seminarski rad

• Začetnik teme Začetnik teme buva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
B

buva

Gost
potrebna mi je pomoc oko seminarskog rada iz sociologije fax za poslovnu informatiku
svaka pomoc je dobro dosla a ako neko ima gotov seminarski rad spasice me hvala hitno je stvarno caos

Pozdrav!Znam da je glupo,ali mi se ne da raditi seminarski iz komunikacija,pa da pitam zna li ko ima li na netu nešto da se skine?Temu sam biram,dakle može bilo šta,samo da nije previše stručno.Hvala!

Ko je voljan da mi pomogne oko seminarskog rada iz engl. jezika i engl. knjizevnosti? Treba mi nesto na temu "Speech varietis" iz jezika i Ljubav i brak u "Gordost i predrasudi", kao i nesto o tropima, mirakulima i moralitetima, a da nije iz Dusana Puhala.

Treba mi pomoc. Treba da uradim seminarski iz antropomotorike, prikaz jednog treninga, odnosno pet vezbi. Nasla sam slike i nacin izvodjenja vezbi i ostale bitne stvari osim jedne...
Moze li neko da mi pomogne da napisem za vezbe koje cu prikazati koji misici su agonisti, koji sinergisti a koji stabilizatori prilikom izvodjenja vezbe?

posto treba da uzmem seminarski iz privrednog prava , vec radim iz marketinga, i pripremam se za odlazak u ameriku na work&travel program nemam puno slobodnog vremena. moze li mi neko reci da li je moguce da na netu nadjem gotove seminarske iz privredno prava . to bi mi bilo od velike pomoci . hvala unapred

Ako neko od vas poseduje neku knjigu autora ekonomskog ili nekog drugog fakulteta o Carinama, carinskoj uniji ili nesto slicno bilo bi mi od velike pomoci. Radim seminarski rad u vezi carina u medjunarodnoj trgovini a nemam nijedan prirucnik osim literature profesora kod kojeg rad treba da predam a ta knjiga samo povrsinski opisuje temu za seminarski.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back