- Poruka
- 123.153
msilim greota da se kresu u sanel odeci..znas koliko to kosta a treba da se desi da je isflekaju
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ako imaš novce za šanel odeću šta je trošak za hemijsko čišćenje?msilim greota da se kresu u sanel odeci..znas koliko to kosta a treba da se desi da je isflekaju
Sad vas ništa ne kontam? Ko ovdje spava i sanja? On ili ona?pa ako imaš novce za šanel odeću šta je trošak za hemijsko čišćenje?
ne kožeš da budeš i bogat i siromašan u isto vreme.
ili jesi ili nisi.
ako sam bogat onda se ne bih ni seksao nego vozikao u jahti i na jetskee-upa ako imaš novce za šanel odeću šta je trošak za hemijsko čišćenje?
ne možeš da budeš i bogat i siromašan u isto vreme.
ili jesi ili nisi.
lavirint.ako sam bogat onda se ne bih ni seksao nego vozikao u jahti i na jetskee-u
znas da je seks zabava samo za siromasne
ja sam nesto freelensovao sinoc do 3 a ustao oko 7 i ne znam za sebe.. ono bauljam i carlijamlavirint.
ovaj naš razgovor od jutros je lavirint u kome sam se upravo zaturila.
ajdda se vratimo na petu aveniju opet
zar si sumnjala?jel otvorio?
To sam se i ja pitala, ali vidiš peta avenija, dolče gabana....u snovima je izgleda sve moguće Ili imaš mikropenis, jedno od to dvoje.Kako je moguće da se ne probudi dok je zadovoljavaš polnim organom? Možda ste u mraku napali na jastuk, a ona pored hrče
Ma umesto grudi, naparfemišu jastuk i on nesrećnik napada odmah, a ujutru se dere na njega što je ulepio posteljinuTo sam se i ja pitala, ali vidiš peta avenija, dolče gabana....u snovima je izgleda sve moguće Ili imaš mikropenis, jedno od to dvoje.