• Dragi prijatelji, kreiran je nov forum "Socijalna zastita" na kome ce se pricati o svim pitanjima vezanim za ovu aktuelnu temu u drustvu

Sekte i kultovi

Christadelphian

Aktivan član
Poruka
1.554
"su po svom biću, manje ili više destruktivne i usmerene neprijateljski spram Pravoslavlja, Srpstva i , slobodno možemo reći , slobode."

"moderno je piti američka pića, pušiti američke cigarete, jesti (brzu) američku hranu, govoriti engleski, gledati američke filmove... i biti sledbenik jedne od verskih sekti i kultova koji su došli iz ove države."

"Vera nije čisto metafizičko pitanje nego i kulturno i političko tj. državno pitanje...Za Srbe je prava vera pravoslavna vera"

"Željom da i dalje izgrađujemo našu kulturu, da sačuvamo srpski jezik... Otuda smo izabrali za jednu od uvodnih, misao koju je izrekao Pek: "Prva stvar koju treba da uradite je da tražite od svojih vernika obavezu da ostanu. To je tačka na kojoj počinje zajednica"."

"Verske sekte i kultovi" Zoran Milošević
 
Da biste mogli da kreirate nove teme, trajno koristite svoje ime i ne pogađate stalno slike - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.