sveta i razni tajni i polu tajni dokumenti raznih sluzbi govore o tome da Zemlju posecuje (ili su vec ovde negde stacionirani) vise vanzemaljskih vrsta a ne samo jedna.
Koliko sam ja shvatio Reptiloidnu rasu,ona zaista podseća na reptile,ne samo po hladnoj krvi,pa zato vole topla mesta.
Imaju čvrstu kožu poput krokodila,imaju jezik zmijski,negde krljušt,dva srca,veću fizičku snagu,ne mogu da izgovaraju čovečji jezik kako treba,zbog oblika čeljusti i oblika jezika..
Oni su pomogli Hitleru malo..vole rituale..
E sad prema nekim tezama ti energetski vampiri ne navode ljude na zlo direktno vec su vise kao lesinari , tamo gde ima negativna energija tamo se okupljaju i da zapravo cesto ljudi njih koriste kao izgovor za svoje nedela , poenta je da covek emituje pozitivnu energiju, da se sto je moguce vise oslobodi negativnih osecanja kao sto su agresivnost, gordost, mrznja, zavist, nastranost....itd i da odrzava takozvanu duhovnu higijenu e onda mu ta bica ne mogu nista, kad bi svi ljudi ziveli tako i po Bozijim pravilima ti energetski vampiri bi prakticno umrli od gladi.
Prvo da kažem,ta bića ne bi umrla od gladi,samo bi bili oslabljeni,ne mogu da umru,ili nestanu,ali bi bili kao izgladneli pas koji nema energiju za ništa.
.
Ima jedna priča,zaboravio sam i gde sam čuo,da kada stigneš do Stvoritelja,jer si eto želeo tamo,on te pita: "Gde želiš da ideš dalje"?
Kao dete koje se izigralo u jednom dvorištu,smorilo se ,želi do roditelja,ode do njega,i roditelj te pita: Gde bi sad?
Znam za energetske vampire i drevne rituale na kojima se oni hranili kao na gozbi. Ostalo takodje sam upoznat. Možda ne delimo isti izvor informacija,ali je informacija ista.
Ne reptiloidi i "Nordijci" nije nikakva metafora ili sifra vec se radi nedvosmislenoo 2 vanzemaljske vrste , bar sudeci po raznim dokumentima i svedocanstvima ljudi.
Sto se tice Atlantide tesko da je bila locirana medju grckim ostrvima , jer Atlantinda je navodno bila kontinent (a ne neko ostrvce) , pa ako j e bila kontinent , pa i da je bila manja i od Australije mogla je da bude samo negde na otvorenom okeanu , verovatno je bila locirana tamo negde u Atlantiku , u predelu Kariba.
Atlantida je bila u Mediteranu, i mnogo je ljudi poginulo kada je Santorini eksplodirao, razneo Grcku, a moguce i napravio prolaz u sadasnji Jadran i Crno more.
Dakle, mi smo potomci Atlantidjana, po tome.
)
Vulkanska erupcija - i eto objašnjenja.
Normalno... ne mogu reći da je uništena atomskom bombom - što je bio slučaj u stvarnosti.
A-tomska bomba ti je = vulkanska erupcija.
Verovatno tada nije eksplodirao samo Santorini, nego i Etna, moguce Durmitor, i jos stosta po okolini, ukljucujuci Balkan. Poznato je recimo da je i Avala bivsi vulkan, i ustvari cela Srbija lezi iznad magme,
Vulkanska erupcija nije atomska bomba.
Kada vulkanska erupcija zatrpa neki grad, ljudi nastavljaju posle toga da žive na tom mestu, malo dalje - ali su svakako tu.
Kada eksplodira atomska bomba - zbog radijacije tu više niko ne može da živi.
Srbija ne leži iznad magme.
.
Semir Osmanagić je običan šarlatan i vrhunski marketinški stručnjak. Osobno sam ga upoznao i to mu rekao u lice.
Kako ne moze, eno u Cernobilu zivot lepo cveta..
Ovo nije tacno, informisi se.
Koliko sam ja shvatio Reptiloidnu rasu,ona zaista podseća na reptile,ne samo po hladnoj krvi,pa zato vole topla mesta.
Imaju čvrstu kožu poput krokodila,imaju jezik zmijski,negde krljušt,dva srca,veću fizičku snagu,ne mogu da izgovaraju čovečji jezik kako treba,zbog oblika čeljusti i oblika jezika..
Oni su pomogli Hitleru malo..vole rituale..
Znam za energetske vampire i drevne rituale na kojima se oni hranili kao na gozbi. Ostalo takodje sam upoznat. Možda ne delimo isti izvor informacija,ali je informacija ista.
Vulkanska erupcija nije atomska bomba.
Kada vulkanska erupcija zatrpa neki grad, ljudi nastavljaju posle toga da žive na tom mestu, malo dalje - ali su svakako tu.
Kada eksplodira atomska bomba - zbog radijacije tu više niko ne može da živi.
Gradovi Mohendžo Daro, Harape, Knosos su napušteni i nisu obnavljani.
Kao i neki u Južnoj Americi.
Srbija ne leži iznad magme.
Uopšte, cela Evropa je geološki gledano - najstabilniji deo sveta.
Kako ne moze, eno u Cernobilu zivot lepo cveta.
Ovo nije tacno, informisi se.
- - - - - - - - - -
Da je mutan govori i cinjenca da nikada ne pominje Rtanj kao piramidu, a dobro mu je poznato da je funkcionalna isto kao i one u Visokom (tj cak jaca, i to on sigurno zna).
Evo ih svuda oko nas, medzik efekat, kako li samo uspeju brzo da se preobraze,
- - - - - - - - - -
Mora da to rade , dobro skriveni od javnosti,
- - - - - - - - - -
Ma nemoj, a gde zive stanovnici Hirosime,
- - - - - - - - - -
Njemu je interes da Bosnu turisticki razvija, a o Rtnju neka brine drzava Srbija,
Ово није тема о ванземаљцима...
Што се тиче Османагића питао сам неке Босанце шта мисле о њему и кажу - тежак преварант, сам је ископа тунеле па их представио као већ постојеће.
Oni su baš tu pored tebe,u ovom trenutku. Čekaju.