Imas ti mastu.
ja sam moju jednom ubedio da stavi jedan mali tegić, da ga stisne i tako da izađemo...a da ne nosi gaćice
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas ti mastu.
Topika kao kengur torbar! )))
ti korak po korak da ideš, spravice se ne koriste u verziji kada se gubi nevinost, kada treba da umireš od ljubavi koja je duga veza povezana sa gubljenjem nevinosti, ne treba ti ništa drugo-osim nje, tek otkrivaš taj svet, bez eksperimentisanja, čisto.
ostali kreteni i kretenke koji su imali prvi sex bez ljubavi nisu uračunati u ovu moju savetodavnu priču.
Moja masta je nepredvidiva. Samo maskaru i sjaj sam gurala, ogrlice i narukvice nisam.to baš i nije predviđen da stavljaš u vaginu, da ne citiram onaj post koji si uzheba, da ne ispade ako neko uleti da sam to ja napisala
Zbog toga i nemam seks.
Mislim da mi nece trebati nista od sprava ni neko vreme posto nadjem pravu devojku.
Zbog toga i nemam seks.
Mislim da mi nece trebati nista od sprava ni neko vreme posto nadjem pravu devojku.
ja sam moju jednom ubedio da stavi jedan mali tegić, da ga stisne i tako da izađemo...a da ne nosi gaćice
ti si ga preterao,tj idealiziuješ i živiš u bajkama, vrati se na zemlju..ako nećeš da pandrkneš kao devac
aj ćao
ti bolje svog pjeniza uvelog ukopaj međ muškatle na terasi, umesto što drhaš na svaki post o sexu i zamišljaš me kako nekoga điham.ja sam ti nešto sređivao kod petunije
ostalo je na tebi
kolko vidim, već je voljna da ti pomogne
Ne idealizujem vec se plasim.
Realno nisam neka prilika, nesiguran sam u sebe i imam traume.
odoh s teme, ladno ne mogu da verujem da ovde vise likovi koji se plaše da istraže sosptvenu sexualnost u partnerstvu, samim tim to čuvaju za sebe, dakle partner nije adekvatan..
dosadni ste, lažete, neću ovde da pišem više, nemam sa kim, a od srca sam poradila na temi..i od vibratora
Ma da,depresija uvek palila kod zena
Negovateljica sindrom
Nemoj da se ponižavaš...preteruješ, evo kad ti kažem.
Jedino što ti preterano idealizuješ su žene.
Sta ti je
Engleski pacijent
Nisam gledao film.
Odoh sa teme da vise ne spamujem, ubice me heroina ujutru.
Da li ih koristite i sta mislite o tome?
Ja koristim.
To je protiv Boga... Kao masturbacija ali ljudi nece da se drze vere i posle kukaju kad se desi nesto.
Ne,ne i NE.
Zasto su Terminatoru potrebna seksualna pomagala?
Zar ne treba samo neko motorno ulje?
Opa
A sta to?
ti ćuti tamo, devojka te zaprosila, prethodno si bio oženjen, a ušao si nevin u novi brak.
Malecki vibrator, da ne smeta, samo da dzara.
koristim komsinicu s 5ogDa li ih koristite i sta mislite o tome?
Ja koristim.