Selak Raspudić: Nikakav briselski čarobni štapić ne može izbrisati što je Vučić činio

Девојко, није Хрватску 1991. нико напао,
већ је Хрватска напала Југославију.

А онда се Југославија бранила свим могућим средствима,
што је потпуно разумљиво јер је била борба на живот и смрт.

Не можеш очекивати да неког кренеш убити,
а да тај мирно стоји и гледа шта ти радиш.

Дакле то је основа логике којом ми овде у Србији разумемо догађаје деведесетих.

Тако ти схвати зашто је Југа употребила четнике, навијаче, регуларну војску, авионе, бомбе ...
Зашто је пуцала по културним добрима и некултурним усташама.
Разумеш ?

Све је дозвољено кад се бориш за живот !

Е сад, убили сте Југу.
Јеси задовољна ?
Делујеш да би се још борила.
Са ким ?

Препоручујем ти да Србију заобиђеш - ту можете само да наебете !!!
Malo ste autistični. Nitko normalan u svijetu ne poriče da se radilo o kombiniranoj agresiji Srbija + CG + JNA + dobar dio lokalnih Srba. To možda negiraju jedino neki nesvrstani i Rusija, Putinov. V. sve ozbiljne tekstove na svjetskim jezicima.

Malo ste autistični. Nitko normalan u svijetu ne poriče da se radilo o kombiniranoj agresiji Srbija + CG + JNA + dobar dio lokalnih Srba. To možda negiraju jedino neki nesvrstani i Rusija, Putinov. V. sve ozbiljne tekstove na svjetskim jezicima.

Понављај док не схватиш 100% :

СФРЈ се бранила свим могућим средствима,
и Личким Србима,
и Црногорцима
и четницима
и Хрватијанцима комунистима
и навијачима
и Југословенском Народном Армијом
и резервистима ЈНА
и пољопривредним авионима
као и Миговима ...

Ал' није могла да се избори са вашим самоубилачким нагоном,
јер сте ви прво убили Југословене у себи !

Битно је да схватиш
ваш противник је била Југославија
не Србија, не ЦГ.

Праве Србе боли кур ац за вас.

Понављај док не схватиш 100% :

СФРЈ се бранила свим могућим средствима,
и Личким Србима,
и Црногорцима
и четницима
и Хрватијанцима комунистима
и навијачима
и Југословенском Народном Армијом
и резервистима ЈНА
и пољопривредним авионима
као и Миговима ...

Ал' није могла да се избори са вашим самоубилачким нагоном,
јер сте ви прво убили Југословене у себи !

Битно је да схватиш
ваш противник је била Југославија
не Србија, не ЦГ.

Праве Србе боли кур ац за вас.
Nemam ja što shvatiti nego vi, koji sebi ponavljati priče u koje nitko ne vjeruje u normalnom svijetu. Vi ste u ulozi onih koji tvrde da su stari Grci pokrali kulturu iz Egipta, koji je kao bio crnački, te pristaša da SAD nikad nisu stavili ljude na mjesec. Tko je pravi Srbin nemam pojma, to se vi dogovorite.

Nemam ja što shvatiti nego vi, koji sebi ponavljati priče u koje nitko ne vjeruje u normalnom svijetu. Vi ste u ulozi onih koji tvrde da su stari Grci pokrali kulturu iz Egipta, koji je kao bio crnački, te pristaša da SAD nikad nisu stavili ljude na mjesec. Tko je pravi Srbin nemam pojma, to se vi dogovorite.
Ne lupetaj.

Роберт Кјосаки је у књизи "Богати отац, сиромашни отац" писао о своја два оца. Један је био његов биолошки отац, сиротан, а други је био богаташ који му није био биолошки отац, већ ментор.

Овоме је биолошки отац аљбанац, а метнор-отац хрват.

И такав нам се запао. :(
nije nam se zapao...nego su ga zapadne službe planski dovele na vlast jer je pročitan kao pogodan za manipulaciju masama da nas prevede žedne preko vode...viče ne dam Kosovo a dao je sve...prošla vlast navodno dovela do bankrota a on triplirao dug Srbije...vojska nikad jača a u reali samo našminkana verzija dosovske vojske manekena za mirovne misije....oporavak ekonomije a u stvari predaja domaće privrede stranim gazdama....demokratija a niko sem njega i njegovih papagaja nema pristup medijima...znači sve je izvrnuto od onoga kako bi trebalo da bude...čovek jedno priča a drugo radi....

