Seksi shop - ''satanski izum'' ili nesto drugo ?

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
42.370
Seksi shop - ''satanski izum'' ili nesto drugo ?

Da bi tema bila sto objektivnija, bice izlozena dva suprotna misljenja o seksi shopu.
Prvo je misljenje naseg cuvenog naucnog radika Miroljuba Petrovica, koji polazi da je seksi shop "satanski izum'' koji prodaje Sodomu i Goromu. Jer kako kaze nas poznati naucni radnik - Bog je stvorio coveka i zenu da se vole, i ne trebaju im nikakva pomagala za to.
666.jpg

Drugo misljenje - modernisticko tj postmodernisticko :
Priznajte - sigurno vam je barem jednom prošlo kroz glavu da posetite seks shop u blizini vašeg stana. Ali, kao i većina nas, sigurno je ta misao ostala neistražena - zamislite samo da vas je neko video da ulazite u radnju! Pomislili bi svašta, zar ne?
Verovali ili ne, naučna istraživanja su pokazala da baš ti što vas najviše osuđuju i od čijih osuda strepite, ti su najverniji posetioci sex shop-a.
Samo što im je neprijatno da priznaju.
Nema ničeg lošeg u tome da povremeno začinite svoj ljubavni život nekom seksualnom igračkom ili pomagalom i unesete malo "svežine" u spavaću sobu.
Sta ima da se kupi u seksi shopu - zenski i muski dildo, vibarator , japanske kuglice, kineski trouglovi., pumpe za muski polni organ, lutke za naduvavanje...
Tako da se danas sve narcuje online, tako niko vas nece ni videti u ss.

777.jpg

Seksi shop - Da li vam je potreban ili ne ?

Jedno je cinjenica, a verujem da i @Toxique zna, da po NS, nijedan sex shop nikad propao nije, gde su bili pre 35 godina pre moga rodjenja tu su i danas, a i novo se otvaraju.
Dakle, ljudi kupuju, i kad se sve okolo zatvara, menja, shop ospstaje.
Da moj drug drži sexy shop u Jevrejskoj godinama.i to i te kako kupuju

Ne on nema sex uopšte
Ma ne znam za njega, pricam uopsteno. Ne dao Bog da mi sujeverni odredjuju sta je seks.
A i znam za jednu devojku, imala nekih vag problema, nista strasno, cool devojka ovakk, , medjutim umesto kod lekara ona poslusa babetinu koja joj rece da ne ide kod tih satanista nego da stavi luka dole. I naravno iskomplikovala.
Mada moram priznati da bih voleo da je gledam kako trlja lukcem. Al ok to je druga prica.

Back