- Poruka
- 119.702
cuti nemoj pustim sefovog tatu na tebeEto, još jedno uznemiravanje 1/1. Ja nisam seksualni objekat, hoću poštovanje!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cuti nemoj pustim sefovog tatu na tebeEto, još jedno uznemiravanje 1/1. Ja nisam seksualni objekat, hoću poštovanje!
Moram te izdvojiti... na komičneDa da
Kada imaš posla sa ženama jedino što čuješ je trepet andjeoskih krila
PA...ako je svestan da si svesna, JESTEJel seksualno uznemiravanje kad ti sefov tata bulji u sise
I za sve heteroženske takođe!!Zevanje u sise je blagotvorna aktivnost za sve heteromuškarce!
Vidiš da i žene vole da pogledaju.ja ne kapiram kako zene ne shvataju da su muskarci prosto takvi...vizuelna bica tjah vise vizuelna bica nego zene. moraju da pogledaju, umrli bi na mestu da ne pogledaju.
mislim da i sa 100 godina oni moraju da pogledaju, bez obzira sto su nefunkcionalni.
ali vide ono sto zele, a ne ono sto jeste.Vidiš da i žene vole da pogledaju.
Ako ćemo pravo i uzevši u obzir kojim sve tehnikama i sredstvima kamuflaže mi žene raspolažemo, i oni vide ono što mi želimo da vide.ali vide ono sto zele, a ne ono sto jeste.
ne moli vec zamoli...fin mladic, lepo vaspitan a ne siledzija...zamisli kad bi ga srela na ulici a on op za tvoje sise bez pitanjaE moj ti qq si ga tebi ako molis
Si luda oces upalu pluca da dobijem sad po ovu ladnocu zbog tog pipanja napopjune moli vec zamoli...fin mladic, lepo vaspitan a ne siledzija...zamisli kad bi ga srela na ulici a on op za tvoje sise bez pitanja
Je l' vidiš??Metla je navikla na spontanu akciju pa se onda žali kako je uznemiravaju.ne moli vec zamoli...fin mladic, lepo vaspitan a ne siledzija...zamisli kad bi ga srela na ulici a on op za tvoje sise bez pitanja
Poznato je da ja volim razuzdane dekice od 73 god da mi bulje u siseJe l' vidiš??Metla je navikla na spontanu akciju pa se onda žali kako je uznemiravaju.
Ajoj! Zar toliko ima??I šef ga pušta u kancelariju?Ni Blajbi još nema toliko.Poznato je da ja volim razuzdane dekice od 73 god da mi bulje u sise
Da bre, i jos ga oci nisu izdale mamicu muAjoj! Zar toliko ima??I šef ga pušta u kancelariju?Ni Blajbi još nema toliko.
Blajbisa jel ti neku seksualno uznemiravaš, da ne kazem udvarasSeksualno me iritiraju na ulicu zene bez prsluceta i sa jako kratkim suknjama
Ima mnogo ludaka koji vole da stvaraju nezdravu klimu u društvu a ovo je idealan trenutak jer nikad nije dizano toliko galame oko fizičke ugroženosti žena.ne znam kako moze normalno i kulturno udvaranje ili ti flert kod muskarca ili zene da bude seksualno uznemiravanje
ko kaze da mu to ne prija laze ili je gay
Kleopatra sa slike iznad kompa u dnevnoj sobi uzdiše za njim...i Mona Liza, Jovanka Orleanka...mnogo ih ima.Blajbisa jel ti neku seksualno uznemiravaš, da ne kazem udvaras