Sem smene Vučića šta se nudi i ko konkretno garantuje?

а у кујни титине удбе ?
тамо си међу спавачима најорнији ударник ? :per:

ово само може потећи из те кухиње. ''учитељи'' не раде ништа...
Imate toliko tema za spamovanje svi ste našli na moju?
Znači dokazao sam vam da NISTE U STANJU da promenite elementarne navike a ne Srbiju koja će "od ponedeljka da bude bolja i do sada nevidjena i još poštena"

u petak sam pusten iz ''izolacije''
onda u subotu, taman za prethodni dan...

ja se gurao sa SNS bambusima koji stajali ispred autobusa za Jagodinu
kažem: "Rekli studenti da ništa ne kupujte u petak, sutra može"
A oni meni: "Aham" i "Evo odmah" i zauzeli položaj u karakter stavu.
Ni meni ovolikom nije bilo baš svejedno...
Studente bih lako otreso a ovo neki jablan domaćini bili...

A znaš zašto studenti to rekli?
Rade po magazama preko zadruge pa da postignu popunjavanje rafova za vikend kad ne rade.

Kako covek sa tobom normalno da prica o bilo cemu kad si branio gazenje dece?

Za mnoge si posle tih bljuvotina nepostojeci korisnik.
Vučić i ja smo razmotrili kako sprečiti buduće incidente ipak su to deca iz manjih mesta tamo se svi znaju pa prikoče jedan drugome.

Evo policija će preusmeravati saobraćaj za svako protivzakonito okupljanje.

Ja i dalje nastavnike i profesore smatram najodgovornijima što su deca na ulici iako ih roditelji poslali u školu.

Niko od nastavnika i profesora do sada nije udaren kolima - neće da izadju

Svi znamo da mešate tablete i alkohol pre sedanja za volan

Inače Vučić i dalje uživa veliku podršku naroda.
Da nije tako Ljigava Srbija bi pokazala Galopirajuće ankete Krezuboj Srbiji.

Zadnje su ankete rađene početkom decembra, i to pre većine protesta.

Videćemo tek negde krajem februara kakvo je stanje sada i ima li i kakvih promena.

Za očekivati je da će prikazati pad SNS-a, iako ne ogroman.

Zadnje su ankete rađene početkom decembra, i to pre većine protesta.

Videćemo tek negde krajem februara kakvo je stanje sada i ima li i kakvih promena.

Za očekivati je da će prikazati pad SNS-a, iako ne ogroman.
Za februar su najavili neku spičotinu pa pošto niko neće tad izlaziti - ima da skoči Vučiću više nego što je bilo.
Ipak junajted grupa duguje silne pare...

Kako covek sa tobom normalno da prica o bilo cemu kad si branio gazenje dece?

Za mnoge si posle tih bljuvotina nepostojeci korisnik.

Дете комунизма, који се сада буса да је највећи Србин !

Нагледао сам се тих не-шумадинаца и не-војвођана као клинац, који су сами то тврдили, јер су били супертитоисти, а сада су суперсрби. Жао ми је што их сада не могу подсетити на то идеолошко баљезгање

Е, натакнем их на к.... :kafa: ...

Мртав и глуп је исто, као и остали капетани

Дете комунизма, који се сада буса да је највећи Србин !

Нагледао сам се тих не-шумадинаца и не-војвођана као клинац, који су сами то тврдили, јер су били супертитоисти, а сада су суперсрби. Жао ми је што их сада не могу подсетити на то идеолошко баљезгање

Е, натакнем их на к.... :kafa: ...

Мртав и глуп је исто, као и остали капетани

Саобраћајна несрећа и оставка​

Дана 15. априла 2003. око 9:40 ујутру, возило у државном власништву марке Мицубиши Пајеро са упаљеним ротационим светлима, којим је управљао возач Стеван Бакалов који је возио министра пољопривреде Веселинова и његовог телохранитеља који су били на задњем седишту. Кренули су Београдском улицом према Тргу Славија је ударио бели такси марке Mercedes 190 на раскрсници са Његошевом улицом, потом изгубио контролу над возилом и завршио је на тротоару где су три пешака чекала да пређу улицу. Теренац је ударио троје пешака пре него што је ударио у стуб, чиме се возило зауставило. Тридесетдвогодишња Катарина Марић преминула је моментално, док је други пешак Србислав Ћирић био тешко повређен.[8]

Иако Веселинов у почетку није показао намеру да поднесе оставку, међутим, у року од два месеца — суочавајући се са притиском јавности и све већим позивима из владе да то учини — најавио је оставку 29. маја те године.[9]

