- Poruka
- 791
Protivim se seksualnom obrazovanju u školama, jer seks je zabavan, prljav i grešan.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
trreba deca da nauce o zastiti
o opasnostima
ja sam recimo imao srecu da ne zakacim neku bolest
ali mnogi nisu imali tu srecu , nisu imali pojma da im se nesto lose moze desiti , dok im se ne desi
Protivim se seksualnom obrazovanju u školama, jer seks je zabavan, prljav i grešan.
Roditelji mogu svojoj deci da objasne vezane stvari za seks...
Ako roditelji nemaju vremena za svoju decu pa dolaze neki doktori(govedje medicine) da obrazuju decu,to je samo ponizavanje roditelja...
Ako roditelji nemaju vremena za svoju decu pa dolaze neki doktori(govedje medicine) da obrazuju decu,to je samo ponizavanje roditelja...
Čim uđe u školski program, trebalo bi te prisiliti da ideš na časove.Protivim se seksualnom obrazovanju u školama, jer seks je zabavan, prljav i grešan.
u srednju u koju sam ja išla su dolazili par puta da pričaju o seksu, seksualno prenosivim bolestim,...
sećam se da sam dobila dva uloška, tampone, prezervativ i brošuru
ništa nismo plaćali
mene to ne interesuje, znam da ja ništa nisam platila
misliš CDO
pa možda ne treba izbaciti prvo n nego posle njega ubaciti a