Seksi rečenica koja izluđuje muškarce

Volim da to bude iskreno, a to je onda kada je skroz napaljena i izgovara to ushiceno..Dakle u toku... Recimo: "Kako ti je ukusan", "Kako je lep :mrgreen:", "Sta zelis da mi radis", "Bas si mi duboko", "Kako mi je dobro!".... Na pocetku moze ono tiho "Dodji", a na kraju "Jel moze veceras ponovo?"

Pogledajte prilog 1377487

“Želim te odmah” , recenica koja je uglavnom okidač za muške želje i seksualnoi nagon.

Poenta je u tome da rečenicu zena treba da upotrebi strateški. Ako je izgovori u pravom trenutku,
muškarac će biti uveren da mu sledi najluđa zabava i samim tim će se nivo njegove energije i raspoloženja podići do maksimuma.

Uzbudjuje li vas ili vas pali ovakva i slicne recenice ili reci koje vam zena izgovori ?
zavisi od raspolozenje. Moz da upali a moz i da ugasi.
Malo mi brutalno. Ja naviko sve sa pogled i dodir...........bez pitanja i pricanja.

Volim da to bude iskreno, a to je onda kada je skroz napaljena i izgovara to ushiceno..Dakle u toku... Recimo: "Kako ti je ukusan", "Kako je lep :mrgreen:", "Sta zelis da mi radis", "Bas si mi duboko", "Kako mi je dobro!".... Na pocetku moze ono tiho "Dodji", a na kraju "Jel moze veceras ponovo?"
E bas to,.......... al u svinger klub. Tamo ce od dama uvek da dobijes ovake komplimente .........bez obzira na "dimenzije" i ucinak.

Pogledajte prilog 1377487

“Želim te odmah” , recenica koja je uglavnom okidač za muške želje i seksualnoi nagon.

Poenta je u tome da rečenicu zena treba da upotrebi strateški. Ako je izgovori u pravom trenutku,
muškarac će biti uveren da mu sledi najluđa zabava i samim tim će se nivo njegove energije i raspoloženja podići do maksimuma.

Uzbudjuje li vas ili vas pali ovakva i slicne recenice ili reci koje vam zena izgovori ?
Ovo je taktika lepih zena koje ne ocekuju negativan odgovor ili poziv zene s kojom si u vezi....i jedno i drugo je sexi i odavno je praksa. "Strategija" je malo diskutabilna, jer zene kada hoce ne sprovode strategiju....Kada izludjuje? Često se koristi u nemogućim situacijama, kao prvokacija, ali i kao izraz dosade. U normalnim situacijama je znak da je vreme za akciju.

Back