Судски процес је почео тако што је окружно јавно тужилаштво подигло оптужницу против Бакалова крајем маја 2004. године, више од годину дана након догађаја.[10] Другог марта 2006. године возач Бакалов је осуђен на пет година затвора због „изазивања саобраћајне несреће”.[11] Судско веће којим је председавала судија Бранка Пејовић прогласило је Бакалова кривим за вожњу брзином већом од дозвољене и за прелазак на црвено. У мају 2007. године у жалбеном поступку, казна је смањена на четири године.[12] Бакалов је казну служио у пожаревачком затвору Забела.[13]

Веселинов је 3. марта 2009. — скоро шест година након догађаја и три године након првостепене пресуде Бакалову — у оквиру правног процеса на захтев породице жртве Катарине Марић, саслушан због сумње да је дао лажно сведочење током на суђењу, наводно лагање о аутомобилу који пролази кроз раскрсницу Београдска-Његошева на зелено светло

https://www.blic.rs/vesti/hronika/bivsi-ministar-dragan-veselinov-lazno-svedocio/ype4wce

Стојко, бре ?

ко ће то све читати ?

Policija utvrdila identitet poginule, Vlahovič izjavio saučešće​

Ministar za privredu i privatizaciju u Vladi Srbije Aleksandar Vlahović izjavio je u petak najdublje saučešće porodici nastradale Ružice Vortić. "U ovom trenutku pružam potrebnu podršku mojoj porodici, i zajedno izjavljujemo najdublje saučešće porodici nastradale sugrađanke", kazao je Vlahović. "Neke stvari nikako ne mogu da se isprave, ali možemo da budemo ljudi koji saučestvuju u patnji drugih, naročito kada smo na bilo koji način doprineli njihovom bolu", dodao je Vlahović

https://www.b92.net/o/info/vesti/index?nav_id=110545

Dakle ovde imamo jednu gorku opomenu
Kada DOS-ovci gaze bez nužde i blokada - nema veze, kriv Stojko...

Pazite tad nisu bila nikakva okupljanja, samo iživljavanje vlasti nakon Miloševića

@Mystic+

Nije stvar u dužini teksta već o smislu - "pritisak javnosti" bio da se smeni Veselinov ali "pritisak javnosti" izostao kod Valhovića?
Onda ti je valjda jasno "koja javnost" pritiska?

pikanterije može da iznese poštovani @aleksije radicevic

Dakle ovde imamo jednu gorku opomenu
Kada DOS-ovci gaze bez nužde i blokada - nema veze, kriv Stojko...

Pazite tad nisu bila nikakva okupljanja, samo iživljavanje vlasti nakon Miloševića

@Mystic+

Nije stvar u dužini teksta već o smislu - "pritisak javnosti" bio da se smeni Veselinov ali "pritisak javnosti" izostao kod Valhovića?
Onda ti je valjda jasno "koja javnost" pritiska?

pikanterije može da iznese poštovani @aleksije radicevic

О Данашњим дешавањима не ради се о промени радикала у жуте или нешто треће, већ се ради о институцијама, друштвеном договору/уговору о држ.уређењу и облику владавине.

Ради се о предполитичком друштву, које треба да успостави правила и нове системске законе.

Evo odlično! Trigliceridi još bolje. Jedino Vučić - netaknut od cele biohemije.

Jel znaš da od svih domaćih životinja jedino prase lako dobije bronhitis zato što su mu pluća mnogo manja u odnosu na ostatak tela?
Ono isto prase koje si junački obećao ko obi sad što obećavaju neku "novu Srbiju do sada neviidjenu" pa kad je trebalo da se isprsiš - ćuru ćuru demokratija
Nek zna ceo svet na forumu, @Reefer mi svedok, još se nas dvojica bili dogovorili da ti platimo "da ne bidneš na štete" al jok, paor ostaje paor a trti se u demokratiju?

Ja i dalje nudim opkladu od 1000€ onom ko me nadje u SNS spisku članova ili bilo čijem.
To ti jedna učiteljska plata, ne radiš ništa a dobiješ 1000€ - to ni u EU/USA nema.
U Rusiji možeš i batine da dobiješ ako uzmeš pare a ne uradiš ništa.
Ruske batine...
Bratske...
Pusti prase, pazi na zdravlje.
Nemoj pritisak da te strefi od stresa

То што си ти попушио код жутих, ниси имао никакву корист и што си испао глуп, студенте заболе к...ц

:kafa:

Иди и цвили негде другде !
Kod Žutih su svi ispušili - najveća nezaposlenost od II WW

Na tudjim greškama možda može da se naučl
Ali se na svojim tradicionalno najbolje zapamti

Kad odem u penziju nek sede po trotoaru ako hoće sa "daj neki dinar oči ne video"

Back