Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 78.222
NEK ZNA CEO SVET!Najgore je što su juče pravi seljaci iz Banata doneli hranu studentima, a naš buudalaš ni svojim drugarima ništa, iako je ovde javno to obećao.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NEK ZNA CEO SVET!Najgore je što su juče pravi seljaci iz Banata doneli hranu studentima, a naš buudalaš ni svojim drugarima ništa, iako je ovde javno to obećao.
Teško je to reći.
Cenim da je i ovima sa Krstarice dojadilo da čitaju suvoparne prostoprošitene rečenice gde sve ruka ruku mije.
A ti se nisi nešto pokazao dok nisam bio prisutan.
u petak sam pusten iz ''izolacije''Ko će ono da čita?
Trebao si recimo da pokreneš temu: "ZAŠTO STE REKLI DA U PETAK NEĆETE KUPOVATI NIŠTA?"
Imate toliko tema za spamovanje svi ste našli na moju?а у кујни титине удбе ?
тамо си међу спавачима најорнији ударник ?
ово само може потећи из те кухиње. ''учитељи'' не раде ништа...
onda u subotu, taman za prethodni dan...u petak sam pusten iz ''izolacije''
Imate toliko tema za spamovanje svi ste našli na moju?
Znači dokazao sam vam da NISTE U STANJU da promenite elementarne navike a ne Srbiju koja će "od ponedeljka da bude bolja i do sada nevidjena i još poštena"
Vučić i ja smo razmotrili kako sprečiti buduće incidente ipak su to deca iz manjih mesta tamo se svi znaju pa prikoče jedan drugome.Kako covek sa tobom normalno da prica o bilo cemu kad si branio gazenje dece?
Za mnoge si posle tih bljuvotina nepostojeci korisnik.
Inače Vučić i dalje uživa veliku podršku naroda.
Da nije tako Ljigava Srbija bi pokazala Galopirajuće ankete Krezuboj Srbiji.
Za februar su najavili neku spičotinu pa pošto niko neće tad izlaziti - ima da skoči Vučiću više nego što je bilo.Zadnje su ankete rađene početkom decembra, i to pre većine protesta.
Videćemo tek negde krajem februara kakvo je stanje sada i ima li i kakvih promena.
Za očekivati je da će prikazati pad SNS-a, iako ne ogroman.
Za februar su najavili neku spičotinu pa pošto niko neće tad izlaziti - ima da skoči Vučiću više nego što je bilo.
Ipak junajted grupa duguje silne pare...
U čemu je fora objaviti bajate podatke?Ja sam rekao da će tada objaviti rezultate, a ne izvršiti anketu.
Naravno da imaju ... samo ne smete imena da im izgovorite.Наравно да имају !
Племство се налази у Народу.
Пацови и глодари су у Власти
--
безуб Народ је племенитији од свезубе Власти
Naravno da imaju ... samo ne smete imena da im izgovorite.
Kakva svinja takva mast.
U čemu je fora objaviti bajate podatke?
Kako covek sa tobom normalno da prica o bilo cemu kad si branio gazenje dece?
Za mnoge si posle tih bljuvotina nepostojeci korisnik.
Vi imate Cedu.
A od ostatka DOS... uf... Risticevic, Mali ,Comic, Bizin, Kena, , Basara , Vesic , Sapuc, Sutanovac, Bakarec, Jovanov, Zezelj.... da nastavim?
Дете комунизма, који се сада буса да је највећи Србин !
Нагледао сам се тих не-шумадинаца и не-војвођана као клинац, који су сами то тврдили, јер су били супертитоисти, а сада су суперсрби. Жао ми је што их сада не могу подсетити на то идеолошко баљезгање
Е, натакнем их на к.......
Мртав и глуп је исто, као и остали капетани
Стојко, бре ?
ко ће то све читати ?
Dakle ovde imamo jednu gorku opomenu
Kada DOS-ovci gaze bez nužde i blokada - nema veze, kriv Stojko...
Pazite tad nisu bila nikakva okupljanja, samo iživljavanje vlasti nakon Miloševića
@Mystic+
Nije stvar u dužini teksta već o smislu - "pritisak javnosti" bio da se smeni Veselinov ali "pritisak javnosti" izostao kod Valhovića?
Onda ti je valjda jasno "koja javnost" pritiska?
pikanterije može da iznesepoštovani@aleksije radicevic
Pusti prase, pazi na zdravlje.Evo odlično! Trigliceridi još bolje. Jedino Vučić - netaknut od cele biohemije.
Jel znaš da od svih domaćih životinja jedino prase lako dobije bronhitis zato što su mu pluća mnogo manja u odnosu na ostatak tela?
Ono isto prase koje si junački obećao ko obi sad što obećavaju neku "novu Srbiju do sada neviidjenu" pa kad je trebalo da se isprsiš - ćuru ćuru demokratija
Nek zna ceo svet na forumu, @Reefer mi svedok, još se nas dvojica bili dogovorili da ti platimo "da ne bidneš na štete" al jok, paor ostaje paor a trti se u demokratiju?
Ja i dalje nudim opkladu od 1000€ onom ko me nadje u SNS spisku članova ili bilo čijem.
To ti jedna učiteljska plata, ne radiš ništa a dobiješ 1000€ - to ni u EU/USA nema.
U Rusiji možeš i batine da dobiješ ako uzmeš pare a ne uradiš ništa.
Ruske batine...
Bratske...
A to mi je doktor zabranioPusti prase, pazi na zdravlje.
Nemoj pritisak da te strefi od stresa
Kod Žutih su svi ispušili - najveća nezaposlenost od II WWТо што си ти попушио код жутих, ниси имао никакву корист и што си испао глуп, студенте заболе к...ц
Иди и цвили негде другде !
Pusti prase, pazi na zdravlje.
Nemoj pritisak da te strefi od stresa