buudala
Stara legenda
- Poruka
- 80.023
Zna i on da je sekta nastala mrdžovanjem žutih i gejradikalske struje SRS.Транспонује неке личне будалаштине !
Он не капира да га студенти више је6у него Вучић и Ђилас заједно
Nije valjda siso vesla?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zna i on da je sekta nastala mrdžovanjem žutih i gejradikalske struje SRS.Транспонује неке личне будалаштине !
JesamZna i on da je sekta nastala mrdžovanjem žutih i gejradikalske struje SRS.
Nije valjda siso vesla?
Čujem pišete žalbe na mene ko zadnje babe koje vire iza odšrkinutih vrata u zgradiТранспонује неке личне будалаштине !
Ja ne pišem.Čujem pišete žalbe na mene ko zadnje babe koje vire iza odšrkinutih vrata u zgradi
Obaveštava mrtva straža ko šta radi....
pa bolje i to nego da ne vadim pozadi ko ti
Čujem pišete žalbe na mene ko zadnje babe koje vire iza odšrkinutih vrata u zgradi
Obaveštava mrtva straža ko šta radi....
Uvek se jave oni koji ne trebajuJa ne pišem.
Ovo možda kad Studenti zapale žito pa promene Srbiju u tu tamo neku novu i poštenu gde svi preko noći postanu ne pitaj.Dao bih ti platu da sam gazda Krstarice.
Da tebe nema, ne znam kako bi forum radio?
...a da podelite po sto evra studentima?Uvek se jave oni koji ne trebaju
Zamisli samo - postavim urološki zdravstveni problem na medicini, pregleda koliko hoćeš al svi ćute kad javi se neka teška Hercegovina sa objavom: "ja ovo prvi put čujem da postoji, nit iko u familiji nit u komšiluku imao" i rešimo problem.
Ovo možda kad Studenti zapale žito pa promene Srbiju u tu tamo neku novu i poštenu gde svi preko noći postanu ne pitaj.
Dotle samo dobijene kazne kad bih im naplatio preko advokata bio bih na konju...
to samo ovi sa plenuma dele...a da podelite po sto evra studentima?
Ne znam kako bivša ministarka od poljoprivrede prešla na Železnice, pa u ćorku.pa bolje i to nego da ne vadim pozadi ko ti
jednom su me zahebali - više neće
Vidiš kako mudro ćute kad se obavlja "pritisak javnosti"
iz koje stranke bio sledeći ministar poljoprivrede?
jel to onoi što je "tražila javnost"?
Deliite i vi .to samo ovi sa plenuma dele
ko nije u plenumu može samo da šeta
profesorima naravno da odgovara njihov nedolazak sa više aspekata
jeste malo kvarno al nema veze
Jel znaš zašto postoji izraz "drugosrbijanci"?Никог ја не пријављујем, можда неког усташу, мост6 , фртајлера и сл.дилеје..
Српску сиротињу и дилеје, комунисте и остале другосрбијанере и крезубосрбијанере не пријављујем
Tako to ide.Ne znam kako bivša ministarka od poljoprivrede prešla na Železnice, pa u ćorku.
Kažu ljudi da je svašta izbrbljala, a još i što je nisu ni pitali
Idi vidi jel neko nešto javio na XDeliite i vi .
Kaži šefovima da mažu deblje.
Ako je tako što se onda Čanak buni?Ne bre.
Kakav gazda (елита) takva debela ili mrsava svinja.
Тешко ти то капираш !
To ti je model budale kojoj sad ovi nastavnici i profesori teže - obezbedjena budala.Ako je tako što se onda Čanak buni?
Nemam xIdi vidi jel neko nešto javio na X
Pošalji studentima neki čips i sokić iz tog magacina i smanji palamuđenje,To ti je model budale kojoj sad ovi nastavnici i profesori teže - obezbedjena budala.
Prvo nekako namakneš siguran izvor prihoda pa tek onda staviš ruke na ledja i počneš da lečiš frustracije za sve gde nisi imao&la mooda.
"Ajte vi deco, ja vas podržavam"
Nije nego...
Pošalji studentima neki čips i sokić iz tog magacina i smanji palamuđenje,
potrajaće ovo.
Ovima koji imaju vežbe tehnički ,medicinski isl. propada godina sigurno.Ја сам већ спреман да кувам казан сарми, печење, радној и стратешкој студентској групи , а морам помоћи финансијски и неком студенту, ако му пропадне година !
Сви да помогну колико могу !
znaci, sto vise korupcije to manje korupcije??Nije problem korupcija, problem je sto postoji samo jedan autokratsko-banditski centar korupcije.
U slobodnim drustvima, imas vise razlicitih izvora korupcije.
Ovde kod nas je autokratija, organizacija kao kod Mafije, postoji glavni capo, pa postoje njegovi kapetani, porucnici, itd, i svi odgovaraju jednoj centralnoj bandi ubica i reketasa.
Ne znam kako mislis da ima manje korupcije kada je samo jedan centar iste?znaci, sto vise korupcije to manje korupcije??
ili da se slikovito odrazim: bolje brdo pirana nego jedna mega-ajkula?