seksualna energija muškog tela

J

Jesen je...

Gost
Već sam postavio SLIČNO https://forum.krstarica.com/threads/da-li-su-zene-seksualna-vizuelna-bica.962958/
ali rekao bih NE BAŠ ISTO pitanje.
I pored svih odgovora na toj SLIČNOJ temi ipak imam neke nedoumice.

Ovako.
Pitanje za ŽENSKE članove foruma.
VAMA NEPOZNAT ili POZNAT muškarac s kojim niste u emotivnoj vezi.
Stojite pored, gledate ga i slušate.
Visok, krupan i jako lepo obučen, prijatnog izgleda za vaš ukus.
Razgovara sa nekim ljudima i za VAŠ UKUS lepo priča, lepo se ponaša itd.
E takav muškarac dakle stoji JAKO BLIZU, bukvalno pored Vas.
Sada imam PITANJE 1 i PITANJE 2 u vezi ove sitavcije:

PITANJE 1.
Da li osetite tu neku mušku energiju koja Vas privlači ka njemu i tera da mu se bacite u naručije, da se istopite u njegovom zagrljaju?.

PITANJE 2 je USKO povezano sa PITANJEM 1.
Ako je odgovor na PITANJE 1, DA-POZITIVAN.
Da li osetite potrebu da seksualno opštite sa tim muškarcem. Dobro, ne mislim da ćete vi odmah da opštite ali da li vas NJEGOVO TELO i POJAVA vuku ka tome?.
Na prvu nema sanse da odgovor bude potvrdan. Da je neko potpun stranac, kakav seks-prvo bi mi kroz glavu proslo da li je zauzet, ima li neku polno prenosivu bolest, da nije neki manijak, mafijas, robijas... itd.itd.itd.
Registrujem da je neko lep i privlacan, i tu se zaustavim.
Dalje ako me zaista zanima, raspitam se, ako me ne zanima-masta moze svasta...seticu ga se nekad.

Sakinna

Zainteresovan član
Poruka
108
Definitivno Da odgovor na oba pitanja.
Ne mora da znaci da je on toga svestan ali neki muskarci zaista plene. Pri tome ne mislim na pojedince mislim da razlicite zene razlicita energija privlaci, pa ono sto ti se dopada ili prema cemu imas naklonost - to te i privuce.
I svakako da pozelis vise, sad mislim da se ne bacamo u zagrljaj i ne nudimo iz raznoraznih razloga ili ti obzira ali cim te privuce, i zagolica mastu odmah tu postoji i ta neka seksualna napetost ili ti energija.

kentaur Nesh

Veoma poznat
Poruka
10.994
Ne mora da znaci da je on toga svestan ali neki muskarci zaista plene. Pri tome ne mislim na pojedince mislim da razlicite zene razlicita energija privlaci, pa ono sto ti se dopada ili prema cemu imas naklonost - to te i privuce.
I svakako da pozelis vise, sad mislim da se ne bacamo u zagrljaj i ne nudimo iz raznoraznih razloga ili ti obzira ali cim te privuce, i zagolica mastu odmah tu postoji i ta neka seksualna napetost ili ti energija.
Prelijepo, moje puno postovanje, a to cinim izuzetno rijetko...

Agora1983

Zainteresovan član
Poruka
163
Primijetim, da. Ali stvarno ne poželim da se bacim u zagrljaj nekome koga nisam upoznala, s njim porazgovarala. Zamisli zgodan, skockan, lijep i otvori usta ima dva zuba ili da širi neugodan miris, onaj znoj od tri dana što smrdi na Vegetu?
A o tome da poželim vodim ljubav s nekim koga sam samo ugledala-veliko NE.
Ma mislio sam i da lepo miriše, sve je OK i lepo na njemu.

Agora1983

Zainteresovan član
Poruka
163
Hvalaaa

S

Sedma epizoda

Gost
Već sam postavio SLIČNO https://forum.krstarica.com/threads/da-li-su-zene-seksualna-vizuelna-bica.962958/
ali rekao bih NE BAŠ ISTO pitanje.
I pored svih odgovora na toj SLIČNOJ temi ipak imam neke nedoumice.

Ovako.
Pitanje za ŽENSKE članove foruma.
VAMA NEPOZNAT ili POZNAT muškarac s kojim niste u emotivnoj vezi.
Stojite pored, gledate ga i slušate.
Visok, krupan i jako lepo obučen, prijatnog izgleda za vaš ukus.
Razgovara sa nekim ljudima i za VAŠ UKUS lepo priča, lepo se ponaša itd.
E takav muškarac dakle stoji JAKO BLIZU, bukvalno pored Vas.
Sada imam PITANJE 1 i PITANJE 2 u vezi ove sitavcije:

PITANJE 1.
Da li osetite tu neku mušku energiju koja Vas privlači ka njemu i tera da mu se bacite u naručije, da se istopite u njegovom zagrljaju?.

PITANJE 2 je USKO povezano sa PITANJEM 1.
Ako je odgovor na PITANJE 1, DA-POZITIVAN.
Da li osetite potrebu da seksualno opštite sa tim muškarcem. Dobro, ne mislim da ćete vi odmah da opštite ali da li vas NJEGOVO TELO i POJAVA vuku ka tome?.
Oba puta DA.
Hocu reci, POZITIVNO sam odgovorila na PITANJE BR. 1, a posle i POZITIVAN ODGOVOR na PITANJE BR. 2.
Ja sam ZENSKI CLAN ovog foruma.

milicica&decko

Aktivan član
Poruka
1.260
Desilo mi se dva puta da tako nekako primetim lika i da ono boja glasa, tonalitet, neka energija, stav.... Ne znam štacali vuče, skrećecpažnju...
Jednom sam bila klinka pa me bio blam da priđem. Dugi put sam bila u vezi pa nisam "mogla".
Naravno da se nebi bacila u naručje i sve ostalo.... ali osetila sam...

Agora1983

Zainteresovan član
Poruka
163
Desilo mi se dva puta da tako nekako primetim lika i da ono boja glasa, tonalitet, neka energija, stav.... Ne znam štacali vuče, skrećecpažnju...
Jednom sam bila klinka pa me bio blam da priđem. Dugi put sam bila u vezi pa nisam "mogla".
Naravno da se nebi bacila u naručje i sve ostalo.... ali osetila sam...
Pročitaj PITANJE TEME pažljivije. Rekao sam DA LI VAS NJEGOVA POJAVA TERA DA... a ne DA LI BI STE SE... bacile u njegovo naručije i kasnije eventualno neki keksić, malo jači, strastveniji itd...