Seksipil

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Error

Veoma poznat
Poruka
10.382
Tema je verovatno bila, ali me smara da je kopam...pa nadležni ako vam smeta spajajte ili zatvarajte.

Šta po vama čini jednu devojku/ženu sexipilnom?
Ponašanje, izgled, hod, komunikacija, pogled na stvari...šta?

ybg. kad mi se na to dize :rumenko:
to je valjda seksipil? :eek:
...a sta su krofne?

Krofne:

1 kg brašna
1 kockica svežeg kvasca
1/2 l mleka
3 jaja
1 žumance
3 supene kašike ulja
2 supene kašike šećera
1 vanilin šećer
1 narendana kora limuna
Mleko ugrejati da bude toplo, ne vruće, dodati u njega kvasac, kašiku brašna i kašiku šećera. Promešati. Sačekati da se digne i pomešati sa ostalim sastojcima.

Sve zamesiti, pokriti krpom i ostaviti na toplom mestu, opet dok se ne digne (ništa bez dizanja).
Posuti brašnom radnu površinu, istresti testo na njega, pa rukama mesiti. Razvući oklagijom na debljinu prsta i vaditi oblike po želji.

Peći u dubokom ulju sa obe str dok ne porumene. Vaditi u posudu obloženu ubrusom, da upije višak ulja. Po želji, posuti šećerom u prahu ili puniti džemom, kremićem... poslastičarskim špricem.

Jel dovoljno jasno? :mrgreen:

Krofne:

1 kg brašna
1 kockica svežeg kvasca
1/2 l mleka
3 jaja
1 žumance
3 supene kašike ulja
2 supene kašike šećera
1 vanilin šećer
1 narendana kora limuna
Mleko ugrejati da bude toplo, ne vruće, dodati u njega kvasac, kašiku brašna i kašiku šećera. Promešati. Sačekati da se digne i pomešati sa ostalim sastojcima.

Sve zamesiti, pokriti krpom i ostaviti na toplom mestu, opet dok se ne digne (ništa bez dizanja).
Posuti brašnom radnu površinu, istresti testo na njega, pa rukama mesiti. Razvući oklagijom na debljinu prsta i vaditi oblike po želji.

Peći u dubokom ulju sa obe str dok ne porumene. Vaditi u posudu obloženu ubrusom, da upije višak ulja. Po želji, posuti šećerom u prahu ili puniti džemom, kremićem... poslastičarskim špricem.

Jel dovoljno jasno? :mrgreen:

samo si potvrdila moje reči...ništa bez dizanja:)

Back