Groucho Marx:
A ono sa minicima, nogama i goozama na Knezu, to dozivljavam kao demonstraciju zenske moci, kao, evo me jako sam dobra...
Svako dominira onim sto ima...
Inace, slazem se sa tobom da masa devojaka ne kapira da svojom polugolom pojavom salje odredjenu vrstu signala po pravilu ODREDJENOJ vrsti muskaraca...
I onda, eto problema.
Ako zena uvek i svuda istice svoju seksualnost u prvi plan, onda mora ocekivati da ce UVEK I SVUDA biti vidjena na taj nacin.
Ne kazem da devojke i zene trebaju hodati ulicama zakopcane do grla, daleeeeko od toga, ali kao sto si rekao, neke granice moraju da postoje.
Mislim da je krajnje neukusno, vulgarno i primitivno da se devojka od dvadeset i nesto godina pojavi na ispitu u uskoj suknji koja joj jedva pokriva dupe, papucama sa stiklom i majicom koja otkriva vise od mesta na kojem treba da stoji lancic...A preko puta nje sedi profesor od 60 godina, u odelu sa kravatom...A nije da nisam vidjala takve scene...i neki od tih profesora su cak sa gadjenjem takve osobe udaljavali sa ispita trazeci da se obuku u skladu sa prilikom, i onda dodju...
E sad, nije sve uvek krivica devojaka, ima zaista muskih skotova koji nicim izazvani koriste svoj polozaj da bi zadovoljili svoje seksualne potrebe...
Protiv njih svim sredstvima.