Seksualno licemerstvo

U društvu vladaju različita mišljenja o tome kako gledati na devojku koja vodi ljubav, a kako gledati na mladića. Za devojku koja je imala više veza se obično kaže da je "*****", a za mladiće koji imaju seksualne odnose sa više devojaka kaže se da su "frajeri". Zar to nije naopako? Kako (mogu li se) približiti mišljenja?

Pa to je cinjenica. Ne vidim svrhu polemisati.

Devojke neka malo stisnu **** i bice sve ok :lol:

U društvu vladaju različita mišljenja o tome kako gledati na devojku koja vodi ljubav, a kako gledati na mladića. Za devojku koja je imala više veza se obično kaže da je "*****", a za mladiće koji imaju seksualne odnose sa više devojaka kaže se da su "frajeri". Zar to nije naopako? Kako (mogu li se) približiti mišljenja?

Ma je*be mi se ako sam k**** ako ima sexa! ... uglavnom-je*be mi se!:mrgreen:

a ja volim to sto je danas petak... iako vam se rikan nikako nije naspavao nocas... al', neka... petak popodne je najlepsi dan... volem ga mnogo... elem... sutra padaju rebarca u kajmaku sigurno... tako da, po sadasnjem merenju vremena, jescu ih oko 3... a po nedeljnom... oko 4... jel znate da se u nedelju pomera vreme unapred za 1h? nema... gotovo... samertajm... and d living iz izi... p.s. znam da nije moje, al'... mini... probaj da budes drugacija... nije fora utopiti se u sivilo... to ti tvoj rikan kaze... onako... drugarski...

brate,kakve nepravda,prvi put cujem za to i povredjena sam.

jebbanjem...dobrim jebbanjem

To primitivci,nedojebani,kompleksasi,balkanoidi tipicni,misle.Zreo,ali zaista zreo,muskarac,stabilna osoba pre svega,sama sa sobom u dogovoru...nikad to nece reci.Ne mislim za neku koja bukvalno menja ko carape sexualne partnere,bez zelje i namere da se ikad skrasi,vec neku koja voli sex...mrzi me da objasnjavam sad...uglavnom-nikad nece reci.

Mogu se pribliziti!
Tako sto ce posle potopa, iz Nojeve barke izlaziti samo zivotinje, a dalja istorija cekati "rodjenje" nekog novog ljudskog para. Time ce predrasude biti sasechene u korenu.

...bar do trenutka kada dodje i do njihovog ponovnog "radjanja".

Back