Šta je seksualno uznemiravanje?
Koliko smo upoznati sa važećom pravnom regulativom iz ove oblasti?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
03:35.Strogo po slovu zakona i ova tema
U Americi je bio slucaj da je jedna zena tuzila kolegu u firmi da je seksualno uznemiravanje jer je na desktopu imao sliku neke zgodne zene (naravno obucene) jer je ona zgodna a ta zena koja ga je tuzila je debela i ona je bila seksualno uznemirena.
Aha, znaci ako vidim neprivlacnu u dopicnjaku na ulici, onda me seksualno uznemirava, a ako vidim Pamelu u minicu onda je to eheh heeeee?Seksualno uznemiravanje je kad te nepristojno seksualno uznemirava osoba koja ti se ne dopada.
Ako ti se osoba dopada, onda je uznemiravanje dobrodošlo.
Tako je.Aha, znaci ako vidim neprivlacnu u dopicnjaku na ulici, onda me seksualno uznemirava, a ako vidim Pamelu u minicu onda je to eheh heeeee?
Onda nije uznemiravanje.Seksualno uznemiravanje je kad te nepristojno seksualno uznemirava osoba koja ti se ne dopada.
Ako ti se osoba dopada, onda je uznemiravanje dobrodošlo.
Da se probudis?Velika glupost koju su izmislili ružni muškarci i nedohebane žene da bi sve one normalne spustili na svoj nivo.
Kontam da me mnogi neće razumeti ali je tako,ako mi pridje žena ,spusti ruku na rame,prisloni usne na uvo i šapne,jesi raspoložen za ludi provod...šta da joj radim,da je tužim za sexualno uznemiravanje ili...
Ja znam odgovor...![]()
To nije sexualno uznemiravanje,ne bih reagovao grubo ali,to nije to što ti želiš reći ,na šta aludiraš.muskarci cudesno ukapiraju seksualno uznemiravanje kad namesto zene stavis drugog muskarca u jednacinu
Ne budi mizandricni panj, kapiramo i bez toga, nije nam svaka zena privlacna.muskarci cudesno ukapiraju seksualno uznemiravanje kad namesto zene stavis drugog muskarca u jednacinu
Što volim da ignorišem ove produkte užeglih spermatozoida a oni u agoniji.Da se probudis?
A šta kažeš za onog degenerika koji je ubio nožem devojčicu od 15 godina u Londonu? Dete se vraćalo busem kući iz škole, debil krenuo da je smara i muva a ona nije htela i ubio je nožem.To nije sexualno uznemiravanje,ne bih reagovao grubo ali,to nije to što ti želiš reći ,na šta aludiraš.
Pokušaj me ti sexualno uznemiriti i objasniću ti.....
![]()
To nije sexualno iznemiravanje,to je kriminal,to je idiotizam,to je reakcija duševnog bolesnika..A šta kažeš za onog degenerika koji je ubio nožem devojčicu od 15 godina u Londonu? Dete se vraćalo busem kući iz škole, debil krenuo da je smara i muva a ona nije htela i ubio je nožem.
Valjda praviš granicu od normalnog muvanja i seksualnog uznemiravanja.
Velika glupost koju su izmislili ružni muškarci i nedohebane žene da bi sve one normalne spustili na svoj nivo.
Kontam da me mnogi neće razumeti ali je tako,ako mi pridje žena ,spusti ruku na rame,prisloni usne na uvo i šapne,jesi raspoložen za ludi provod...šta da joj radim,da je tužim za sexualno uznemiravanje ili...
Ja znam odgovor...![]()
Jesi i ti neki, pusti ga da masta.da te nema trebalo bi te izmisliti ... sta ti pises i jos se ponosis
![]()