Selfi sabotaža

Poruka
19.733
Dosadno je, moram temu
Sažmaću

Jedno istraživanje bla bla kaže da je najčešći razlog što su ljudi sami STRAH, vrlo moguće podsvesan, od ranjivosti ili slično.
Šta vi mislte o tome?
Da li ste vršili tu selfi sabotažu iako to možda naizgled nije bilo tako? ZAŠTO ste to radili - šta mislite? Nije valjda da ste mislili da jedno ili 10-ak razočarenja NEŠTO znači? :D
Pozdravčić

ne može lock, dženi, jer ja sam tek sad pročitala temu, pa hoću da odgovorim..
ja sam po naslovu mislila da je nešto vezano za slefi fotke..
a pošto nije, imala bih šta da kažem, samo ne znam da li mogu baš sad odmah ili ću malo kasnije..

Dosadno je, moram temu
Sažmaću

Jedno istraživanje bla bla kaže da je najčešći razlog što su ljudi sami STRAH, vrlo moguće podsvesan, od ranjivosti ili slično.
Šta vi mislte o tome?
Da li ste vršili tu selfi sabotažu iako to možda naizgled nije bilo tako? ZAŠTO ste to radili - šta mislite? Nije valjda da ste mislili da jedno ili 10-ak razočarenja NEŠTO znači? :D
Pozdravčić

ja stalno sebe sabotiram, u stanju sam da upropastim šta god se zamisliti može.. nemam pojma zašto, ali planiram da u skorijoj budućnosti pitam psihijatra za stručno mišljenje o tome..

mislim da kod mene to nije slučaj.. ne kažem da nema krivice i u drugoj strani, ali ako sam ih ja takve birala, znači da problem jeste u meni..
Kad je druga strana vesta da sebe predstavi u najboljem svetlu, onda je lako nasesti na takve bajke, desava se to.

Eto npr. tom samokritikom nikad neces smuvati nekog forumasa, moras se hvalisati, superlativ, samo ljubav, vernost, leptirici, ovo, ono, dok se neki ne ulovi. (salim se :))

Dosadno je, moram temu
Sažmaću

Šta vi mislte o tome?
Pozdravčić

ljudi su najčešće sami jer ne mogu da uspostave i održe zdravu funkcionalnu vezu i to je to. biti sam ima svojih čari i prednosti ali svako bi pre izabrao zdravu funkcionalnu vezu nego da bude sam

pozdravčić

Nisam nikad imala strah od veze. "Mama ti je rekla cuvaj se od njega
mozda ti je sada zao posle svega
sto se nikad nisi cuvala od mene.'

Bitanga i princeza
Crna dama i beli laufer
crn sedef za tvoje uho
htela si đavola, nisi htela anđela
čuvala me mama za velike stvari

itd...
Je l toooo?

- - - - - - - - - -

Tesko je naci neostecenu i zdravu zverku za ulogu partnera-partnerke i s tim se mora racunati, a dalje je prema vlastitom nahodjenju, ko moze da istrpi druge i prilagodjava se taj nece biti sam, ko to ne moze bice sam.

Nema ništa loše u biti sam
tema je o selfi sabotažama
nije ni u njima problem, ako smo ih svesni i postanu naša odluka

ja stalno sebe sabotiram, u stanju sam da upropastim šta god se zamisliti može.. nemam pojma zašto, ali planiram da u skorijoj budućnosti pitam psihijatra za stručno mišljenje o tome..

Oni tek nemaju pojma, ne dam im ja pare

- - - - - - - - - -

au dženi ala razbijaš ex yu hitove..

pa ja sam dete da ne kažem ex yu čedo:D

- - - - - - - - - -

bila sam pionir
Ti ne znaš ni šta je to, je l da?
msm blago tebi pa ne znaš

Ljudi su sami zato sto ne mogu da nadju nikog, sve ostalo su izgovori samozavaravanja.

Kako misliš to, ne mogu da nađu?
Pa ljudi se non stop sretju

- - - - - - - - - -

ma ne dam ni ja pare, imam drugaricu psihologa, ona će za dž da mi prčka po mislima..

- - - - - - - - - -

ja sam za malo bila pionir, zakasnila sam možda nekih 5 godina..

joj i ja bih takvu drugaricu:sad2:

Back