Seksualizovanje likova iz crtanih filmova...

IMG-2489.jpg
Kako patak uživa što mu je miš uvalio patku.

Pa to je čist satanizam, mada ni sami ne znaju šta čine. Ne mislim zbog
homoseksualizma, već zato što su bajke napravljene tako da nose
duhovnu poruku, o nekim delovima nas, gde je izalz integracija
polariteta i postizanje celovitosti. Ovakvim izvrtanjem samo se skreće
u pogrešnom pravcu.
Mislim i homoseksualcima je jednako bitno da bajku čuju u originalnoj
verziji, jer su i oni duhovna bića.

Seksualizuje se sladoled tako što Severina dudla sladoled u spotu i peva mu reči njene pesme maznim glasom "mili moooooj", a da neće miki i šilja i ostalo.

Izgleda da VIP tretman prodaje sve. Mislim, VIP, vagina i penis. :D
Sada sam se sjetio fotografije s Kanamara Matsuri festivala, na kojoj curica zbunjeno gleda u mamu i misli si što to radi.

060607_118602_wtf_is_my_sister_doing.jpeg

🤣

Pa to je čist satanizam, mada ni sami ne znaju šta čine. Ne mislim zbog
homoseksualizma, već zato što su bajke napravljene tako da nose
duhovnu poruku, o nekim delovima nas, gde je izalz integracija
polariteta i postizanje celovitosti. Ovakvim izvrtanjem samo se skreće
u pogrešnom pravcu.
Mislim i homoseksualcima je jednako bitno da bajku čuju u originalnoj
verziji, jer su i oni duhovna bića.

Bajke je izdalo Udruženje lezbejki

U Mađarskoj su objavljene prerađene verzije bajki za decu pa je Pepeljuga lezbejka, kraljević sa najboljim drugom krene na put da oslobodi princezu i shvate da su njih dvojica ustvari par, odustaju od princeze.
Da bi omekšali štivo ubacili su i bajke o gluvima, usvojenima, ciganima, starim osobama...kao brinu se podjednako o svima…

Bajke je izdalo Udruženje lezbejki

U Mađarskoj su objavljene prerađene verzije bajki za decu pa je Pepeljuga lezbejka, kraljević sa najboljim drugom krene na put da oslobodi princezu i shvate da su njih dvojica ustvari par, odustaju od princeze.

U medjuvremenu ostavljena princeza zavrsi kurs zmajarenja i extremnih sportova, nabilduje misice, svuda po telu, cak i na zmaju, i u zmajevom gnezdu zatekne kraljevica i najboljeg druga kako piju pivo, gledaju tekmu i vataju se, i natakne ih obojcu na strapon tokom bandzi dzampinga iz gnezda. Na kraju ih sterilise zmajskim plamentom.

Dok medjutim u medjuvremenu odraste lepotica koju u svim tim izlascima iz dvora niko nije primetio, zato sto imala male sise, i kad se desilo joj narastu i sise i dupe, napale se i kraljevic, i najbolji drug, a bogami i princeza.

Ali lepotica ih sve lepo za.ebe zato sto je odavno ljuta na njih sto joj nisu posvecivali dovoljno paznje, mazili je i pazili iz zvali je Djordjina, i pobegne sa nekim bankarom multimilijarderom na juzni deo planete da zive na njegovoj superjahti koja ide samo u delove sveta gde je lepo vreme.

Sta je dalje bilo ne znam, ali prica se da su ovo troje nekako otisli u Srbiju.

Da bi omekšali štivo ubacili su i bajke o gluvima, usvojenima, ciganima, starim osobama...kao brinu se podjednako o svima…

Back