Selektor Srbije Đukić

Pre svega, drago mi je da je ova prica oko selektora pri kraju. Novi strani selektor bi nas ponovo vratio unazad i izgubili bi novih godinu dana na njegovo prilagodjavanje. Djukic je po meni dobar izbor, tu je, razume se u nas fudbal, odlican strucnjak. Ne znam sto su mnogi protiv njega. Partizan protiv reala je odlican primer, jeste da su izgubili, ali su igrali srcano i borili se za svaku loptu, i stvorili dosta opasnih prilika. Odradio je odlican posao sa mladjom repkom i partizanom ove sezone, tako da nemam mu sta zameriti.

Već je izabran Miroslav Đukić, a Mateus najverovatnije ode u komšiluk.
26. decembar 2007. | Izvor: B92, www.sportin.ba | Nina Kolundžija
Mateus pristao da bude selektor BiH

Lotar Mateus pristao je da bude selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, a sednica Izvršnog odbora FSBiH na kojoj bi trebalo da bude izabran, održaće se u petak. Plata nemačkog trenera biće 10.000 konvertibilnih maraka.

''Mateus nam je napisao da prihvata uslove koje je imao nedavno smenjeni Fuad Muzurović. Potom sam obavio razgovor sa njim isključivo na ekonomskoj osnovi. Sve smo se načelno dogovorili, ali konkretnije možemo pričati što sam mu i rekao, tek posle petka i sednice IO'', rekao je potpredsednik FSBiH Bogdan Čeko.

Čeko je izjavio da će svi najbolji fudbaleri BiH igrati za reprezentaciju ukoliko ih budu vodili pravi ljudi u svrhu državnog interesa.

''Dovođenjem Mateusa, pored njegovih stručnih kvaliteta, Savez bi mogao i finansijski profitirati, pa deo novca transparentno usmeriti u razvoj našeg fudbala. Prema dogovoru, Mateusa bismo, ukoliko ga izaberemo za selektora, finansirali od markentiške zarade, čiji bi deo i on sam obezbedio'', rekao je Čeko.

Da je Mateus neki trener,ne bi trenirao za platu od 5000 evra. Čovek je vodio Mađare,Fluminense,Salcburg i svuda su ga korpirali. Jedino je sa Partizanom ostvario uspeh, ali ja mislim da je to bil prevashodno zbog dobrog tima i zato što je zaveo disciplinu. A,zar ne mislite da bi ga neko angažovao u Nemačkoj da zna nešto? Čovek je smešan

60000 evra godisnja plata. :shock:
buahahahaha
PA vise dobijaju oni kreteni u Zvezdo koji ni dupe ne pomeraju po terenu.
DAjte da uzmemo Loptara. Vise ce pokazati na terenu. Ejjj iskustvo je to a za dzabaka :lol:

Ne kukajte.Za sad,on je najbolje rijesenje.Mogli ste i sa Klementeom,jer imate odlicne pojedince.Treba vam malo da napravite odlican tim.Sto se tice Mateusa,on je napravio dobar posao za Partizanom,ali mi je nepouzdan.
Zelim vam srecu...
p.s. djukic mi je nesto pic.kast.kako je napustio partizan sa laznim izgovorom,a odmah potom preuzeo kormilo repke.ali je dobar trener.

29. decembar 2007. | Izvor: B92, zvanicni sajt
Đukić debituje protiv Ukrajine

Prva utakmica na kojoj će novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije Miroslav Đukić sedeti na klupi našeg tima, odigraće se 24. marta. Srbija će tog dana odigrati u Odesi prijateljski duel sa odabranim timom Ukrajine.

Do početka kvalifikacija za Svetski šampionat 2010. godine u Južnoj Africi, srpska reprezentacija odigraće još dva prijateljska duela i to 24. maja u Dablinu protiv Irske i 31. maja u Gelzenkirhenu protiv Nemačke.

Biće to tri sjajne prilike da selektor Đukić krene sa formiranjem ekipe, koja će kroz kvalifikacije pokušati da izbori plasman na Svetski šampionat 2010. godine u Južnoj Africi.
Kreće Đukić u avanturu zvanu "Terzina avlija". :-D Baš me interesuju igrači na koje će računati za reprezentaciju.

cuo sam od nekih likova (nepouzdan izvor) da je jednom prilikom Nadj izasao sa treninga i vikao da je Djukic Cigan (izvinjavam se na izrazu). Necu da me trenira Cigan. Verovatno neko preuvelicavanje.
moze nama da bude selektor i Lipi ali ako Terza i kompanija budu glavni nema nista od nase repke

Ergić: Nikad više za Srbiju!

Subota, 12. januar 2008. 10:29

Razočaran odnosima u Fudbalskom savezu Srbije, prvotimac Bazela Ivan Ergić je odlučio da više ne igra za srpski nacionalni tim!

http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=83085

Back