Seksualno uznemiravanje

potrebno je izguglati kako je to pravno uređeno kod nas i postaviti ovde...

rekao bih da je potrebno razlikovati seksaulno uznemiravanje od seksaulnog uzbuđivanja. npr, oskudno odeveni cupiji ne sprovode uznemiravanje već uzbuđivanje prolaznika, mada opet, ne znam, nije mi najasnije, potrebno je definisati šta je to uznemiravanje, a ono je subjektivna stvar. dosta nezgodna problematika.

Velika glupost koju su izmislili ružni muškarci i nedohebane žene da bi sve one normalne spustili na svoj nivo.
Kontam da me mnogi neće razumeti ali je tako,ako mi pridje žena ,spusti ruku na rame,prisloni usne na uvo i šapne,jesi raspoložen za ludi provod...šta da joj radim,da je tužim za sexualno uznemiravanje ili...
Ja znam odgovor...😉

Velika glupost koju su izmislili ružni muškarci i nedohebane žene da bi sve one normalne spustili na svoj nivo.
Kontam da me mnogi neće razumeti ali je tako,ako mi pridje žena ,spusti ruku na rame,prisloni usne na uvo i šapne,jesi raspoložen za ludi provod...šta da joj radim,da je tužim za sexualno uznemiravanje ili...
Ja znam odgovor...😉
Da se probudis?

Zato ga zovu missconduct. A problem je sto dalje nije predefinisano u misunderstanding. A onda je to problem, jer to onda iskace iz definicije uznemiravanja.
Sustinski sve sto nije jasno dato do znanja da je nepozeljno po meni ne spada pod definicju seksualnog uznemiravanja. A tu jeste caka, jer postoje okolnosti gde strana nije u mogucnosti da verbalizuje. Na pr uplasena da izgubi posao. Jos gore, mnogi salju izmesane signale, sto ih stavlja u veliku prednost kada je poseldicno definisana situacija.
To isto vazi za oba pola. Primer seksualnog uznemiravanja na muskarcu, cesce je indirektna seksualna agresija. Na pr na poslu, koleginica koja flertuje sa poslodavcem i tako dobija autoritativan status u firmi. A ima na pr poseban pik na nekog kolegu, pa ga maltretira, trazeci mu da obavlja neke stvari koje su van njegovog opisa posla kao i radnog vremena. A ako ne, onda ce mu namestiti otkaz ili nekakvu kaznu na poslu. Dakle tri u jednom: seksualno uznemiravanje (koriscenje seksualne nadmoci) ,mobing i zloupotreba kulturoloski nametnitih kriterijuma ponasanja.
Medjutim nasa kultura je previse primitivna, na obe strane da bi se doslo na crtu s tim stvarima. I to jeste zalosno.

To nije sexualno uznemiravanje,ne bih reagovao grubo ali,to nije to što ti želiš reći ,na šta aludiraš.
Pokušaj me ti sexualno uznemiriti i objasniću ti...😉.. ❤️
A šta kažeš za onog degenerika koji je ubio nožem devojčicu od 15 godina u Londonu? Dete se vraćalo busem kući iz škole, debil krenuo da je smara i muva a ona nije htela i ubio je nožem.
Valjda praviš granicu od normalnog muvanja i seksualnog uznemiravanja.

A šta kažeš za onog degenerika koji je ubio nožem devojčicu od 15 godina u Londonu? Dete se vraćalo busem kući iz škole, debil krenuo da je smara i muva a ona nije htela i ubio je nožem.
Valjda praviš granicu od normalnog muvanja i seksualnog uznemiravanja.
To nije sexualno iznemiravanje,to je kriminal,to je idiotizam,to je reakcija duševnog bolesnika..

Ja znam odgovor...😉

da te nema trebalo bi te izmisliti ... sta ti pises i jos se ponosis

:bravo:

Evo jes jedan neklasican primer seksualnog uznemiravanja.
Rusenje reputacije.
Na pr: on ne zeli da joj ide niz dlaku (recimo da joj prepozna seksualni status u drustvu - da je riba, zenska, frajerka bla bla) i ona onda prica kako je on gad, sovinista, zenomrzac i td. Gleda da mu unisti reputaciju - pogotovu u toj polnoj relaciji. Sto u opste nije naivno.

Back