Zla Beba
Elita
- Poruka
- 15.536
Ma kako nije, cijeli dan onda pjevušimSex ujutru je dobra stvar da dan lepo zapocne onako pun pozitivne energije
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kako nije, cijeli dan onda pjevušimSex ujutru je dobra stvar da dan lepo zapocne onako pun pozitivne energije
To što nam se ujutru digne nije od želje nego zbog krvotoka pred budjenje iako to partnerka drugačije protumači.Pitanje za naše muškarce, da li volite kad vas partnerica probudi rano ujutru željna maženja? Razgovarala sam sa nekim ženama i pojedine su kolutale očima na zornjak navodeći kako je poprilično nepoželjan, pa se pitam da li i muškarci imaju takvo mišljenje o toj jutarnjoj aktivnosti ili baš volite takva buđenja?
E jbg ja sve kontam od željeTo što nam se ujutru digne nije od želje nego zbog krvotoka pred budjenje iako to partnerka drugačije protumači.
Mislim nije ćorava al eto ne razume...
A žensko si...E jbg ja sve kontam od želje
E šipak će više zorom da umočiA žensko si...
Doduśe imamo i mi crnjake u vezi vas
Uglavnom je obrnuto, muškarci sabajle nisu baš raspoloženi, mislim ovi kojima za pisao treba snagaE šipak će više zorom da umoči
Šta se onda ovaj moj nadigne sabajle?Uglavnom je obrnuto, muškarci sabajle nisu baš raspoloženi, mislim ovi kojima za pisao treba snaga
pisa mu seŠta se onda ovaj moj nadigne sabajle?
Pa ono usput ajd da opalim staru?pisa mu se
Nisam sigurna jel kolutaju očima il su željne ?Pitanje za naše muškarce, da li volite kad vas partnerica probudi rano ujutru željna maženja? Razgovarala sam sa nekim ženama i pojedine su kolutale očima na zornjak navodeći kako je poprilično nepoželjan, pa se pitam da li i muškarci imaju takvo mišljenje o toj jutarnjoj aktivnosti ili baš volite takva buđenja?
joj. shvatam ovo kao situaciju u kojoj je poželjno da muškarac ima inicijativu.Crnogorac ne pita no hebe #nijemimrsko
gdesi @tab503 da otvoriš temu odavno nismo radili u tandemu ....pa nije u tri noću to je skroz pogrešan potez da te neko iscima usred sna zato što mu se digo.
sedam ujutru je već termin oko koga može da se pregovara
Pa ne traje to cijelu i svaku noć a da meni ne prija dobio bi lakat u usta onako "nehotice" iz sna.joj. shvatam ovo kao situaciju u kojoj je poželjno da muškarac ima inicijativu.
ali...
nije isto ako je u pitanju novi ljubavnički par ili su ljudi godinama zajedno.
ali ako godinama traje akcija jebanja u tri noću
pa ja bih se razvela posle tri meseca nespavanja.
ma znam Baby samo se šalim.Pa ne traje to cijelu i svaku noć a da meni ne prija dobio bi lakat u usta onako "nehotice" iz sna.
pa evo meni je zanimljivo da su se žene izjasnile da im buđenje radi sexa prija jer pokazuje strast u kojoj muškarac kipi i ne može da sačeka pola sedam ujutru nego mora da ga umoči u tri noću...mislis temu o budjenju radi seksa?
Šanel, guči, dolče gabana oplakah sabajlepa evo meni je zanimljivo da su se žene izjasnile da im buđenje radi sexa prija jer pokazuje strast u kojoj muškarac kipi i ne može da sačeka pola sedam ujutru nego mora da ga umoči u tri noću...
ja mislim da je to sebičan potez u kome je jedino važno da muškarac zadovolji svoju potrebu.
jer žena je u najdubljem snu i verovatno sanja da je u nekom šopingu niz petu aveniju...ono šanel, guči, dolče gabana...
a on je budi zbog sexa
Duso spavaj ti ja cu sam da se posluzim rupicama♡pa evo meni je zanimljivo da su se žene izjasnile da im buđenje radi sexa prija jer pokazuje strast u kojoj muškarac kipi i ne može da sačeka pola sedam ujutru nego mora da ga umoči u tri noću...
ja mislim da je to sebičan potez u kome je jedino važno da muškarac zadovolji svoju potrebu.
jer žena je u najdubljem snu i verovatno sanja da je u nekom šopingu niz petu aveniju...ono šanel, guči, dolče gabana...
a on je budi zbog sexa
ako se ne probudi mozda nastavi da sanja kako se kresu u sanel garderobi (mislim menjacnici odece, ne odelu kao garderobi)pa evo meni je zanimljivo da su se žene izjasnile da im buđenje radi sexa prija jer pokazuje strast u kojoj muškarac kipi i ne može da sačeka pola sedam ujutru nego mora da ga umoči u tri noću...
a on je budi zbog sexa
Teško Ako prespava snošaj treba dobro da se zamisliš.ako se ne probudi mozda nastavi da sanja kako se kresu u sanel garderobi (mislim menjacnici odece, ne odelu kao garderobi)