Seksualno zadovoljstvo žena zavisi od sposobnosti njihovog partnera da ih dovede do orgazma

Dobro dobro. Tako cemo i mi kada bude dosla neka forumasica za jedno 20 godina i stidljivo pitala:
E cao, pitam za drugaricu.
A mi cemo: p da je shira, al ipak uza, u stvari dublja al ipak da stane, p da se trudi, al da ne navaljuje, da je osetim al ne fizicki... Mouzak, bitan je mouzak, i da ima ono nesto...
jes malo sutra,uglavnom je dovoljno da hoće :rotf:
mada ima i ovih prezadovoljenih:rotf:

Mito, znam za dve vrste seha. Jedan je sa dobrim penisom, koji igra centralnu ulogu, a drugi u centru ima naš odnos, Zaljubljenost.

Tako da ne lažu žene u ovom drugom slučaju. Lepi momenti sa nekim u koga je žena zaljubljena umeju da budu lepši od dobrog q i ništa više sem njega. Ali i taj u koga je zaljubljena, istina, mora da zna kako da je dovede do vrhunca 🤣
Ni jedna me nije volela, jedino ih je zanimao moj penis. I sta mi danas fali, sta??

sexualno zadovoljstvo zene prvenstveno zavisi od toga koliko poznaje sopstvene zelje i telo, next level je da je partner otvoren i takodje poznaje sebe i svog djoku, nefrustriran, ima dobar obim i srednju duzinu pise ili sta znam tanak dugacak, veliki dugacak, nema veze nista sam da nije mali niti preveliki

sexualno zadovoljstvo zene prvenstveno zavisi od toga koliko poznaje sopstvene zelje i telo, next level je da je partner otvoren i takodje poznaje sebe i svog djoku, nefrustriran, ima dobar obim i srednju duzinu pise ili sta znam tanak dugacak, veliki dugacak, nema veze nista sam da nije mali niti preveliki
...dakle P_L,
Ti zatvori ,-temu...:cvet:

Mnogi muškarci veruju da seksualno zadovoljstvo žena zavisi od sposobnosti njihovog partnera da ih dovede do orgazma

A šta kažu stručnjaci?

Studije pokazuju da mnoge žene ne pominju orgazam kada ih pitaju o njihovim najzadovoljnijim seksualnim iskustvima. Umesto toga, one govore o tome da se osećaju voljeno, strastveno, srećno, uzbuđeno, erotično i povezano sa svojim partnerom.

Women-have-diverse-sexual-pleasure-preferences-850x500.jpg

Hm...
Ja mislim da lažu, to jest foliraju se. A vi?
zavisi koju starosnu grupu su ispitivali.
mlade žene imaju jedan cilj- da se osete voljeno, da vode ljubav na mesečini…
zrele žene imaju drugi cilj - njima je sve jasno u vezi romantike i jedino žele otklon od stresa orgazmom po rihteru…
za to ne može da pomogne mesečina i mehurići u vazduhu već muškarac koji ume da iebe.
izvinjavam se za termin, ali on jedini daje puni uvid u aktivnosti seksualne prirode.

Back