Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
to zelim te mi je smesno jos od Kako je propao r'n'r i scene sa Djurom i.Vesnom... pre bih pukao od smeha ...
ali da mi kaze "aaaa dodji" e to je vec nesto
Volim da to bude iskreno, a to je onda kada je skroz napaljena i izgovara to ushiceno..Dakle u toku... Recimo: "Kako ti je ukusan", "Kako je lep ", "Sta zelis da mi radis", "Bas si mi duboko", "Kako mi je dobro!".... Na pocetku moze ono tiho "Dodji", a na kraju "Jel moze veceras ponovo?"
“Želim te odmah” , recenica koja je uglavnom okidač za muške želje i seksualnoi nagon.
Poenta je u tome da rečenicu zena treba da upotrebi strateški. Ako je izgovori u pravom trenutku,
muškarac će biti uveren da mu sledi najluđa zabava i samim tim će se nivo njegove energije i raspoloženja podići do maksimuma.
Uzbudjuje li vas ili vas pali ovakva i slicne recenice ili reci koje vam zena izgovori ?
Volim da to bude iskreno, a to je onda kada je skroz napaljena i izgovara to ushiceno..Dakle u toku... Recimo: "Kako ti je ukusan", "Kako je lep ", "Sta zelis da mi radis", "Bas si mi duboko", "Kako mi je dobro!".... Na pocetku moze ono tiho "Dodji", a na kraju "Jel moze veceras ponovo?"
“Želim te odmah” , recenica koja je uglavnom okidač za muške želje i seksualnoi nagon.
Poenta je u tome da rečenicu zena treba da upotrebi strateški. Ako je izgovori u pravom trenutku,
muškarac će biti uveren da mu sledi najluđa zabava i samim tim će se nivo njegove energije i raspoloženja podići do maksimuma.
Uzbudjuje li vas ili vas pali ovakva i slicne recenice ili reci koje vam zena izgovori ?
Ovo je taktika lepih zena koje ne ocekuju negativan odgovor ili poziv zene s kojom si u vezi....i jedno i drugo je sexi i odavno je praksa. "Strategija" je malo diskutabilna, jer zene kada hoce ne sprovode strategiju....Kada izludjuje? Često se koristi u nemogućim situacijama, kao prvokacija, ali i kao izraz dosade. U normalnim situacijama je znak da je vreme za akciju.