Stojkov Menidjer
Legenda
- Poruka
- 54.236
Predsednik posle Vučića 2X
Pa onda Premijer 2X
Pa vanredni...
Predsednik posle Vučića 2X
pa tvorzaPredsednik posle Vučića 2X
Pa onda Premijer 2X
Pa vanredni...
teško... čim nisu apsili one tvoje....pa tvorza
Pa nisu imali dokaza ... a ovaj tvoj bucko cuva sve u fioci ... ali nece vecno.teško... čim nisu apsili one tvoje....
Znam, samo sam ja tako navikla od malena tj, odavno i svesna sam da gresim.Содома и Гомора се пише на српском.
Pa nije tacno ovo podvuceno...pogledaj malo prethodne stranice i njihove zakone.Brak ne mogu sklopiti krvni srodnici u pravoj liniji, a od srodnika u pobočnoj liniji brak ne mogu sklopiti: rođeni brat i sestra, brat i sestra po ocu ili majci, stric sinovica, ujak i sestričina, tetka i bratanac, tetka i sestrić, deca rođene braće i sestara, te deca braće i sestara po ocu ili majci.
Obe su podjednako neprihvatljive ali po mom misljenju bar, vise incest tj. neshvatljiviji mi je.Upravo tako.
Kako si zaključila ovo drugo bog ne zna.
A što se ovog crvenog tiče, ne postoje. Možda promil, ajde, da ne budem isključiv. Ali ne dešava se to.
A obe stvari su neprihvatljive, zar ne?
Pa nije tacno, sad hajde da ovde licitiramo procentima i ciframa...jednostavno sama cinejnica da se kod nas parada odrzava uz jake snage policije dovoljno govori da nam je to strano, nematnuto i neprihvatljivo (na takvo reklamiranje mislim, a ko sta radi u 4 zida neka se izbori sam sa sobom).i odbij još djecu i penziće i eto nas na 10%
Nikad nemojte voditi ljubav na Crvenom Trgu.Mediji obe strane pokusavaju da stvore lazni narativ prema kome je Rusija navodno tradicionalna i desnicarska a Zapad levicarski i liberalan, dok je istina zapravo suprotna.
- s jedne strane u Rusiji imamo zabranu lgbt reklama, dok su u USA zabranjeni abortusi?? Procenite sami sta je vece krsenje ljudskih prava i desnicarenje koje ni najekstremniji rezimi africkog i azijskog sveta sveta ne praktikuju.
- mapa zemalja u kojima je legalizovan incest:
![]()
Nasuprot Rusiji su Britanija, Svajcarska, Austrija i navodno najliberalnije skandinavske zemlje.
Sta mislite zasto se forsira ovaj narativ i sta njime hoce da postigne jedna a sta druga strana?
Jel to domaći bezrepi prokapitalisti opet maštaju o Golom Otoku za iskrene Rusoljube?Pa nisu imali dokaza ... a ovaj tvoj bucko cuva sve u fioci ... ali nece vecno.
Već su počela hapšenjaJel to domaći bezrepi prokapitalisti opet maštaju o Golom Otoku za iskrene Rusoljube?
Mene su hapsili samo zato što sam vikao: "Živeo Staljin i Svetska revolucija", šta je trebalo da vičem: "Živeo Kapitalizam"? Jel to?Već su počela hapšenja
Mediji obe strane pokusavaju da stvore lazni narativ prema kome je Rusija navodno tradicionalna i desnicarska a Zapad levicarski i liberalan, dok je istina zapravo suprotna.
- s jedne strane u Rusiji imamo zabranu lgbt reklama, dok su u USA zabranjeni abortusi?? Procenite sami sta je vece krsenje ljudskih prava i desnicarenje koje ni najekstremniji rezimi africkog i azijskog sveta sveta ne praktikuju.
- mapa zemalja u kojima je legalizovan incest:
![]()
Nasuprot Rusiji su Britanija, Svajcarska, Austrija i navodno najliberalnije skandinavske zemlje.
Sta mislite zasto se forsira ovaj narativ i sta njime hoce da postigne jedna a sta druga strana?
Ma propaganda i laz svakakve gluposti ima da covek da procita ovde.Nisam znala da je incest dozvoljen u Rusiji, da nije to neka laz?
Jer zasto bi LGBT bio zabranjen a incest koji je bar po meni gori, ne?
Ja koliko znam Ukrajinke su visoko kotirane medju prostitutkama.Рускиње су слободне жене и нико не може да им одузме ту слободу, чак ни полубог Путин.
Ja koliko znam Ukrajinke su visoko kotirane medju prostitutkama.
Sto onda mesate Rusku Federaciju u to.Украјина је Русија - Украјинке су Рускиње.
Sto onda mesate Rusku Federaciju u to.
Znaci zapad ih iskvario a ne Rusija.
Ne znam...meni je to gadost potpuno jednaka (na rodoskvrnuce mislim) ili cak i veca od homoseksualizma, sad da li je istina ili ne, ne znam, nisam nikad bila ni zivela tamo, prvi put i ja ovde i sad cujem.Ma propaganda i laz svakakve gluposti ima da covek da procita ovde.