Seksualna pomagala

ti korak po korak da ideš, spravice se ne koriste u verziji kada se gubi nevinost, kada treba da umireš od ljubavi koja je duga veza povezana sa gubljenjem nevinosti, ne treba ti ništa drugo-osim nje, tek otkrivaš taj svet, bez eksperimentisanja, čisto.
ostali kreteni i kretenke koji su imali prvi sex bez ljubavi nisu uračunati u ovu moju savetodavnu priču.

Zbog toga i nemam seks.
Mislim da mi nece trebati nista od sprava ni neko vreme posto nadjem pravu devojku.

odoh s teme, ladno ne mogu da verujem da ovde vise likovi koji se plaše da istraže sosptvenu sexualnost u partnerstvu, samim tim to čuvaju za sebe, dakle partner nije adekvatan..
dosadni ste, lažete, neću ovde da pišem više, nemam sa kim, a od srca sam poradila na temi..i od vibratora:mrgreen:

Ne idealizujem vec se plasim.
Realno nisam neka prilika, nesiguran sam u sebe i imam traume.

Nemoj da se ponižavaš...preteruješ, evo kad ti kažem.
Jedino što ti preterano idealizuješ su žene.

- - - - - - - - - -

odoh s teme, ladno ne mogu da verujem da ovde vise likovi koji se plaše da istraže sosptvenu sexualnost u partnerstvu, samim tim to čuvaju za sebe, dakle partner nije adekvatan..
dosadni ste, lažete, neću ovde da pišem više, nemam sa kim, a od srca sam poradila na temi..i od vibratora:mrgreen:

O presvetla peti ajde nam reci kakav vanzemaljski sex ti upražnjavaš, evo mene živo zanima:mrgreen:

Ma da,depresija uvek palila kod zena
Negovateljica sindrom

Mozda na filmu :lol:

Nemoj da se ponižavaš...preteruješ, evo kad ti kažem.
Jedino što ti preterano idealizuješ su žene.

1. Gde je slika kombinirki?

2. Realan sam Lansi i ne idealizujem ih. Znam sta hocu od zena i ne bih pristao na bilo koju da ne umrem sam.

3. Drz se teme a ne mene.

To je protiv Boga... Kao masturbacija ali ljudi nece da se drze vere i posle kukaju kad se desi nesto.
Ne,ne i NE.

Jeste ti imas zenu ,mozes da pricas bajke ,a sta cemo mi koji nemamo?

Ne koristim to zato sto volim ,nego zato sto me naterala ....

Generalno ne bih ni koristio ...cisto eksperimentalno ,da vidim kako je ...ma onako bezveze.

Zasto su Terminatoru potrebna seksualna pomagala?

Zar ne treba samo neko motorno ulje? :kafa:

Sta ces ,ja sam humanoidna verzija ,morace stariji chip da mi ugrade :kafa:

A i mana je sto nisu Terminatorku napravili ,normalne zene ne mogu da izdrze tu moc kada ga Terminator ....zapresuje.

Poslednja izmena:

Back