Moраш понављати оно што ти препоручих.
Знаш зашто ?

Правите две велике грешке које ће вам се светити све више и више, а то су:

1. ХДЗ да би се ослободио Југе је убедио пућанство штоване Рватске да су вам Срби господари,
те да их се треба ослободити. И вама јурне крвина у главу и убијете Југославију !

Зашто то не ваља ?

Па зато што сте набацили себи комплекс Срба !
Обзиром да вам Срби никада нису били господари,
ви се тог комплекса не можете ослободити.

2. Перципирајући Србе као непријатеље и некога ко вас је напао
(што је потпуно нетачно, вас су напали Југословени одавде - знам добро, ја сам био међу њима)
ви развијате лош однос са Србијом,
што само по себи није добро.

Рекох ти, праве Србе боли ку рац за вас, а сад и нас екс Југосе !

Moраш понављати оно што ти препоручих.
Знаш зашто ?

Правите две велике грешке које ће вам се светити све више и више, а то су:

1. ХДЗ да би се ослободио Југе је убедио пућанство штоване Рватске да су вам Срби господари,
те да их се треба ослободити. И вама јурне крвина у главу и убијете Југославију !

Зашто то не ваља ?

Па зато што сте набацили себи комплекс Срба !
Обзиром да вам Срби никада нису били господари,
ви се тог комплекса не можете ослободити.

2. Перципирајући Србе као непријатеље и некога ко вас је напао
(што је потпуно нетачно, вас су напали Југословени одавде - знам добро, ја сам био међу њима)
ви развијате лош однос са Србијом,
што само по себи није добро.

Рекох ти, праве Србе боли ку рац за вас, а сад и нас екс Југосе !
Kmečite kako hoćete, koga boli briga za vaše kognitivne patologije

Isto źelimo.i Hrvatima
Bok
Bok ti pomogo

Preživjeli smo zajedničku državu s Mađarima koja je trajala skoro 900 godina. Mađari koju su mađarizirali sve što im je došlo pod ruku, uključujući sve Srbe koje je doveo Čarnojević na Balaton i oko buduće Budimpešte. Na kraju su Triaononu jedino rekli da je Hrvatska država i ništa drugo. Baš nećemo da crknemo.

Preživjeli smo zajedničku državu s Mađarima koja je trajala skoro 900 godina. Mađari koju su mađarizirali sve što im je došlo pod ruku, uključujući sve Srbe koje je doveo Čarnojević na Balaton i oko buduće Budimpešte. Na kraju su Triaononu jedino rekli da je Hrvatska država i ništa drugo. Baš nećemo da crknemo.
Teška priča

kako nama sns ispira pamet, raspudjuje?
za ovu skoro niko od nas nikad nije cuo, ali je vazno da se sa njom pokrije DEKLARACIJA IZ DUBROVNIKA za ruske agresore
Данас, као учесници Дубровачког самита, издајемо следећу Декларацију:
https://stanjestvari.com/2024/10/09/tekst-dubrovacke-deklaracije-o-ukrajini/
znaci putina bi uhapsili i u srbiji kao i u bilo kojoj zemlji koja je potpisnica
  1. Поново наглашавамо нашу чврсту посвећеност привођењу правди оних појединаца одговорних за злочине агресије, злочине против човечности и ратне злочине почињене током агресорског рата Русије против Украјине.

Лажови су за столом... То су сви они који говоре о територијалном интегритету кад им се то допада, а забораве на територијални интегритет кад им је то у интересу.
HAHA, ALJEK SIFTAR:thumbdown:CE DA BRANI UKRAJINSKI TERITORIJALNI INTEGRITET, A ZA SRPSKIMU SE HEBE, MORA DA JE POLOZIO ZAKLETVU NA ALBANSKOM USTAVU
1728609937340.png

Kakva autističnost, vučete komplekse čak i od Vučka:
:D

72218B8C-9B9C-43E0-B39A-D3EE163B8D19.jpeg

Back