- Poruka
- 123.153
pušilnik najbolji budilnik od pocetka sveta
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PrelijepoPitanje za naše muškarce, da li volite kad vas partnerica probudi rano ujutru željna maženja? Razgovarala sam sa nekim ženama i pojedine su kolutale očima na zornjak navodeći kako je poprilično nepoželjan, pa se pitam da li i muškarci imaju takvo mišljenje o toj jutarnjoj aktivnosti ili baš volite takva buđenja?
Svako probajte. Odlicno 5.bobi odgo vori
Volim Al radje se Sam o sebi pobrinem nego da se nabedjujem i cenkam ko na pijac
Samo ako ce me oralno probuditi, ne da me gura, hajmo momcino sad udri sad.Pitanje za naše muškarce, da li volite kad vas partnerica probudi rano ujutru željna maženja? Razgovarala sam sa nekim ženama i pojedine su kolutale očima na zornjak navodeći kako je poprilično nepoželjan, pa se pitam da li i muškarci imaju takvo mišljenje o toj jutarnjoj aktivnosti ili baš volite takva buđenja?
Nemam nista protiv.Pitanje za naše muškarce, da li volite kad vas partnerica probudi rano ujutru željna maženja? Razgovarala sam sa nekim ženama i pojedine su kolutale očima na zornjak navodeći kako je poprilično nepoželjan, pa se pitam da li i muškarci imaju takvo mišljenje o toj jutarnjoj aktivnosti ili baš volite takva buđenja?
Мени боље да су унајмили неку да ме буди за школу тако сигурно би докторирао и био научник.Nemam nista protiv.
Ne mora bas svako jutro ali nekad je OK.
Koja aktivnost: buđenje, maženje ili zornjak?Pitanje za naše muškarce, da li volite kad vas partnerica probudi rano ujutru željna maženja? Razgovarala sam sa nekim ženama i pojedine su kolutale očima na zornjak navodeći kako je poprilično nepoželjan, pa se pitam da li i muškarci imaju takvo mišljenje o toj jutarnjoj aktivnosti ili baš volite takva buđenja?
nijesedesiloa jel se bunis ako te muskarac probudi u 3 ujutru radi seksa?
Ozbiljno? Ne spava mučenik, čeka da mi padne odbrana pa mi onako snenoj samo skine gaćke.nijesedesilo
Crnogorac ne pita no hebe #nijemimrskopa nije u tri noću to je skroz pogrešan potez da te neko iscima usred sna zato što mu se digo.
sedam ujutru je već termin oko koga može da se pregovara
znak da je željan, to je lepo. brzo se posle ponovo zaspi. #volim.Crnogorac ne pita no hebe #nijemimrsko
Не треба да ме буде, већ да сачекају да се сам пробудим, па тек онда зорњак.
to je i dobro, samo da te ne polije čašom hladne vodeSamo ako ce me oralno probuditi, ne da me gura, hajmo momcino sad udri sad.
Zar ima i takvihto je i dobro, samo da te ne polije čašom hladne vode
Ma zezam se, nego od svega postoji i goreZar ima i takvih