gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Skora je ostao brez posla, moj drug Radosav, a teshko mu je naci nesto uredno sto se tice posla tolko i plate. Msm na zapadu kad ostanesh brez posla to je mnogo grozno mnogi od vas su navikli da ga nemaju pa im je mozhda tezhe shvatiti.
Dakle on ne radi zena mu radi tako da je on prisato i posle otimanja ipak primio svoju ulogu mushke domacice, dakle kuFa, pere i pegla

ja: cao radosave shta ima?
on: ma evo standartno
ja: lepo izgledash imali posla?
on: ma nema u PM (napomena pm je skracenica za piizdu materinu)
ja: kako je Tanja, deca itd.?
on: ma valjda je dobro, mozhesh zamisliti neki dan slazhem popeglan vesh i u Tanjinom ormanu nadjem seksi rublje, znash gatjcice na shpagu i neke cudne naprave
ja: oh pa to je bash super bash mi je drago cuti da vam je seks lajF uredan
on: za mene to josh nije oblacila a po etiketama se vidi da je korisceno to jest prato a ja prao nijesam
ja: oh................
Mishljenja?
Dakle on ne radi zena mu radi tako da je on prisato i posle otimanja ipak primio svoju ulogu mushke domacice, dakle kuFa, pere i pegla

ja: cao radosave shta ima?
on: ma evo standartno
ja: lepo izgledash imali posla?
on: ma nema u PM (napomena pm je skracenica za piizdu materinu)
ja: kako je Tanja, deca itd.?
on: ma valjda je dobro, mozhesh zamisliti neki dan slazhem popeglan vesh i u Tanjinom ormanu nadjem seksi rublje, znash gatjcice na shpagu i neke cudne naprave
ja: oh pa to je bash super bash mi je drago cuti da vam je seks lajF uredan
on: za mene to josh nije oblacila a po etiketama se vidi da je korisceno to jest prato a ja prao nijesam
ja: oh................
Mishljenja?