- Poruka
- 24.526
I to sam radio, necu da lazem.Karakteristike i činjenice
komentare o figuri/izgledu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to sam radio, necu da lazem.Karakteristike i činjenice
komentare o figuri/izgledu
ali je sklon manipulacijama, prevejanosti, .... prevarama na najgnusniji nacin.Biti psihopata ne znaci nuzno da ce taj neko biti sklon nasilju.
To jeste.ali je sklon manipulacijama, prevejanosti, .... prevarama na najgnusniji nacin.
ali mislim da neko ko se sveti ne mora nuzno da bude psihopata.To jeste.
I to je tačno.ali mislim da neko ko se sveti ne mora nuzno da bude psihopata.
Бити психопата је ствар оба пола, не само једног. Разлика што у већини случајева мушкарци остављају маснице, док жене остављају психолошке ожиљке који се не виде. Мушкарац никада не ваља, а жена никада није крива ни за шта.ali je sklon manipulacijama, prevejanosti, .... prevarama na najgnusniji nacin.
pa sad...ko je to rekao.... to ti kazesБити психопата је ствар оба пола, не само једног. Разлика што у већини случајева мушкарци остављају маснице, док жене остављају психолошке ожиљке који се не виде. Мушкарац никада не ваља, а жена никада није крива ни за шта.
Женска ћуд, и објективно посматрање ситуације.pa sad...ko je to rekao.... to ti kazes
Pa cekaj od baba i deda nismo videli zdrav par pitomih ljudi ,da lici na normalnu ljubav da nije hard core odnos,ne znam kako se ocekuje od guarana generacije nesto sto vise ocigledno ne postoji,nek se tuku ,razbijaju glave,ubijaju koga zabole,samo nemoj da glumatamo da nam je to strano okruzenje kad je jedinoStrogo sam protiv seksualnog uznemiravanja žena i svega sto ide uz to. Uvek podignem glas kada primetim da je jedna od nas na bilo kakav način dovedena u neprijatnu situaciju.
ALI razmisljajući o ovoj temi dolazim do toga da neke radnje i postupci koji su evidentno čin seksualnog uznemiravanja (bar na ovim prostorima) dobiju sasvim neku drugu konotaciju ako između njih dvoje ima neke simpatije, odnosno ako se on njoj dopada ili je privlači.
Onda te neke radnje i postupci i reči za nju imaju sasvim drugi kontekst.
Slicno je i u suprotnoj relaciji. I mi žene možemo vrlo lako da uznemiravamo pripadnike suprotnog pola. Ali muškarci trpe, a neki čak i vole da ih uznemiravamo.
Tacno tako.Ja imam burazera psihopata ali ujedno i vrlo inteligentan.Užasn spoj.Mešavine ovakvih su opasne i za nekog ko ih ne pozna tesko uočljive .E takvih koliko oćeš.Psihopate se obicno ne prepoznaju u prvi mah. Oni su vrlo inteligentni. Oni nasilje ispoljavaju kasnije. A nespretnjakovići zaseru na početku a obično su dobrice.