Вероватно не испуњава ни њега, јер је отаљавање.
Уопште не мора да значи да ће га тражити на другом месту али ће сигурно бити незадовољан.
Баш ми се жали друг како му је сексуални живот 0. Каже, када му жена каже ”хајде када си већ навалио” као да га је полила кофом хладне воде. И верујем да је тако. Он себе са 48 не види са неком од 30, није тај тип. Не би волео ни да шврља около, заиста је продичан. Највише би волео да му се његова жена врати. А она као да је сахранила тај део себе. Једино што оде са њим и децом на море, све друго као да је разведен. Неће са њим на скијање, неће увече у излазак, неће да оду негде сами... Он сипа вино и пусти филм, она је уморна. Он напуни каду да се опусте, њој није до тога.
Када и оде сам па се врати она увелико спава. Дружи се са две другарице и сваки дан чује са мамом што му онако посебно иде на живце.
Заиста покушава да је разуме, зато ми и прича да чује мишљење женске стране. Прво се бринуо да је болесна, па размишља о менопаузи, хоће да разуме. А она на сваку идеју или његову иницијативу преврће очима, каже да је незрео, неиживљен...
Он је вредан, посвећен деци и мислим да би му више елана са њене стране дало додатне енергије да још више граби, да се још више труди. А она се учаурила.
Ето, није критика, само један поглед из мушког угла.