seksualna pijavica! :) (za devojke pitanje)

Najbolje rešenje je da najpre promenite dve tri poze koje tebi odgovaraju, a pred kraj budite u onoj koja njoj odgovara i eto...

Da .. ovako i ja radim jer ima nekoliko poza u kojima mogu da dr-kam klit, a da nisam pritisnuta i da mi je ugodno .. (a bez drka ne mogu da svrsim) .. i onda se najpre ka-ramo u onim pozama koje on preferira, a zatim se, za zavrsnicu, namestimo u neku od tih meni dobrih poza. I sve ok.

smorilo ga..pazi majkumu..
ŠTA ima njega da smori?
On ima da sluša i da radi.
Ako je muškarac i džentlmen ima da služi kao rob i da pita jel treba još!

Žena je centar sveta i muškarac treba da je tu da joj ugodi koliko god može, a vidi njega..on bi da izvoljeva..
Zasto se tako ponasas? Ne vidim da je na ovoj temi ijedna zena napisala nesto sto je moglo da izazove ovakvu tvoju reakciju.

Faze budu i prodju.

No sustina je da uglavnom zene vole da budu vodjene (cak iako radis upravo ono sto ona zeli, to je igra), nisi smislio igru, kada ona oseti da si ti u potpunosti u kontroli, sto je stvar balansa neznosti i sigurnosti, sve ce ti dopustiti... i onda polaaako... jedno po jedno...

Vec ce ti staviti do znanja ako na nesto nije spremna.

ali problem je u tome sto on vise ne moze da svrsi u pozi u kojoj je ona gore, a ona jedino tako moze da svrsi,pri cemu je njega smorio i oralno svrs...

Da, tachno .. ali neko mu lepo reche da proba da najpre malo kara u svojim favorit pozama, pa onda u njenoj .. ili neka malo mashtaju zajedno, mozda se rodi ideja o nekoj desetoj pozi ... koliko puta sam zavrsila sa glavom koja visi sa kreveta, pomerajuci se i oslobadjajuci sebi menevarski prostor za ruke, a takvih poza nigde nema, znachi, poze se prave 'u hodu'.

smorilo ga..pazi majkumu..
ŠTA ima njega da smori?
On ima da sluša i da radi.
Ako je muškarac i džentlmen ima da služi kao rob i da pita jel treba još!

Žena je centar sveta i muškarac treba da je tu da joj ugodi koliko god može, a vidi njega..on bi da izvoljeva..

da tako sam vaspitan zaista,imam 2 sestre i ako hocu da se prema njima muskarci ponasaju kao da su Boginje moram valjda i ja da se prema njima ponasam isto tako, kao da su centar sveta.. Inace POTPUNO razumem devojke koje traze novac(citaj SIGURNOST u sirem smislu) jer im je to u prirodi, i jeste devojka mi uzima pare i dao bih joj jos vise samo da imam ...ALi kazem nije mi to problem vec taj seks i ta poza od koje se ne odvaja...

p.s.boogie wogie ne svrsim a 10 sekundi ne zato sto sam manje musko :) vec zato sto sam obrezan pa mi je manje osetljiv...

provalila način da svrši tras za 5 minuta
obožavam te
i ćozdra vozdra
hehe devojka ti je genije
čujem sinoć da je u americi postao trend da nekoliko devojaka kidnapuju muškarca
i onda ga siluju
i kažu psihijatri biće toga sve više
jbg možda da probaš da budeš malo sirov
savataj je, svrši,pojubi je i reci da je obožavaš, i tako uredno svaki put
pa kada bude počela da se buni možda sednete da razgovarate
samo kapiram da je daleko od nekih emocija prema tebi
da ih ima tvoj orgazam bi joj bio važan kao i njen

ajde bre šta je vama..
JA da sam ŽENSKO?
i da pomislim kako treba neka telesina da me pritisne?
i ne samo to..nego i da mi tutne kitu?
i ne samo to..nego i da radi turi vadi id a potrefi sve one finese koje sam ja godinama mukotrpno učila trljajući, pipkajući i štipkajući ne bih li došla do nečega do čeka inače 70% žena nikad ne dolazi?
Pa znaš kad bi svršio..la..NIKAD.

A ,muško..muško može da ga tresne gde god i kad go oćeš. Na zvižduk ako treba.
Tako da..receps za muškarce, ove mlađe: strpi se i bićeš nagrađen.
I ..ne pominjite špare pliz..to je tako sirotinjski..

ajde bre šta je vama..
JA da sam ŽENSKO?
i da pomislim kako treba neka telesina da me pritisne?
i ne samo to..nego i da mi tutne kitu?
i ne samo to..nego i da radi turi vadi id a potrefi sve one finese koje sam ja godinama mukotrpno učila trljajući, pipkajući i štipkajući ne bih li došla do nečega do čeka inače 70% žena nikad ne dolazi?
Pa znaš kad bi svršio..la..NIKAD.

A ,muško..muško može da ga tresne gde god i kad go oćeš. Na zvižduk ako treba.
Tako da..receps za muškarce, ove mlađe: strpi se i bićeš nagrađen.
I ..ne pominjite špare pliz..to je tako sirotinjski..
Mislim stvarno, fuj taj seks...

O zemljo, profundaj se...

Ozbiljno mislim Gazdo, ali pročitaj i ovo što sam još umotvorio na ovu temu.
Nije sve crno belo.
Strpljenje je za seks u vezi conditio sine qua non..

..nadam se ad svi znamo kineski..?
Podsjecas me na one majke koje savjetuju svoje kcerke koje imaju probleme u braku - strpi se, promijenice se on/smirice se/dozvoljene varijacije na temu...
Ne, nece... Ako kola idu niz brdo, treba ih zaustaviti, a ne pustati da tresnu o tlo.

Nije mi jasno zašto se Gazdarica buni. BW je u pravu. Ipak, to ne znači da žena treba da brine samo o svom orgazmu. Ma kako muškarcima bilo lakše, valjda je i njoj lepše kada zna da je ona nečim doprinela, a ne samo prisutnošću. Ne znam, ja bih se osećala jeftino da neko svrši samo zato to sam ja tu, odnosno moja anatomija, da tako kažem. Naravno, ako sam toga svesna. Ne volim sebičluk. Ja bih sebične ljude, u bilo čemu, na pusto ostrvo, pa bombu.

Podsjecas me na one majke koje savjetuju svoje kcerke koje imaju probleme u braku - strpi se, promijenice se on/smirice se/dozvoljene varijacije na temu...
Ne, nece... Ako kola idu niz brdo, treba ih zaustaviti, a ne pustati da tresnu o tlo.

alo, nema ovde problem majkina ćerka, već sin.
A sin treba da problemom da se iznese junački a ne da kuka što mu devojka svrši a on jelte jok.
Osim toga, on nije bez orgazma, već samo izvoljeva oko poze jer očigledno ne voli da bude u "podređenoj" poziciji gde njega neko jaše.

koliko sam procitala on jeste bez orgazma
a plasi se i za potenciju
zašto bi inače razmišljao o nekoj klinki
a zašto se vi ne razidjete ko judi?
nije dobro biti seksualno isfrustriran
možeš da dobiješ rak grla
kao i ako gutaš spermu
od toga ispadaju prvo zubi, pa krajnici
i onda se to čudo zapati
čitala ja

Back