Seksualno uznemiravanje

Ne mora da bude pijan, ima debila koji su takvi trezni, ali poceo je pricu u fazonu " bate esi skoro bio u kafani/kaficu, tamo se svakoj to desava stalno"
hehe Ma ok. Ne mogu....
Valjda je i to pitanje. Gde izlazis. Ima mesta bate, gde znas sta mozes da ocekujes. Pogotovu u Srbiji ovde. Ekipe, busaci betona, guzva, laktovi i teritorije i ako ides tamo, jer tamo ima opasnih likova i dobroh cupi, jbg, znas sta moze da se desi. Ili ono da te "povede" neka zenska u fazonu "ma hajde, tamo je fun, sta si se utripovao" i onda da glumi izlozbeni stub, dok oko nje plutaju "udvaraci" a ti da glumis telohranitelja.
Kod mene je jednostavno, ne libim se da kazem: ne ali ti slobodno idi, lepo se provedi.:)
 
U stvari sa zenskom sa kojom sam ne idem u opste po klubovima. Samo proverena mesta gde znam da nema ekscesa. Ili otvorene baste, restoran ako je fazon da je izvedes. Kafane? Diskotekice Klubovi - Micko gazda cale privatnik znaju ga u gradu i te fore - voplim da djuskam. Samo napred. Nisam toliko uzbudljiv :( mljeeeee
 
zanima me da li je seksualno uznemiravanje ako nekoj forumašici pošaljem privatnu poruku:
"ćao, ponekad bacam drkicu misleći na tebe. da li briješ kompletnu puslicu ili ostavljaš pramen na početku?" (kraj citata).

da li je ovakvo ponašanje protivno Pravilima Krstarice i zakonima republike Srbije?

mora to malo socnije
i da se precizira na sta mislis kada pises komplet puslica ?
venerin bregic, vulva, usne, naftovod i sl.
konkretnije kolega manijace molim vas :lol:
 
Juce gledam neku emisiju i kaze voditeljka da su nasi gasteri u skandinaviji u pocetku posleratnog doseljavanja tamo (recimo 70ih) masovno zavrsavali u zatvorima jer nisu znali da ne mozes rendom zene sljapkati po guzici.

E pa ljis povremeno podseca bas na te gastere.
Umjesto da popiješ dobru, staru šamarčinu, harpije te daju strpati u zatvor.
Psihopatska država.
 
Kao žensko, mogu da kažem da se što se ovog zakona tiče, ponekad i preteruje. Kad vidim kako povlače po medijima kojekakve svetske face da su napastvovali i seksualno uznemiravali razne žene, i to najčešće pre 20 godina, da bi im se izvukla koja kinta i malo pojavilo u javnosti, muka mi je. Iskreno muka.
Više puta sam se našla na meti tih tzv. uznemiravača. Recimo, dođem na razgovor za posao, a on mi ponudi sve osim posla. Auto, stan, izdržavanje, ma sve, a od posla ni P. Neka, hvala.
Ne, nisam nevinašce, ali Bogu hvala, imam muža. Kad mi je do "uznemiravanja" i malo glamura, radije odemo u neki intimni spa centar. Ima dobar apartman 'el capo' u kome smo bili više puta. Malo đakuzija, malo hm... i tako... Sve u svemu, uznemiravanja ima, ali ne onoliko koliko se o tome priča. A pritom, ima i žena koje bi i volele da ih neko "uznemirava", a muškarci se stisli, boje se na ih ne prijave za isto. Kao u pripoveci "Svetu se ne može ugoditi".
 
zanima me da li je seksualno uznemiravanje ako nekoj forumašici pošaljem privatnu poruku:
"ćao, ponekad bacam drkicu misleći na tebe. da li briješ kompletnu puslicu ili ostavljaš pramen na početku?" (kraj citata).

da li je ovakvo ponašanje protivno Pravilima Krstarice i zakonima republike Srbije?
Stidljiv dečko. Nikako u praksu da krene. Vidim te za par godina kako braniš doktorat na temu " Puslica - embiogeneza puslice, fiziologija i značaj u savremenom društvu "
 

Back
Top