- Poruka
- 49.853
..zasto?Није занимљиво у мраку.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..zasto?Није занимљиво у мраку.
a ne, nije fora da on vidi a ja ne vidim..fora je da oboje ne vidimo nista...Можда повез преко очију?
Како ће онда убости на право место?a ne, nije fora da on vidi a ja ne vidim..fora je da oboje ne vidimo nista.....sad mi to super zvuci...
![]()
..pa on...Како ће онда убости на право место?
Нарочито ако у мраку промаши рупицу и оде у ону другу...pa on...
..bez sve sale, to bi bilo zanimljivo iskustvo...![]()
Ма вјеруј ми...zasto?
bas bi bilo super kad bi biloŠta mislite u uvođenju redovnog seksualnog obrazovanja u škole?
- Šta vidite kao plus, a šta kao minus?
- Kako bi sama nastava izgledala i koje teme bi se obrađivale?
- Šta ne biste hteli da vidite na ovakvim predavanjima i zašto?
- Da li je ovako nešto izvodljivo kod nas?
U 8 mozda, evo cerka u 7. nesto je to ne zanima. Mada se zena brine da zna za mecu sta je kad dobije,Šta mislite u uvođenju redovnog seksualnog obrazovanja u škole?
pa mora ditetu objasnit i to odmah !U 8 mozda, evo cerka u 7. nesto je to ne zanima. Mada se zena brine da zna za mecu sta je kad dobije,
1. Kao plus vidim guuzzate i sysate nastavnice. Minus balavce koji ce to hteti da jasu.Šta mislite u uvođenju redovnog seksualnog obrazovanja u škole?
Zar ne dobiju periodu do 7 razreda?U 8 mozda, evo cerka u 7. nesto je to ne zanima. Mada se zena brine da zna za mecu sta je kad dobije,
Ona ima 12, posla je u skolu godinu dana ranije. Neke drugarice su vec dobile...Zar ne dobiju periodu do 7 razreda?
Saznaju oni danas preko neta na zalost i pre no sto trebaju