seksi

:) prvo mu das jedan kratak, onako,uhvatis ga cim ti udje u stan....posle kad dane dushom uhvatis ga jos jedanput i tada ce sex biti malo duzi...i tako, hvatas ga onoliko puta dok ne dodjes do zadovoljavajuce duzine (sexa :lol:) i onda samo odrzavate kondiciju redovnim upraznjavanjem istog......:mrgreen:

Ja sam pre za iskusno, dugo gazenje, pa makar izgubio sa 5,6:1...:twisted:

kako muskarci da vode duzi seks
Da ne posecuju forum, nego da treniraju, to ti je kao sviranje klavira, treba vezbati, tehnika...pomaze i gledanje kung fu filmova, te poruke o samodisciplini, beskonacnom uvezbavanju i ponavljanju najefikasnijih pokreta...dobro dodje i malo budisticke filozofijice, eto to sto upraznjava Sting sa svojom suprugom i svalerkama...
Opet, nije uvek ni to korisno...supruga nekog Rusa koji je koristio te budisticke tehnike za visesatni seks trazila je razvod braka, nije zena mogla svaku noc da podnese pet i vise sati cimanja, spavalo joj se ponekad, sta ces, i zene su ziva bica...nisu savrsene...

Muskarac po prirodi stvari nije "programiran" za dug sex.
Priroda je to tako udesila da on sto pre oplodi zenu.
Pogledajte samo zivotinje. Retko kad polni odnos traje vise od par minuta, nekad cak i desetina sekundi.
Cini mi se da je priroda postavila imperativ muzjaku da ne izgubi puno vremena u tom cinu sto zbog prirodnih neprijatelja, sto zbog mogucnosti da oplodi sto vise zenki.

Da bi muskarac mogao da izdrzi 30 ili 45 minuta potrebno je iskustvo. To svakako ne treba ocekivati od nekoga ko je tek stupio u odnose i neiskusan je

Repetitio Est Mater Studiorum = Ponavljanje je majka nauke

samo vežba genije.... hebi i hebi i hebi i onda dolazi kondicija i sve sa tim..... tako bar to treba da ide ako ne pozovesh "pomotj prijatelja" a.k.a. Vijagra i sl.
:)

vijagra ne valja izaziva srcani udar...CIJALIS je sada IN...Moze da se jede i pije, a nema nezeljenih efekata...

Pogledajte samo zivotinje. Retko kad polni odnos traje vise od par minuta, nekad cak i desetina sekundi.
Cini mi se da je priroda postavila imperativ muzjaku da ne izgubi puno vremena u tom cinu sto zbog prirodnih neprijatelja, sto zbog mogucnosti da oplodi sto vise zenki.

Da bi muskarac mogao da izdrzi 30 ili 45 minuta potrebno je iskustvo. To svakako ne treba ocekivati od nekoga ko je tek stupio u odnose i neiskusan je

da..slazem se..pogledajte lavove na primer...;)
a narocito zbog mogucnosti da oplodi vise zenki...ha ha ha...to je narocito karakteristicno za coveka...kakvi ste vi muskarci..ccc

..pitaj ga...to je najsavremeniji lek za impotenciju...za razliku od vijagre sa kojom se nije smelo jesti, piti i umiralo se od njega, sa cijalisom se to sve moze..ukucaj na Googl pa ces videti..

U okviru odgovora na pitanje o duzem seksu postavljam ti pitanje - ode li ti po onom nevremenu u NS? Moram li da se brinem i o takvim stvarima, zelis li da ostanem i bez tebe, pa da skapam bez ljubavi? I sad jos da razmisljam o duzem seksu, a brinem se za tvoj zivot? Nije lako muskarcima, a zene to ne vide...

da..slazem se..pogledajte lavove na primer...;)
a narocito zbog mogucnosti da oplodi vise zenki...ha ha ha...to je narocito karakteristicno za coveka...kakvi ste vi muskarci..ccc

Ja ti pricam o "programu" koji je stariji od svih nas.
O onome sto je priroda usadila u nas sa dobrim razlogom, kao i ostale instikte.
Naravno da podsvesno muskarci zele da produze vrstu tako sto ce se "pariti" sa sto vise zenki, jer u davna vremena, potomstvo su vrebale razne opasnosti, bolesti, glad i druge poshasti i od mnogo rodjenih beba, prezivelo bi svega nekoliko.
Zato zene traze muskarca koji je dobar snabdevac i zastitnik, a muskarci zenu koja je lepa i plodna.
To ako pricamo samo na nivou zivotinskih instikata.
Naravno, mi nismo samo zivotinje, nego i razumna bica pa nam je potrebna i ljubav i toplina i razumevanje i zivotni drug tako da sve nije tako jedostavno.
Ali, takvi smo kakvi smo....

Ma koja priroda , kod mene i mog partnera je to trajalo makar sat vremena, nekad i duze.

Back