wsox
Iskusan
- Poruka
- 5.592
Па јесмо ли овде дошли....да се вређамо....или дискутујемо?![]()
Pomalo od svega ali ne previse ako znas gdje je granica!!prvi si poceo prostakluke pa sta si ocekivao?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па јесмо ли овде дошли....да се вређамо....или дискутујемо?![]()

Pomalo od svega ali ne previse ako znas gdje je granica!!prvi si poceo prostakluke pa sta si ocekivao?![]()
Хвала Мирјана.
Узгред да кажем да смо земљаци.
Ја сам пореклом из општине Челинац.![]()
Pomalo od svega ali ne previse ako znas gdje je granica!!prvi si poceo prostakluke pa sta si ocekivao?![]()

ЈА ПРВИ ПОЧЕО.
ПА КАКО ТЕ НИЈЕ СРАМОТА. ВРАТИ СЕ УНАЗАД И ПРОЧИТАЈ СВОЈЕ И МОЈЕ
ТЕКСТОВЕ, ПА ОНДА РЕЦИ ОВАКО НЕШТО.
ЈА САМ ТОЛИКО ФИН ДА БИ ИМЕ МАЧАК ПРОМЕНУО У ФИНИ, АЛИ ВЕЋ ИМА ЈЕДАН ТАКАВ НА ФОРУМУ.![]()

Nasa crkva bi trebalo da obrati paznju na bujanje sekti u Srbiji, i da se vladike zapitaju sta to rade na pomaganju i usmeravanju srpskog naroda

Ma fin si neka te gdje jesi![]()

Nisam ja mili sa kite![]()
Е, ВИДИШ.
ЈА САМ СРБИН, КУЛТУРАН ЧОВЕК, А НЕ ФУКАРА КО ОВИМЕНИ ОБРАЗ НЕ ДОЗВОЉАВА ДА ПЉУНЕМ ЖЕНУ ИЛИ ДИГНЕМ РУКУ НА ЊУ.БИВШИ МАКЕДОНЦИ.
ЈА СВЕ РЕШИМ ЈЕДНИМ УДАРЦЕМ НОГЕ.![]()

Где четник удара трава нече никнути
Пусти бивше Македонце гледај сад ове нове.
Па онако де четнички.Где четник удара трава нече никнути
Пусти бивше Македонце гледај сад ове нове.
![]()
ЈЕДАН СЕКТАШ, ГЛАВОМ И БРАДОМ
.....
И...НАРОДЕ...ЕВО ГА....ЈЕДАН СЕКТАШ, ГЛАВОМ И БРАДОМ
КАРЛОС.....
ОН ПРИПАДА СЕКТИ КОЈА СЕ ЗОВЕ МПЦ![]()
Или да понесем пиштољ?Причачемо о поплаве катастрофе,све и свашта чемо причати.Тако то иде.Ми бар не сараџујемо са секте звана ПОА.
А ако доџем на разговор?Или да понесем пиштољ?Причачемо о поплаве катастрофе,све и свашта чемо причати.Тако то иде.Ми бар не сараџујемо са секте звана ПОА.
![]()

Па баш због тога ти пришивам то ЧЕТНИК.Знам да те то импонуе.И пре него што се вратим у сурову стварност звана БЈРМ и напустим Хооооооррроооор Сррбија(такву тему је неко отворио)само да те замолим да будеш мало, културнији са даме који ти звоне на врата и да попричаш о поплавама и другекатастрофе а ако хоче попричај ти њима и о политици и четништво.Добро Карлос.
Рекао си шта си имао. Срби те саслушали, савет дали,
а сад лагано се врати у своју сурову стварност која се зове БЈРМ,
где те чекају браћа Шиптари.
ПС
Кад год ми пришиваш ЧЕТНИК, мораш знати, да мени то импонује.![]()

Чаос.I kod mene dolazile isto ovako jedna mladja i neka baba koja jedva hoda (sa sve stapom) al nisu stigle dalje od kapije - imam kera![]()

I kod mene dolazile isto ovako jedna mladja i neka baba koja jedva hoda (sa sve stapom) al nisu stigle dalje od kapije - imam kera![]()
I kod mene dolazile isto ovako jedna mladja i neka baba koja jedva hoda (sa sve stapom) al nisu stigle dalje od kapije - imam kera![]()

))
:Posto ste neinformisani...
Jehovnini Svedoci su Religija a veroispovest je hriscanstvo))
Proucavaju Sveto pismo ili Bibliju i primenjuju njena moralna nacela u svom zivotu![]()
I zato mogu slobodno da deluju kao i sto deluju u 236 zemalja sirom sveta...
Registrovani su kao hriscanska zajednica ili Zvanicna religija u Austriji, Italiji, Grckoj... to se sve moze proveriti kako su registrovani...
Osim sto su registrovani
Naucavaju Izvorno hriscanstvo i time ne mogu biti sekta ...
bye:
Posto ste neinformisani...
Jehovnini Svedoci su Religija a veroispovest je hriscanstvo))
Proucavaju Sveto pismo ili Bibliju i primenjuju njena moralna nacela u svom zivotu![]()
I zato mogu slobodno da deluju kao i sto deluju u 236 zemalja sirom sveta...
Registrovani su kao hriscanska zajednica ili Zvanicna religija u Austriji, Italiji, Grckoj... to se sve moze proveriti kako su registrovani...
Osim sto su registrovani
Naucavaju Izvorno hriscanstvo i time ne mogu biti sekta ...
bye: