seksualna energija muškog tela

Agora1983

Zainteresovan član
Poruka
163
Već sam postavio SLIČNO https://forum.krstarica.com/threads/da-li-su-zene-seksualna-vizuelna-bica.962958/
ali rekao bih NE BAŠ ISTO pitanje.
I pored svih odgovora na toj SLIČNOJ temi ipak imam neke nedoumice.

Ovako.
Pitanje za ŽENSKE članove foruma.
VAMA NEPOZNAT ili POZNAT muškarac s kojim niste u emotivnoj vezi.
Stojite pored, gledate ga i slušate.
Visok, krupan i jako lepo obučen, prijatnog izgleda za vaš ukus.
Razgovara sa nekim ljudima i za VAŠ UKUS lepo priča, lepo se ponaša itd.
E takav muškarac dakle stoji JAKO BLIZU, bukvalno pored Vas.
Sada imam PITANJE 1 i PITANJE 2 u vezi ove sitavcije:

PITANJE 1.
Da li osetite tu neku mušku energiju koja Vas privlači ka njemu i tera da mu se bacite u naručije, da se istopite u njegovom zagrljaju?.

PITANJE 2 je USKO povezano sa PITANJEM 1.
Ako je odgovor na PITANJE 1, DA-POZITIVAN.
Da li osetite potrebu da seksualno opštite sa tim muškarcem. Dobro, ne mislim da ćete vi odmah da opštite ali da li vas NJEGOVO TELO i POJAVA vuku ka tome?.

gost 439532

Domaćin
Poruka
3.567
Već sam postavio SLIČNO https://forum.krstarica.com/threads/da-li-su-zene-seksualna-vizuelna-bica.962958/
ali rekao bih NE BAŠ ISTO pitanje.
I pored svih odgovora na toj SLIČNOJ temi ipak imam neke nedoumice.

Ovako.
Pitanje za ŽENSKE članove foruma.
VAMA NEPOZNAT ili POZNAT muškarac s kojim niste u emotivnoj vezi.
Stojite pored, gledate ga i slušate.
Visok, krupan i jako lepo obučen, prijatnog izgleda za vaš ukus.
Razgovara sa nekim ljudima i za VAŠ UKUS lepo priča, lepo se ponaša itd.
E takav muškarac dakle stoji JAKO BLIZU, bukvalno pored Vas.
Sada imam PITANJE 1 i PITANJE 2 u vezi ove sitavcije:

PITANJE 1.
Da li osetite tu neku mušku energiju koja Vas privlači ka njemu i tera da mu se bacite u naručije, da se istopite u njegovom zagrljaju?.

Da li osetite potrebu da seksualno opštite sa tim muškarcem. Dobro, ne mislim da ćete vi odmah da opštite ali da li vas NJEGOVO TELO i POJAVA vuku ka tome?.
Pa ne znam možda je zauzet

Poruka
22.643
Znači, tvoj odgovor je duplo NE. Na oba pitanja, NE?.
Primijetim, da. Ali stvarno ne poželim da se bacim u zagrljaj nekome koga nisam upoznala, s njim porazgovarala. Zamisli zgodan, skockan, lijep i otvori usta ima dva zuba ili da širi neugodan miris, onaj znoj od tri dana što smrdi na Vegetu?
A o tome da poželim vodim ljubav s nekim koga sam samo ugledala-veliko NE.

MrNapokon

Buduća legenda
Poruka
44.602
E ljudi. Mnogo se kenya brate. Ja ne razumem te energije. Mislim ok na prvu loptu bude privlacnost. Osetis i neku energiju.A znas li ko0liko puta sam osetio tako neku energiju u posturi u ponasanju, manirima, pogledu kod zilion zena i onda kada je upoznam: trt...brate...trrrrttttt, nista, no energi no faja.

Neprilagođena

Leptirica
Banovan
Poruka
95.533
PITANJE 1.

Ne.

Ne.

MrNapokon

Buduća legenda
Poruka
44.602
Pa evo cak i u petom elementu, svi odlepljuju Mila Jovovoch! Ultra giga mega star,energija, ludilo.. a znas kako...ove cice ostale na kruzeru...mmmm..tu je parti, tu je zezanje. Mila je ono...lepuskasta al dosadna...prica neki vanzemaljski jezik, kako ces da komuniciras s njom, kakva je tu energija? neko fejk nevinasce, kazes joj: pop'si mi, a ono ce: multi pas?

Poruka
7.150
Pa evo cak i u petom elementu, svi odlepljuju Mila Jovovoch! Ultra giga mega star,energija, ludilo.. a znas kako...ove cice ostale na kruzeru...mmmm..tu je parti, tu je zezanje. Mila je ono...lepuskasta al dosadna...prica neki vanzemaljski jezik, kako ces da komuniciras s njom, kakva je tu energija? neko fejk nevinasce, kazes joj: pop'si mi, a ono ce: multi pas?
Meni je ona divna.