Seksi plesom sa bine zapalila društvene mreže!

Lada

Legenda
Poruka
52.215
Rada Manojlović iznenadila prisutne seksi plesom na nastupu.
Izvor https://mondo.rs/
Rada Manojlović je oduvek bila vrcava i pozitivna ali se i brinula oko toga da ni u jednom trenutku ne osvanu sramne stvari o njoj. Međutim, ako je sudeći po situaciji sa jednog nastupa, izgleda da je popustila.
rada-manojlovic-4

https://static.mondo.rs/Picture/1027403/jpeg/rada-manojlovic-4
 
Na društvenim mrežama osvanuo je snimak na kom pevačica zavodljivo pleše u dugoj haljini sa ogromnim prorezom. U nekim trenucima kroz haljinu se mogla provideti i njena zadnjica, a u trenutku kada se baš opustila umalo je sevnulo i čitavo međunožje.

Pevačica je sve vreme vidno raspoložena i sa osmehom na licu, a korisnici društvenih mreža sipaju komentare. Pretežno su to muškarci koji su oduševljeni ovakvim izdanjem pevačice, a i na samom snimku mogu se videti muške ruke kako snimaju pevačicin performans.
 
Pa ima duge noge, treba tako....jok sad treba da operise nos, cini mi se ima nos koji bi neki nazvali ruzan, a ja ne vidim kao ruzan...ili da nabaci 6 aleksickinih...hog velicina...

Onaj Mili bio budala i zaebao Anu nikolic koja je imala najlepse noge i zadnjicu estrade u to da je pretvara u sisulju....i sad je ne znam sta....nisam nasao u atlasu zivotinja..
 

Back
Top