Seksualno vaspitanje i religija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

don nod

Početnik
Poruka
21
Nevaspitanije seksualno religiozne skupine od hriscanske ja video nisam. Naime, kao, posto je Isus "za sve ljude" umro, volio "sve" pa cak i "gresne", dijelio ribu u 500 komada za "sve" prisutne, ozivljavao i lijecio "sve" bolesne... Onda su hriscani i hriscanke mnoge, takozvane i takozvani (nikako sustinski), pomislili da treba da nastane je*anje svakoga sa svakim, ne treba kao prvo da se uopste nesto zna o toj osobi, da li dobrima pripada ili zlima pripada, pi*ka se moze dati i nacistima, i tako dalje, radi se na ukidanju povezanosti morala sa seksom, zasluge i drugog... Pa evo, zar vam je sad lepo, hriscani dragi, sa tolikim slobodama seksualnim, i sta ce vam alkohol ako jeste? Sta trazite u smrdljivom pivu, za boga miloga, a?

I da objasnim samo da tema nije glupa, da bi sprecio ove da je zakljucaju: dete koga pucate godinama 200 na sat idejama kako svi ljudi treba da se vole, zagrle, zaigraju, udruze, kako svi zasluzuju srecu, kako "Ni djavo nije crn kako ga crtaju"... postace ako kazem nepristojna rekao sam malo osoba... postace ultra vulgarna osoba, pristojna samo u prividu.

- - - - - - - - - -

I koja je veza izmedju seksualnog vaspitanja i "smrdljivog piva"?
Tako sto svi odlicno znamo da pivo zaista smrdi, niko jos nije rekao da mirise, i svi cute o tome... Ja bi da malo pricamo o tome zasto od svog mocnog repertorara samoubilacke supstance alkohol vi birate bas onu koja smrdi, Srbi, Crnogorci, Nemci, i tako dalje.... Svakako nije na odmet ako mi otkrijete tajnu pijenja necega sto ocigledno jeste jako stetno, jer bas smrdi...

Poslednja izmena:
I da objasnim samo da tema nije glupa, da bi sprecio ove da je zakljucaju: dete koga pucate godinama 200 na sat idejama kako svi ljudi treba da se vole, zagrle, zaigraju, udruze, kako svi zasluzuju srecu, kako "Ni djavo nije crn kako ga crtaju"... postace ako kazem nepristojna rekao sam malo osoba... postace ultra vulgarna osoba, pristojna samo u prividu.

- - - - - - - - - -

Tako sto svi odlicno znamo da pivo zaista smrdi, niko jos nije rekao da mirise, i svi cute o tome... Ja bi da malo pricamo o tome zasto od svog mocnog repertorara samoubilacke supstance alkohol vi birate bas onu koja smrdi, Srbi, Crnogorci, Nemci, i tako dalje.... Svakako nije na odmet ako mi otkrijete tajnu pijenja necega sto ocigledno jeste jako stetno, jer bas smrdi...

Koji je tvoj problem u stvari?

To eto nije hriscanstvo, to sto njemu smrdi, nego nacin na koji ga dozivljavaju ljudi... Jednostavno: hrist se nije zrtvovao za zle, no samo za dobre, nigde u bibliji ne pise da se zrtvovao za sve ljude...

To sto pise u bibliji okaci macci o rep. Ja gledam hriscane. Licemerje na sve strane. Neko voli hriscanstvo neko pivo.
Degustibus non est disputandum

Morao bi da te ubijem ako bih ti rekao...
A sta drugo, nego u duhu hriscansta. Voli bliznjega svoga, jel?

Poslednja izmena:
To sto pise u bibliji okaci macci o rep. Ja gledam hriscane. Licemerje na sve strane. Neko voli hriscanstvo neko pivo.
Degustibus non est disputandum
Bolje da gledas bibliju nego hriscane, pa ces shvatiti da je moja tema o ovima sto se predstavljaju kao "isto ko svi - hriscani", a ne o ovima "hriscani" bez "isto ko svi". Hriscanstvo je veoma blisko ateizmu, dok je ovo sto nazivaju hriscanstvom blisko smrdljivom pivu. A pivo mirisno nece biti ni u Raju... neke stvari su nemoguce.

Bez uvrede ali čitam ove tvoje postove koji su napisani u stilu "salata od reči", pretiš mi ubistvom, nešto si mi sumnjiv
Pa pametan da si ti ne bi ni ocekivao pamet u postovima, nego u postavkama (temama), a tu ja garantujem da je ima, postovi su tu iz dosade... A ti si uvredjen jer volis pivo? Kad se pije pije se ono sto pije rus, kad se jede jede se ono sto jede rus, kad se cita cita se ono sto cita rus... itd. Kvalitet na zemlji postoji jedino u ruskom smislu za kvalitet, stil u ruskom smislu za stil...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back