Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
mislish sujetu
Ako nisi kritikovala "stručnost", zašto ti smeta "sujetnost"? Ozbiljno pitam. Volim da učim.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislish sujetu

А ти знаш да нисам прошао поред медицинског факултета?Sujetnost možeš da primetiš i osetiš, ali kako ćeš proceniti njegovu stručnost, kada nisi ni prošao pored medicinskog fakulteta?![]()
Izbacićemo vam Čička iz tima.
Na kvarno.
Onda ćete da plačete i žalite se Haškom tribunalu.
ako nekog voliš nećeš ga ponižavati i raditi stvari koje povređuju
neće ti biti bitnije pumpanje ega
А ти знаш да нисам прошао поред медицинског факултета?

Ja ne znam ko je M? Ostale sam nekako pohvatala..
Ako nisi kritikovala "stručnost", zašto ti smeta "sujetnost"? Ozbiljno pitam. Volim da učim.![]()
Marinko Rokvić.

zato shto cenim da si struchna za sve, pa i za gramatiku

Moj zet je lekar
i kuma od bivseg muza
ne bih na temu, a iscitala sam sve do jednog posta, osim da se osvrnem na pitanjce o lepoti potencijalne svalerke i napisem da bih ipak vise volela da je ruznija od mene, ako vec mogu da biram.
hvala.
Nisam, a ti svoju stručnost ne želiš da podeliš sa mnom? Već samo da mi kažeš da nije dobro tako?![]()

imenice , glagoli , pridevi, predlozi ....
emocija
nije
Pretrpostavljam iz gramatike. Blago tebi.
Jesi li sigurna u to?
Ako je ruznija, znaci ni lepota nije dovoljna. Cemu onda zivot? Cemu onda sve? :namiguje:
moje zet je lekar!!!
ahahha
e, sigurna sam visnjo,. mislim sigurna..onda bih mogla da je ogovaram sa drugaricama, da joj orah iz ruke ne uzmes i to, dok jecam u casu. c kao carapa, s kao sapurika
taman jos i da je lepsa i pametnija, daleko bilo..kako onda da je mrzim, kako?
A za pametna, dobar dan cika Mico Megatrend, koliko kosta da budem pametna?I ti imaš diplomu?!Pretrpostavljam iz gramatike. Blago tebi.
![]()

Onda imas dobar racionalni razlog. Nisam dovoljno lepa i pametna. Dobar dan Doktore Colic, koliko kosta potpuni preobrazaj?A za pametna, dobar dan cika Mico Megatrend, koliko kosta da budem pametna?
I na kraju ti budes i lepsa i pametnija. A?![]()

pa sto onda da me vara?![]()

kad bi tvoje pretpostavke bile manje bazirane na sujeti i ego tripu, mozda bi ponekad mogla da saslushash ili prochitash shta je napisano
ovako, shta da ti kazem , prcc u zrak![]()
, ne moraš više da se trudiš. Hvala na glasanju.Upisana si i ti, ne moraš više da se trudiš. Hvala na glasanju.