SEKSUALNA ISPUNJENOST: Sa ovakvim muškarcima žene najčešće varaju svoje muževe

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ako nekog voliš nećeš ga ponižavati i raditi stvari koje povređuju
neće ti biti bitnije pumpanje ega

To i ja pričam sve vreme, ali ovi što se plaše da će ih partneri prevariti, drame na temi.

Učini sve da budeš voljena i da te vole, a ako to ne pomaže uprkos tvom trudu, i ako si perevaren ili prevarena, onda znaj da nisi ni imao bogzna šta da izgubiš, osim povređene sujete.

Moj zet je lekar :manikir:
i kuma od bivseg muza :mrgreen:

ne bih na temu, a iscitala sam sve do jednog posta, osim da se osvrnem na pitanjce o lepoti potencijalne svalerke i napisem da bih ipak vise volela da je ruznija od mene, ako vec mogu da biram.
hvala.

Jesi li sigurna u to?
Ako je ruznija, znaci ni lepota nije dovoljna. Cemu onda zivot? Cemu onda sve? :namiguje:

Jesi li sigurna u to?
Ako je ruznija, znaci ni lepota nije dovoljna. Cemu onda zivot? Cemu onda sve? :namiguje:

moj zet je lekar!!!
lol

e, sigurna sam visnjo,. mislim sigurna..onda bih mogla da je ogovaram sa drugaricama, da joj orah iz ruke ne uzmes i to, dok jecam u casu. c kao carapa, s kao sapurika
taman jos i da je lepsa i pametnija, daleko bilo..kako onda da je mrzim, kako?

moje zet je lekar!!!

ahahha

e, sigurna sam visnjo,. mislim sigurna..onda bih mogla da je ogovaram sa drugaricama, da joj orah iz ruke ne uzmes i to, dok jecam u casu. c kao carapa, s kao sapurika :)
taman jos i da je lepsa i pametnija, daleko bilo..kako onda da je mrzim, kako?

Onda imas dobar racionalni razlog. Nisam dovoljno lepa i pametna. Dobar dan Doktore Colic, koliko kosta potpuni preobrazaj? :) A za pametna, dobar dan cika Mico Megatrend, koliko kosta da budem pametna?
I na kraju ti budes i lepsa i pametnija. A? ;)

Back