omen.1608
Aktivan član
- Poruka
- 1.947
Da li mastate da imate sex s puno starijim zenama od vas? Da li se slazete da zene i u 50-im mogu biti sex bombe? Ovo se odnosi na oba pola...
ali reci jel ukljucujes tu i hirurske podvige ili samo prirodna cuda 8)Da li mastate da imate sex s puno starijim zenama od vas? Da li se slazete da zene i u 50-im mogu biti sex bombe? Ovo se odnosi na oba pola...
Imadoh srecu da upoznam zene u tom zrelom dobu..Da li mastate da imate sex s puno starijim zenama od vas? Da li se slazete da zene i u 50-im mogu biti sex bombe? Ovo se odnosi na oba pola...
Madonna
mogu biti sexipilne sa 50..ali sex bombe nikako...zna se koje su godine kod dama kad izgledaju kao sex bombe..Da li mastate da imate sex s puno starijim zenama od vas? Da li se slazete da zene i u 50-im mogu biti sex bombe? Ovo se odnosi na oba pola...
Ne sumnjam da hocesSofija Loren je sex bomba, Monika ce isto biti sex bomba u tim godinama, a i ja cu vala!![]()
obrazac 42,definicija seksipila:Sto je ocima milo i kurrcu je drago...muska strana medaljeDefinišite pojam 'seksipila', pa da vidimo da li postoji univerzalni obrazac.
Hm... Nisi dobro popunio formular.obrazac 42,definicija seksipila:Sto je ocima milo i kurrcu je drago...muska strana medalje
govorim u ime svih muskaraca..tako je to kod nas...Hm... Nisi dobro popunio formular.
Čijim očima itd?
blago vama kako ste jednostavnigovorim u ime svih muskaraca..tako je to kod nas...
Ovako?i da dodam. da bi neko bio seksipilan kad je mator, ipak mora da je bar mrvicu seksipila imao u mladosti. s tim sto neko bude mnooooogo bolji frajer kad je stariji. za zene ne znam, slepa sam za njih![]()
Dakle - SVI MUŠKARCI SU ISTI???govorim u ime svih muskaraca..tako je to kod nas...
Sofija Loren je sex bomba, Monika ce isto biti sex bomba u tim godinama, a i ja cu vala!![]()
kada kitom razmisljamo..svi smo isti...duhovno smo naravno razliciti,kao i fizickiDakle - SVI MUŠKARCI SU ISTI???![]()
Slazem se u potpunosti!kada kitom razmisljamo..svi smo isti...duhovno smo naravno razliciti,kao i fizicki
kako je priroda lepo udesila...mislim za prvi deo ovog posta, al stvarno, toliko razlicito od nas, prosto da pozavidimokada kitom razmisljamo..svi smo isti...duhovno smo naravno razliciti,kao i fizicki
Mislila sam da se razmišlja mozgom.kada kitom razmisljamo..svi smo isti...duhovno smo naravno razliciti,kao i fizicki