snoshaj efendija
Elita
- Poruka
- 19.475
Par puta sam sanjao da masturbiram pred gomilom poznatih ljudi na javnom mestu..
Imate li vi takve snove?

Imate li vi takve snove?

eh Hardi tada je vise delovalo scary nego nastyDa, da... baš ja nasty![]()
Meni se svidžaeh Hardi tada je vise delovalo scary nego nasty![]()
Nemam.Par puta sam sanjao da masturbiram pred gomilom poznatih ljudi na javnom mestu..
Imate li vi takve snove?
![]()
To se zove silovanje. Kad žene ovako ublažavaju stvari, šta da kažem za bolesnike koji ih odobravaju. Mada i ublažavanje i odobravanje. Bljak.Sanjala da me zena lize i da mi se dopada,a drugom prilikom sanjala nepoznatog muskarca koji me primorao na sex....
Sta ti je bre??Pisala sam sta sam sanjala i moja je stvar kako cu da zovem sta...O svasta...To se zove silovanje. Kad žene ovako ublažavaju stvari, šta da kažem za bolesnike koji ih odobravaju. Mada i ublažavanje i odobravanje. Bljak.
Pa nije vaša stvar, ali ok.Sta ti je bre??Pisala sam sta sam sanjala i moja je stvar kako cu da zovem sta...O svasta...![]()
Ti s bre latentna lez mSanjala da me zena lize i da mi se dopada,a drugom prilikom sanjala nepoznatog muskarca koji me primorao na sex....
Dosta puta sam sanjao kada ljubim zenske grudi da imaju ukus kauca (slucajno sam ga okusio jedno jutro)Ja cesto sanjam da hvatam neku djevojku za sise, a one trvde kao teniska loptica i tu mene uhvati neka panika.
pa i nije ti neki kosmarPar puta sam sanjao da masturbiram pred gomilom poznatih ljudi na javnom mestu..
Imate li vi takve snove?
![]()
Kako komema kosmar bi bio kad bi ta gomisla ljudi ne masturbirala nego ga ebbala![]()